Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοναχικός & παρθένος δηλώνει ο 24χρονος παιδόφιλος

Το ανατριχιαστικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του νεαρού παιδόφιλου & η σύλληψη στην Πάτρα

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 24χρονο παιδεραστή από τη Θεσσαλονίκη, που κινηματογραφούσε τις αρρωστημένες πράξεις στις οποίες υπέβαλε δύο αγόρια, ηλικίας 10 και 4 ετών, όπως αποκάλυψε χθες η «Espresso».

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που εξιχνίασαν την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεση, έχουν εντοπίσει τα δύο αγοράκια (όπως αποδεικνύεται, ανήκουν στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του 24χρονου) και έχουν ενημερώσει τους γονείς τους για το ανατριχιαστικό υλικό που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του νεαρού αποφοίτου του ΤΕΙ Πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη!

Τα αγοράκια, που σήμερα είναι 12 και 6 ετών αντίστοιχα (η ασέλγεια σε βάρος τους είχε συμβεί πριν από περίπου δύο χρόνια), θα εξεταστούν τις επόμενες ημέρες από ιατροδικαστή προκειμένου να αποδειχτεί αν είχαν πέσει και θύματα βιασμού από τον αδίστακτο παιδεραστή που φέρεται ότι κινούνταν ανενόχλητος στο περιβάλλον τους, καθώς είχε το προφίλ του «καλού παιδιού» και ουδείς μπορούσε να υποπτευθεί ότι κάτω από αυτό έκρυβε ένα «τέρας»!

Η παρακολούθηση

Οπως σημείωσε ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, η υπηρεσία προσπαθούσε εδώ και 15 μήνες να ανακαλύψει τα ίχνη του, καθώς είχε διαπιστώσει την έντονη παρουσία του σε διεθνή ιστοσελίδα με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ωστόσο εκείνος φρόντιζε να καλύπτει τα ίχνη του κλέβοντας σύνδεση στο ίντερνετ από τα Wi-Fi των γειτόνων του, με αποτέλεσμα τα ηλεκτρονικά αποτυπώματά του να είναι θολά. Οταν αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δραστηριότητά του, εκτός από τα δύο βίντεο με τα ανήλικα, στα οποία «πρωταγωνιστεί» ο ίδιος, βρέθηκαν αποθηκευμένα στον υπολογιστή του αλλά 12.000 (!) ψηφιακά αρχεία με παιδιά ηλικίας από 4 έως 14 ετών!

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη η Δίωξη εντόπισε και άλλον έναν παιδόφιλο, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί! Πρόκειται για έναν 55χρονο τεχνικό υπολογιστών, που ειδικεύεται στα συστήματα ασφαλείας τραπεζών και αναζητούνταν ακόμη και από τις Αρχές των ΗΠΑ ως επικίνδυνος παιδόφιλος, καθώς διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω ιστοσελίδας στην οποία πλήρωνε μηνιαία συνδρομή ύψους 170 ευρώ! Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν είχαν εντοπιστεί οι επισκέψεις του σε διάφορα «δωμάτια επικοινωνίας» (chat rooms) όπου συνομιλούσε με παιδόφιλους απ’ όλο τον κόσμο, στους οποίους ισχυριζόταν πως είχε πολλές εμπειρίες με βιασμούς ανηλίκων! Μάλιστα έδινε «συμβουλές» για το πώς μπορούν να προσεγγίσουν ένα ανήλικο παιδί και να το παρασύρουν προκειμένου να ικανοποιήσουν τους αρρωστημένους σκοπούς τους. Ωστόσο, αν και ο εντοπισμός του ήταν δύσκολος, επειδή -σύμφωνα με πληροφορίες- άλλαζε συνεχώς πόλη προκειμένου να ρυθμίζει τα συστήματα ασφαλείας των τραπεζών, ο 55χρονος έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και ήδη έχει μεταφερθεί στις φυλακές Τρικάλων.

Θεοδόσης Π. Πάνου

«Εχω πέσει θύμα bullying και είμαι παρθένος»

«Αντιμετωπίζω ψυχολογικά προβλήματα. Είχα πέσει θύμα bullying. Εμεινα χωρίς φίλους. Και είμαι παρθένος, δεν είχα ποτέ σεξουαλική επαφή με γυναίκα. Η μόνη μου διέξοδος είναι οι υπολογιστές». Αυτά ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 24χρονος.

Ο νεαρός, απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, φέρεται ότι υποστήριξε πως το σερφάρισμα σε σελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο αποτελεί ένα από τα συμπτώματα της ψυχιατρικής νόσου που αντιμετωπίζει. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι τίθεται θέμα αποπλάνησης του 10χρονου αγοριού που απεικονίζεται στο αποκρουστικό βίντεο το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του. Επρόκειτο, όπως ισχυρίστηκε, για… παιχνίδι μεταξύ παιδιών που δεν καταγγέλθηκε στις Αρχές και, αν δεν υπήρχε το βίντεο, θα ήταν σαν να μην είχε γίνει! Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την προϋπόθεση να παρακολουθείται από ψυχίατρο. Ο 24χρονος θα πρέπει να εμφανίζεται ενώπιον των δικαστικών Αρχών κάθε πρώτη και τρίτη εβδομάδα του μήνα προσκομίζοντας εκθέσεις του ψυχιάτρου.

«Ο κατηγορούμενος είναι ψυχικά άρρωστος. Δεν αποτελεί απειλή για την κοινωνία, αφού έχει αγοραφοβία, ενώ η φυλακή δεν θα αποτελούσε λύση, καθώς εκεί απειλείται η ζωή του» δήλωσε στην «Espresso» ο συνήγορός του Βαγγέλης Ζαμπίτης.

Ν. Πιτσιακίδης

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...