Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Χόρεψε για τη βασιλική οικογένεια

Πλούσιο το βιογραφικό του ηθοποιού Ιάσονα Μανδηλά, ο οποίος συμμετείχε στη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς

Από τη σκηνή του Palladium Theater του Λονδίνου σε εκείνη του Παλλάς, αλλά και στα πλατό των «Συμμαθητών». Ο Ιάσων Μανδηλάς (ο νεαρός ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και στη «Μελωδία της ευτυχίας», κρατώντας τον ρόλο του Γερμανού ταχυδρόμου Ρολφ) έχει στο βιογραφικό του μία πολύ σπουδαία συνεργασία: εκείνη της συμμετοχής του στο «Royal Variety» του 2010, του φαντασμαγορικού live προς τιμήν της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, και μάλιστα ως μέλος της χορευτικής ομάδας των Take That.

r34tw34t 2«Τότε εγώ σπούδαζα στο Λονδίνο και η σχολή μου -στην οποία έκανα μαθήματα μουσικού θεάτρου- με έστειλε στην οντισιόν για τη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς και των Take That, οι οποίοι τότε επανενώθηκαν. Ζητούσαν χορευτές και έτσι έγινε το μοναδικό πράγμα, το οποίο βλέπω ακόμη και σήμερα και δεν το πιστεύω! Ημουν μέσα στους σαράντα χορευτές που επιλέχτηκαν γι’ αυτό το ένα τραγούδι του συγκροτήματος που παρουσιάστηκε μπροστά στη βασιλική οικογένεια, αλλά και σε 3.000 θεατές» λέει στην «Espresso» ο ταλαντούχος ηθοποιός. Μάλιστα, όπως μας λέει, εξακολουθεί να συνεργάζεται με το πρακτορείο που του έκλεισε αυτή τη σπουδαία δουλειά, ωστόσο το συμβόλαιό του έχει παγώσει για το διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα. Οταν όμως πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο Λονδίνο, θα συνεχίσει κανονικά να εκπροσωπείται από τους συγκεκριμένους ατζέντηδες.

Οσο για τις επαγγελματικές δραστηριότητές του στην Ελλάδα; Εκτός των «Συμμαθητών» και της «Μελωδίας της ευτυχίας», ο Ιάσων κάνει πρόβες και για μια καινούργια παράσταση, που θα ανεβεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από τις 10 Φεβρουαρίου και θα έχει τίτλο «Εδώ και τώρα».r34tw34t 3 Τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Μίνως Θεοχάρης (ο Μανώλης από το «Κάτω Παρτάλι»), ο οποίος θα πρωταγωνιστεί κιόλας. Σε αυτή θα συμμετέχουν και οι Γιάννης Νιάρρος, Κόνι Μεταξά, Φοίβος Ριμενάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Μαρίνα Σάττι, Αννα Φιλιππάκη και Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος, ο οποίος επιμελείται και τις χορογραφίες.

Πάντως, όπως τονίζει, οι «Συμμαθητές» είναι η πρώτη του δουλειά στην τηλεόραση, αφού μέχρι φέτος η επαφή του με τις κάμερες ήταν μόνο για τις ανάγκες video clip.

Εξάλλου στις 20 Ιουνίου ο ηθοποιός θα βρεθεί στο Terra Vibe της Μαλακάσας για να απολαύσει ξανά τον Ρόμπι Γουίλιαμς, αυτή τη φορά ως θεατής. «Θα κλείσω το VIP πακέτο και φυσικά θα προσπαθήσω να τον συναντήσω με κάποιο τρόπο. Ο Ρόμπι με αντιπροσωπεύει μουσικά και καλλιτεχνικά 100%, τον παρακολουθώ χρόνια και στο Λονδίνο δεν είχα τον χρόνο να τον απολαύσω από κοντά».

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...