Και άλλη αποτυχία μετρά ο Τζόνι Ντεπ με τη πρόσφατη ταινία του «Mortdecai»

Σε ελεύθερη πτώση εξακολουθεί να βρίσκεται η καριέρα του Τζόνι Ντεπ. Ο 51χρονος ηθοποιός φαίνεται πως έχασε το «άγγιγμα του Μίδα» που τον ακολουθούσε κατά το μεγαλύτερο διάστημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, αφού κάνει πλέον τη μια αποτυχία μετά την άλλη.

Σε ελεύθερη πτώση εξακολουθεί να βρίσκεται η καριέρα του Τζόνι Ντεπ. Ο 51χρονος ηθοποιός φαίνεται πως έχασε το «άγγιγμα του Μίδα» που τον ακολουθούσε κατά το μεγαλύτερο διάστημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, αφού κάνει πλέον τη μια αποτυχία μετά την άλλη.

Η νέα ταινία του «Mortdecai» όχι μόνο φλερτάρει με τον τίτλο της χειρότερης ταινίας για το 2015, αλλά φαίνεται πως θα αποτελέσει και τη μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία της καριέρας του, αν κρίνει κανείς από τις πωλήσεις εισιτηρίων το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της στις ΗΠΑ. Αν και αναμενόταν να βγάλει 9.000.000 ευρώ, δεν κατάφερε να υπερβεί τα 4.000.000 ευρώ, γεγονός που την καθιστά την πιο αποτυχημένη πρεμιέρα ταινίας του Ντεπ μετά το «The Astronaut’s Wife» το 1999, παρά το γεγονός ότι παίχτηκε σε περισσότερες αίθουσες συγκριτικά με άλλες πρόσφατες ταινίες του, όπως οι «Blow» και «The Ninth Gate».
Κάπως έτσι από «χρυσό παιδί» των box office ο Τζόνι Ντεπ τείνει να εξελιχτεί σε μαυρόγατα, αφού από το 2011 και μετά οι εισπράξεις των ταινιών του δεν θυμίζουν σε τίποτα τις χρυσές εποχές των «Πειρατών της Καραϊβικής» ή του «Charlie and the Chocolate Factory». Η κάμψη άρχισε να διαφαίνεται μετά και το τέταρτο sequel των «Πειρατών», καθώς τόσο το «The Rum Diary» όσο και το «Dark Shadows» που ακολούθησαν δεν κατάφεραν να κερδίσουν κοινό και κριτικούς.

Η κακοτυχία όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού και οι μετέπειτα επιλογές του δεν τον δικαίωσαν. Οι εισπρακτικές αποτυχίες των «Lone Ranger», «Trancendence» και «Into the woods» κάνουν πλέον το Χόλιγουντ να αναρωτιέται αν το ένστικτό του τον έχει εγκαταλείψει για τα καλά ή αν απλώς το ταλέντο του είναι υπερτιμημένο. Αλλωστε οι κακές κριτικές που έχει λάβει η ταινία «Mortdecai» δεν αφορούν μονάχα το σενάριό της αλλά και στην ερμηνεία του ίδιου, ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ που παίζουν στο πλευρό του δεν φαίνονται ικανοί να σώσουν την παρτίδα.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Μάγδα Τσαγγάνη: Το οικονομικό αδιέξοδο μετά το χειρουργείο

Η Μάγδα Τσαγγάνη συνεχίζει να νοσηλεύεται, 13 ημέρες μετά...