Βρόμικα χάδια

Απίστευτες καταγγελίες εννιάχρονου αγοριού για τη μητέρα του και τον εραστή της

Ακόμη και τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ανατρίχιασαν από τις απίστευτες καταγγελίες ενός 9χρονου αγοριού, που αποκάλυψε ότι αναγκαζόταν να υφίσταται βρόμικα χάδια από την ίδια τη μητέρα του και τον σύντροφό της, οι οποίοι μάλιστα φέρεται ότι το υποχρέωναν και σε ομοφυλοφιλικές επαφές! «Η μαμά μου με τον φίλο της με ανάγκασαν ακόμη και να ερωτοτροπώ με τον αδελφό μου» φέρεται ότι κατήγγειλε το ανήλικο θύμα της νέας υπόθεσης κακοποίησης που συγκλονίζει την Κάσο και έχει διχάσει παιδοψυχολόγους και δικαστικές Αρχές!

Το βούλευμα του Συμβουλίου που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωση της προδικασίας που προκάλεσε η καταγγελία του ανηλίκου σε βάρος του ζευγαριού αποδίδει στον άνδρα κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, ενώ στη μητέρα των δυο παιδιών τις κατηγορίες της απλής συνέργειας στην πράξη της αποπλάνησης ανηλίκων. Η υπόθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στις δικαστικές Αρχές, καθώς, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η εισαγγελέας που την εισήγαγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών είχε προτείνει την απαλλαγή των κατηγορουμένων οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες. Ομως το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι θα πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου.

Η κατηγορουμένη έχει δύο γιους από τον γάμο με τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο χώρισαν το 2008. Τα αγόρια το 2010 ήταν 10 και 9 ετών και μετά το διαζύγιο ο πατέρας πήρε τον πρώτο γιο, ενώ η μητέρα παρέμεινε στην Κάσο με τον δεύτερο και τον νέο σύντροφό της.

Κατάθεση

Οπως κατέθεσε το 9χρονο αγόρι στους αστυνομικούς, από την 1η Ιανουαρίου του 2010 έως τις 15 Απριλίου του 2011 ο φίλος της μητέρας του τον φίλησε αρκετές φορές στο στόμα και ασέλγησε σε βάρος του. Παράλληλα υποστήριξε ότι την ημέρα των γενεθλίων του αδελφού του και άλλη μία φορά ενώ βρίσκονταν στην τραπεζαρία του σπιτιού τους, ο κατηγορούμενος τούς εξανάγκασε να κάνουν ασελγείς πράξεις μεταξύ τους, παρουσία της μητέρας τους, η οποία κάθε άλλο παρά τον εμπόδιζε! Μάλιστα, σύμφωνα με το αγόρι, επικροτούσε τις πράξεις τού φίλου της παροτρύνοντάς τον να συνεχίσει να τον κρατάει, μπας και βάλει μυαλό!

Ο 9χρονος ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο κατηγορούμενος τον ξυλοκοπούσε προκαλώντας του σωματικές κακώσεις. Το καλοκαίρι του 2010 τον γρονθοκόπησε στο αυτί προκαλώντας του αιμορραγία, ενώ τον χτυπούσε στο πρόσωπο και μία φορά με τον αγκώνα του στην κοιλιά! Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο αδελφός του παιδιού διέψευσε τους ισχυρισμούς του, παρουσιάζοντας τον φίλο της μητέρας του ως ευγενικό και στοργικό.

Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας διενεργήθηκαν δύο παιδοψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες. Τους ανηλίκους εξέτασαν δύο ψυχολόγοι, οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μικρότερος έχει υποστεί πιθανότατα σεξουαλική κακοποίηση από τρίτο ανήλικο πρόσωπο που του προκάλεσε ψυχοτραυματικό στρες! Εξαιτίας αυτής και του προβληματικού οικογενειακού περιβάλλοντος όπου ζει είναι ψυχοσυναισθηματικά αποπροσανατολισμένος. Οι πραγματογνώμονες εντόπισαν ανακρίβειες και αντιφάσεις σε όσα υποστήριξε ενώπιόν τους ο ανήλικος, διαπίστωσαν όμως παράλληλα ότι η οικογένειά του τον τιμωρούσε.

Το δικαστικό συμβούλιο που εξέτασε την υπόθεση έκρινε ότι τα πορίσματα των ειδικών δείχνουν πως όσα εξιστόρησε ο ανήλικος δεν προέρχονται από τη φαντασία του, ούτε από την υστερόβουλη και παθολογικά αρνητική αμυντική στάση του απέναντι στην προσωπική επιλογή της μητέρας του να ζει μαζί με τον σύντροφό της. Αντίθετα, ενισχύουν σημαντικά τη βασιμότητα όσων κατέθεσε εξαρχής κατά την προκαταρκτική εξέταση και την ανάκριση για τις πράξεις που τους αποδίδει.

Εύα Παπαδάτου 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η Ολίβια του δωματίου 11 και της Συγγρού

Ο κομβικός ρόλος της τρανς που βρισκόταν στο ίδιο...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»