Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο «βιασμός» της Βίσση

Θα την κακοποιήσει ο Ιβάν Σβιτάιλο και θα ερωτευτεί τον γιο της στην νέα ροκ όπερα του Ν.Καρβέλα

Σώπα, όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι «Καμπάνες του Εντελβάις». Η Αννα Βίσση πέφτει θύμα βιασμού και ερωτεύεται τον… γιο της. Σοκάρει η υπόθεση της νέας ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα. Μετά τους «Δαίμονες» και τη «Μάλα» ο εκκεντρικός δημιουργός επιστρέφει με ακόμη μία σκοτεινή ιστορία που περιέχει σκληρές σκηνές και εστιάζει σε έναν απαγορευμένο έρωτα.

Παρά το γεγονός ότι οι συντελεστές της θεατρικής υπερπαραγωγής που θα ανέβει στο Πάνθεον σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα έχουν πάρει… όρκο σιωπής, ώστε να μην αποκαλυφθούν στοιχεία σχετικά με το στόρι μέχρι την πρεμιέρα, δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, με αποτέλεσμα να γίνεται… πάρτι στα social media. Τον ρόλο του «κακού» της υπόθεσης ανέλαβε τούτη τη φορά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

2 22

Ο γοητευτικός χορευτής από την Ουκρανία, που είδε τις μετοχές του στο… χρηματιστήριο της εγχώριας showbiz να ανεβαίνουν ψηλά μετά τη συμμετοχή του στο «Just the two of us», πρόκειται να δείξει τον… χειρότερο εαυτό του στις «Καμπάνες του Εντελβάις». Τι εννοούμε; Θα δώσει σάρκα και οστά στον βιαστή της κεντρικής ηρωίδας, τουτέστιν της Αννας Βίσση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σκηνή του βιασμού θα είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Ομως η σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι το μοναδικό δεινό που περιμένει την «αιώνια μούσα» του Καρβέλα στη σκηνή του Πάνθεον. «Ενσαρκώνω μια ηρωίδα, την Αννα, με σκοτεινό παρελθόν, με πολλά τραύματα ψυχικά, που τα κουβαλάει μέσα της για πολλά χρόνια. Ακόμη και τη στιγμή που θα καταφέρει να νιώσει την απόλυτη ευτυχία, εκεί παραμονεύει η πιο συνταρακτική γι’ αυτήν αλήθεια, που θα την εξοντώσει και της δώσει το τελειωτικό χτύπημα» δήλωσε η «απόλυτη σταρ» σε συνέντευξή της πριν από λίγες μέρες, δίχως όμως να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις.

Με πάθος


3 19Το «τελειωτικό χτύπημα» που επιφυλάσσει η πένα του Νίκου Καρβέλα στην ηρωίδα της ιστορίας τη στιγμή που η ίδια νομίζει ότι νιώθει την απόλυτη ευτυχία είναι ένας απαγορευμένος έρωτας με τον… γιο της!

Πρόκειται για το παιδί που γέννησε σε νεαρή ηλικία και της το πήραν μακριά. Υστερα από χρόνια μητέρα και γιος θα συναντηθούν ξανά και χωρίς να γνωρίζουν ο ένας την ταυτότητα του άλλου θα ερωτευτούν με πάθος!

Τον ρόλο του γιου της Αννας στις «Καμπάνες του Εντελβάις» ανέλαβε έπειτα από casting ο νεαρός απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών Αιμιλιανός Σταματάκης.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα αναρτήθηκε στο facebook η πρώτη επίσημη φωτογραφία της παράστασης με την -κατάξανθη πλέον- Αννα και τον Αιμιλιανό.

Το comeback της Χριστίνας Αναγνωστοπούλου

4 12

Μπορεί η Αννα Βίσση να είναι η μούσα του Νίκου Καρβέλα, ωστόσο δεν είναι και η μοναδική πρώην του που θα δούμε επί σκηνής στο θέατρο Πάνθεον. Ενα μικρό ρόλο στις «Καμπάνες του Εντελβάις» θα έχει και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, η οποία κάνει comeback στα καλλιτεχνικά δρώμενα έπειτα από πολύ καιρό. Τελευταία φορά είχε παρουσιάσει ένα τραγούδι, το «Ανεβαίνω», το καλοκαίρι του 2013, το οποίο δυστυχώς δεν αποδείχτηκε… αντάξιο του τίτλου του και δεν ανέβηκε στα charts.

Είναι γνωστό ότι η Χριστίνα διατηρεί άψογες σχέσεις τόσο με τον Καρβέλα όσο και με τη Βίσση. Ο συνθέτης μάλιστα έχει βοηθήσει κι άλλες φορές την καριέρα της γράφοντας τραγούδια για εκείνη. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το θρυλικό σουξέ της «Αν είσαι straight, αν είσαι by, μου είναι αδιάφορο»;

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...