Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2026

Πάνος Σόμπολος για τις πρωινές εκπομπές: «Ξεφεύγουν από τη δεοντολογία για να...

Για τον ρόλο που είχε ο Γιώργος Παπαδάκης στην...

Χρήστος Μάντακας για την περιπέτεια υγείας του: «Νοσηλεύτηκα με αυτοάνοσο – Εξελίχθηκε...

Ο Χρήστος Μάντακας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»...

Πένθος για την Τόνια Σωτηροπούλου: Έχασε τον πατέρα της

Δύσκολες ώρες περνά η Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς βιώνει πένθος...

Μάνος Νιφλής – Γιάννης Κολοκυθάς: «Η χημεία μας δεν ήταν στημένη –...

Το τηλεοπτικό δίδυμο του Open, Μάνος Νιφλής και Γιάννης...

Το ΠΑΣΟΚ πλήρωνε και ο Γιώργος ταξίδευε

Στα χαρακώματα ξανά Βενιζελικοί και Παπανδρεϊκοί.

Νέος «πόλεμος» μαίνεται στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Βενιζελικών και Παπανδρεϊκών, αυτή τη φορά με αφορμή τη «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του κόμματος κατά την περίοδο 2004-10, επί ηγεσίας Γιώργου Παπανδρέου. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι αποφασισμένος όταν λάβει το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου να αναλάβει πρωτοβουλίες υπέρ της πλήρους διαφάνειας. Ο έλεγχος της οικονομικής διαχείρισης του ΠΑΣΟΚ ανατέθηκε από κοινού στις έξι μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, το έλλειμμα στα ταμεία του κόμματος φτάνει τα 110 εκατ. ευρώ. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι με αφορμή το πόρισμα δεν αποκλείεται να αναβιώσει η σύγκρουση Παπανδρεϊκών – Βενιζελικών. Σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ένα παράδειγμα δαπανών είναι χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατούσε εκείνη την περίοδο και στα οικονομικά του κόμματος. Τον Μάρτιο του 2012 έφτασε στο ΠΑΣΟΚ ο λογαριασμός για το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, το οποίο είχε πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο του 2012 για την ετήσια σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ταράχτηκε όταν είδε το κόστος αυτού του ταξιδιού, που άγγιξε τα 200.000 ευρώ. Δηλαδή, ο Γιώργος ταξίδευε και το ΠΑΣΟΚ πλήρωνε. Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο.

ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νεκτάριος Γαλίτης: Το συγκινητικό του ποστ για τον καρκίνο και η αλλαγή στην εμφάνισή του

Η είδηση του θανάτου του Νεκτάριου Γαλίτη «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία για όσους δεν ανήκαν στο κοντινό του περιβάλλον.

Στο σφυρί «φιλέτο» του Νικολαΐδη

Έπειτα από τον χαμό της συντρόφου του Αλεξάνδρας, ο...

Πέθανε ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Νεκτάριος Γαλίτης

Έφυγε από τη ζωή ο Νεκτάριος Γαλίτης. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και φίλος του, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Αποκλειστικό: Γιαγιά για έκτη φορά η Lady G!

Με χαμόγελα ευτυχίας, συγκίνηση, κλάμα και πάνες μπήκε το...

Η Καινούργιου στο πλευρό του Κουτσουμπή: Άνοιξε νέο φούρνο στο Παγκράτι – «Συγχαρητήρια αγάπη μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής συνεχίζουν να...

Ο Λιάγκας εκτελεί χρέη φωτογράφου της Αντωνά στο Ντουμπάι

Μπορεί να έχουν περάσει κοντά τρεις εβδομάδες από τότε που ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά πέταξαν για Ντουμπάι για… λίγη πολυτέλεια και πολλή ξεκούραση

Φωτεινή Δάρρα: Αποκάλυψε ότι η κόρη της διαγνώστηκε με νεανικό διαβήτη

Τη Φωτεινή Δάρρα φιλοξένησε το πρωί του Σαββάτου στην...

Χωρισμός «βόμβα» για την Ελληνίδα πριγκίπισσα του Ντουμπάι

Η 31χρονη πριγκίπισσα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ του Ντουμπάι, με τις ελληνικές ρίζες, λίγο πριν από τον δεύτερο γάμο της με τον διεθνούς