Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Βρόμικα χάδια

Απίστευτες καταγγελίες εννιάχρονου αγοριού για τη μητέρα του και τον εραστή της

Ακόμη και τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ανατρίχιασαν από τις απίστευτες καταγγελίες ενός 9χρονου αγοριού, που αποκάλυψε ότι αναγκαζόταν να υφίσταται βρόμικα χάδια από την ίδια τη μητέρα του και τον σύντροφό της, οι οποίοι μάλιστα φέρεται ότι το υποχρέωναν και σε ομοφυλοφιλικές επαφές! «Η μαμά μου με τον φίλο της με ανάγκασαν ακόμη και να ερωτοτροπώ με τον αδελφό μου» φέρεται ότι κατήγγειλε το ανήλικο θύμα της νέας υπόθεσης κακοποίησης που συγκλονίζει την Κάσο και έχει διχάσει παιδοψυχολόγους και δικαστικές Αρχές!

Το βούλευμα του Συμβουλίου που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωση της προδικασίας που προκάλεσε η καταγγελία του ανηλίκου σε βάρος του ζευγαριού αποδίδει στον άνδρα κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, ενώ στη μητέρα των δυο παιδιών τις κατηγορίες της απλής συνέργειας στην πράξη της αποπλάνησης ανηλίκων.3eq2rq3w4 2 Η υπόθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις δικαστικές Αρχές, καθώς, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η εισαγγελέας που την εισήγαγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε προτείνει την απαλλαγή των κατηγορουμένων οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες. Ομως το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι θα πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.

Η κατηγορουμένη έχει δύο γιους από τον γάμο με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο χώρισαν το 2008. Τα αγόρια το 2010 ήταν 10 και 9 ετών και μετά το διαζύγιο ο πατέρας πήρε τον πρώτο γιο, ενώ η μητέρα παρέμεινε στην Κάσο με τον δεύτερο και τον νέο σύντροφό της.

Κατάθεση

Οπως κατέθεσε το 9χρονο αγόρι στους αστυνομικούς, από την 1η Ιανουαρίου του 2010 έως τις 15 Απριλίου του 2011 ο φίλος της μητέρας του τον φίλησε αρκετές φορές στο στόμα και ασέλγησε σε βάρος του. Παράλληλα υποστήριξε ότι την ημέρα των γενεθλίων του αδελφού του και άλλη μία φορά ενώ βρίσκονταν στην τραπεζαρία του σπιτιού τους, ο κατηγορούμενος τούς εξανάγκασε να κάνουν ασελγείς πράξεις μεταξύ τους, παρουσία της μητέρας τους, η οποία κάθε άλλο παρά τον εμπόδιζε! Μάλιστα, σύμφωνα με το αγόρι, επικροτούσε τις πράξεις τού φίλου της παροτρύνοντάς τον να συνεχίσει να τον κρατάει, μπας και βάλει μυαλό!

Ο 9χρονος ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο κατηγορούμενος τον ξυλοκοπούσε προκαλώντας του σωματικές κακώσεις. Το καλοκαίρι του 2010 τον γρονθοκόπησε στο αυτί προκαλώντας του αιμορραγία, ενώ τον χτυπούσε στο πρόσωπο και μία φορά με τον αγκώνα του στην κοιλιά! Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο αδελφός του παιδιού διέψευσε τους ισχυρισμούς του, παρουσιάζοντας τον φίλο της μητέρας του ως ευγενικό και στοργικό.

Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας διενεργήθηκαν δύο παιδοψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες. Τους ανηλίκους εξέτασαν δύο ψυχολόγοι, οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μικρότερος έχει υποστεί πιθανότατα σεξουαλική κακοποίηση από τρίτο ανήλικο πρόσωπο που του προκάλεσε ψυχοτραυματικό στρες! Εξαιτίας αυτής και του προβληματικού οικογενειακού περιβάλλοντος όπου ζει είναι ψυχοσυναισθηματικά αποπροσανατολισμένος. Οι πραγματογνώμονες εντόπισαν ανακρίβειες και αντιφάσεις σε όσα υποστήριξε ενώπιόν τους ο ανήλικος, διαπίστωσαν όμως παράλληλα ότι η οικογένειά του τον τιμωρούσε.

Το δικαστικό συμβούλιο που εξέτασε την υπόθεση έκρινε ότι τα πορίσματα των ειδικών δείχνουν πως όσα εξιστόρησε ο ανήλικος δεν προέρχονται από τη φαντασία του, ούτε από την υστερόβουλη και παθολογικά αρνητική αμυντική στάση του απέναντι στην προσωπική επιλογή της μητέρας του να ζει μαζί με τον σύντροφό της. Αντίθετα, ενισχύουν σημαντικά τη βασιμότητα όσων κατέθεσε εξαρχής κατά την προκαταρκτική εξέταση και την ανάκριση για τις πράξεις που τους αποδίδει.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...