Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Περιμένουν κίνηση Νοτιά

Ο μεγαλομέτοχος πιθανόν να ανοίξει νωρίτερα τα χαρτιά του.

Ολα δείχνουν στην ΑΕΚ πως δεν θα αργήσει να έρθει η μέρα που θα ανοίξει πλέον και ο Νίκος Νοτιάς τα χαρτιά του. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» είναι εξαφανισμένος τις τελευταίες εβδομάδες και δεν δίνει σημεία ζωής. Δεν έχει μιλήσει ούτε για το τι σκέφτεται για το μέλλον των μετοχών του και της ΑΕΚ, ούτε για το πλάνο Μελισσανίδη. Δεν θα μπορεί όμως να μένει για πολύ καιρό ακόμα στην αφάνεια. Το αργότερο στις 14 Μαΐου θα πρέπει να τοποθετηθεί επίσημα, είτε ο ίδιος είτε μέσω του εκπρόσωπού του, στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό πλέον να κάνει κίνηση και νωρίτερα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άλλωστε περιμένει κάτι τέτοιο.

Πάντως από το περιβάλλον του Νοτιά διαρρέει αυτές τις ώρες μια μεγάλη πικρία για πολλά στην ΑΕΚ. Και κυρίως για την εγκατάλειψη που νιώθει. Σκέφτεται δηλαδή ότι τόσα χρόνια ήταν το απόλυτο «θύμα». Ο μόνος που έμεινε ώς το τέλος, ο μόνος που έβαλε χρήματα για να διατηρηθεί στη ζωή η Ενωση, όταν όλοι οι άλλοι μέτοχοι του 2004 είχαν εγκαταλείψει, και τώρα ξαφνικά όλοι τους δείχνουν να συντάσσονται με το πλάνο Μελισσανίδη για την ΑΕΚ και για το γήπεδο. Οταν κανείς τους δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ για το προπονητικό κέντρο, όταν κανείς τους δεν έχει πληρώσει ούτε σεντ σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια για να υπάρχει η ΑΕΚ… Ολα αυτά σκέφτεται ο Νοτιάς και πικραίνεται. Πόσο μάλλον, όταν του έχουν μεταφέρει πλέον και το ενδεχόμενο οι τράπεζες να κατασχέσουν τις εγκαταστάσεις στα Σπάτα, λόγω των χρεών της ΠΑΕ! Βέβαια αυτή η πικρία του δεν σημαίνει απαραιτήτως πως θα μείνει μακριά από τον Μελισσανίδη. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο. Παραμένουμε σε αναμονή για τις εξελίξεις…

– Βλέπουν προς… Καισαριανή πλέον στην ΑΕΚ για τη νέα τους έδρα. Μετά τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα Σταμάτη Βελλή βγήκε από τη λίστα η Ριζούπολη, ενώ δύσκολες είναι και οι εναλλακτικές των γηπέδων των Θρασύβουλου, Πανιωνίου και Ατρόμητου. Ετσι η Καισαριανή παρουσιάζεται ως ιδανική λύση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ


Γκερέιρο: Είχα φοβηθεί και για τη ζωή μου

Στον πολωνικό Τύπο μίλησε ο Ρότζερ Γκερέιρο για όσα βίωσε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, και -μεταξύ άλλων- ανέφερε: «Η ΑΕΚ εδώ και καιρό αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν, αλλά στο τέλος υποβιβαστήκαμε. Είναι θαύμα που παλέψαμε μέχρι το τέλος. Οταν η ζωή ή η υγεία σου εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορείς να τρέξεις για να γλιτώσεις, δεν είναι αστείο. Οταν μένεις στα αποδυτήρια, επειδή φοβάσαι να βγεις έξω, το ποδόσφαιρο χάνει τη σημασία του. Αντί να απολαμβάνεις το παιχνίδι, φοβάσαι για τη ζωή σου. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Το συμβόλαιό μου έληξε. Θα διεκδικήσω τα χρήματά μου, γιατί έχω να πληρωθώ εδώ και δύο χρόνια. Θα πάω όπου χρειαστεί για να πάρω τα χρήματά μου».

Γ.Μ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...