Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

«Εχω γυρίσει τρία επεισόδια ως γκεστ και γέλασε η… ψυχή μου»

Η Καίτη Φίνου είπε το «ναι» στους Ρήγα – Αποστόλου και εισβάλλει στη σειρά «Τρίχες»

Η καμαριέρα του «Κόκκινου Δωματίου» (του Μega) εισβάλλει στο κομμωτήριο της σειράς «Τρίχες» (του ΑΝΤ1). Και αυτό καθώς στη μικρή οθόνη όλα είναι πιθανά. Τι μπορεί να ζητεί, λοιπόν, η τσαχπίνα καμαριέρα στο κομμωτήριο της Καιτούλας (Βασιλική Ανδρίτσου) και τι σχέση έχει, άραγε, το επιτυχημένο σίριαλ αυτοτελών επεισοδίων του Mega «Κόκκινο Δωμάτιο» με τις «Τρίχες» του ΑΝΤ1; Κι όμως, συνδέονται και το… νήμα θα ξετυλίξει μέσα στον Φεβρουάριο η Καίτη Φίνου. Η δημοφιλής ηθοποιός δέχτηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας από τους σεναριογράφους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου και απάντησε θετικά, καθώς είχε δουλέψει ξανά μαζί τους στο «Κόκκινο Δωμάτιο».

«Ηδη έχω γυρίσει τρία επεισόδια ως γκεστ στις “Τρίχες” και γέλασε κι η ψυχή μου. Θα τα δείτε με την έναρξη σε λίγο καιρό. Ο Αλέξανδρος είχε την ευφάνταστη ιδέα να μπω στο κομμωτήριο της Καίτης ως καμαριέρα από το “Κόκκινο Δωμάτιο”, δηλαδή με τον ρόλο που κρατούσα στην προηγούμενη δουλειά του. Με το που είδα στα γυρίσματα ξανά τη Βασιλική Ανδρίτσου έβαλα τα γέλια κι αυτή το ίδιο. Ο Αλέξανδρος ήθελε από εμάς να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το κάναμε. Ποτέ δεν παραπονιέμαι στη δουλειά μου, αυτή είναι και την αγαπώ. Οταν πάω στο σπίτι νιώθω μια γλυκιά κούραση. Από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω δεν θυμάμαι τι σημαίνει η λέξη “διακοπές”. Ηρθαν έτσι τα πράγματα που το πρωί γύριζα ταινίες για τον κινηματογράφο και το βράδυ έκανα θέατρο. Παράλληλα έζησα και τις ωραίες εποχές της ΕΡΤ κι εργαζόμουν και στην τηλεόραση» λέει στην «Espresso» η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός, η οποία μετρά πάνω από είκοσι πέντε ταινίες στον κινηματογράφο και άλλες τόσες βιντεοταινίες, όταν κοιτάζει πίσω στον χρόνο νοσταλγεί την ανεμελιά της εποχής. «Υπάρχουν ακόμη πολλοί που λοιδορούν τις βιντεοταινίες, αλλά μέσα από αυτές δούλεψε πολύς κόσμος και ψυχαγωγήθηκε. Το θέατρο δεν είχε λεφτά για τους ηθοποιούς και εγώ έπρεπε να ζήσω. Δεν ντρέπομαι για καμία ταινία. Σηκωνόμουν 6.00 το πρωί και κοιμόμουν στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Το βράδυ όταν ανέβαινα στο σανίδι είχα απέναντί μου τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Γιάννη Γκιωνάκη, τον Μίμη Φωτόπουλο, τον Στάθη Ψάλτη. Ζούσα την επιθεώρηση, παρεξηγημένο είδος που “ζωντάνεψε” ξανά ο Λάκης Λαζόπουλος» τονίζει η ηθοποιός.

Η Καίτη Φίνου πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Οίκος ευγηρίας: Η ευτυχισμένη Δύσις» υποδυόμενη μια γιαγιά 75 χρόνων. Ομως προσπαθεί να έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, αφού βρίσκεται στο πλευρό της αδερφής της που δίνει σημαντική μάχη για τη ζωή της. «Τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολα για μένα. Η αδερφούλα μου δίνει μάχη με τον καρκίνο, είναι δυνατή, κάνει χημειοθεραπείες και θέλω να είμαι δίπλα της. Ενώ παλεύαμε με την αδερφή μου, έφυγε ξαφνικά ο πατέρας μας μέσα σε ένα μήνα χτυπημένος από την ίδια αρρώστια. Θα βγούμε όμως νικήτριες» αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...