Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Τρίτη 03 Φεβρουαρίου 2015

ΙΧΘΥΣ: Καθησυχάστε το ταίρι σας που φοβάται τις τάσεις ανεξαρτησίας που σας έχουν πιάσει τελευταία. Προτιμήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Οι καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για την αύξηση των εισοδημάτων σας θα είναι εξελίξιμες. Προσπαθήστε να δείτε τη σκέψη που κάνει κάποιος που σας πλησιάζει ευγενικά. Μην απαιτήσετε χρήματα από τρίτους, που δεν είναι έτσι και αλλιώς σε θέση να σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε σημαντικές διαφορές με τον σύντροφό σας, αλλά αυτός απομακρύνεται εξαιτίας επαγγελματικών καταστάσεων. Είναι αναγκαίο να ωριμάσετε μέσα από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων. Προσδιορίστε και οριοθετήστε σε μια επαγγελματική συζήτηση τις δικές σας θέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προκειμένου να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι στέκοντται κοντά σας όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα σας δικαιώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους κάποια πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν με ουσιαστικές συζητήσεις. Βρεθείτε παρέα με ανθρώπους ικανούς να σας φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία. Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες και κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους.

ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία που έχει ο σύντροφός σας είναι μεταδοτική και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη διάθεση. Βάλτε φρένο στις υψηλές απαιτήσεις και μη ζητείτε πιο πολλά και από τα πολλά. Δεν χρειάζεται να κάνετε αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν το αντικείμενο της εργασίας σας δεν σας ευχαριστεί, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε. Ανανεώστε ό,τι δεν σας ικανοποιεί και σας κουράζει στην καθημερινή ζωή. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, διότι η σχέση σας τον τελευταίο καιρό ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Μην ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε πώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να μη σας αφορούν, αλλά αφού είστε μαζί, πρέπει να τα ακούσετε. Αγάπη, τρυφερότητα και ό,τι άλλο χρειάζεστε προκειμένου να νιώσετε ασφάλεια, σας τα προσφέρει απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από το να προκαλείτε την τύχη σας, δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Για να μη ζείτε σε πεδίο μάχης, προσέχετε τους καβγάδες και τις διαφωνίες. Επειδή έχετε ακόμη πολλά να δώσετε, μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χρόνος θα αποδείξει την αξία σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Μην αμελήσετε ζητήματα καριέρας που πρέπει να συντονιστούν, ώστε να αποδώσουν καρπούς. Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε τον εγωισμό και το πείσμα σας να σας γυρνούν στο παρελθόν. Αποφύγετε να υποστηρίζετε άτομα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά, διότι κάτι τέτοιο εγκυμονεί κινδύνους. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητείτε, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Καθησυχάστε το ταίρι σας που φοβάται τις τάσεις ανεξαρτησίας που σας έχουν πιάσει τελευταία. Προτιμήστε να σωπάσετε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με βάση τη λογική. Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...