Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σαββατοκύριακο 07-08/02 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΜΗΝ αφήσετε να σας ξεφύγουν ευκαιρίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν άτομα κύρους. Αρχίζουν οι δυσκολίες και θα πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ τομέας σάς έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε την υπάρχουσα σχέση σας είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή προκειμένου να στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας εκεί όπου προτιμάτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σημεία σας και τραβήξτε την προσοχή αρκετών προσώπων του περιβάλλοντός σας ή του κοινωνικού κύκλου σας. Γίνεστε πιο δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά. Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας να δημιουργήσετε μια σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότερες προϋποθέσεις να πετύχετε τον στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ΕΚΦΡΑΣΗ συναισθημάτων και επιθυμιών θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον επικοινωνιακό τομέα. Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη ενός μεγάλου έρωτα να γίνει μέσα από τον τομέα των φλερτ. Αντιμετωπίστε πιο σωστά τις προσωπικές υποθέσεις σας. Ακόμη και αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα σας επιτραπεί να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις. Οσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να βοηθήσετε τον σύντροφό σας προκειμένου να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει. Αν θυμάστε πως τίποτε δεν είναι δεδομένο και πως είναι λογικό κάποιες προτεραιότητές του να έρχονται κόντρα με τις δικές σας, θα συνεχιστεί η ισορροπία στη σχέση σας, αλλά και η αποφυγή προστριβών και εντάσεων. Ο διάλογος θα είναι η καλύτερη μέθοδος σε κάθε περίπτωση, ώστε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα που μπορεί να υπάρξει, ενώ οι αποφάσεις που θα παίρνετε θα πρέπει να είναι από κοινού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών. Θα σας απασχολήσουν ποικίλα θέματα και θα πρέπει σε όλα να αντιδράσετε σωστά. Υπερασπιστείτε το δίκιο σας και ό,τι σας αξίζει να έχετε, ενώ παράλληλα φροντίστε να επουλώσετε πληγές που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Ανακαλύψεις, απομυθοποιήσεις και ο φόβος του απροσδόκητου θα παίζουν μαζί σας. Θα προκληθούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Σήμερα θα σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και η δύναμη προκειμένου να μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόβλημα με γνώμονα τη λογική. Σταθεροποιήστε τις σημαντικές υποθέσεις σας και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΜΗΝ αφήσετε να σας ξεφύγουν ευκαιρίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν άτομα κύρους. Αρχίζουν οι δυσκολίες και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε. Κρατήστε τον έλεγχο στις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς η παρουσία του θα σας κάνει αρκετά δύσπιστους απέναντί τους, με συνέπεια να υποβάλετε σε συνεχείς δοκιμασίες τις σχέσεις σας. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, θα σας κουράσουν αλλά ταυτόχρονα θα σας περιορίζουν αρκετά. Φροντίστε να διευκολύνετε τη ζωή σας αποβάλλοντας την εριστική διάθεση και αλλάζοντας συχνότερα παραστάσεις. Οι πιέσεις που θα δεχτείτε θα σας αποτρέψουν από το να δείξετε συμβιβαστικότητα, ενώ παράλληλα, εκτός από δύσκολοι, θα είστε και αρκετά ιδιότροποι.

ΛΕΩΝ: ΠΡΕΠΕΙ να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε, ώστε να μπορέσετε να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες και να αποδείξετε σε εκείνους που θα σας αμφισβητήσουν ότι είστε ικανοί να τα καταφέρετε. Φροντίστε να είστε πιο γνήσιοι στα συναισθήματά σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα απωθημένα είχατε. Η επιθυμία σας να ξέρετε ποιους έχετε απέναντί σας και ποιους πλάι σας θα μεγαλώσει, ενώ παράλληλα σας ξυπνούν μεγάλα πάθη. Τη μεγαλύτερη ενέργειά σας θα τη διοχετεύσετε κυρίως στις σχέσεις της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ τις φιλικές και τις ερωτικές θα τις έχετε κατά κάποιο τρόπο στο περιθώριο. Στις δυσκολίες που θα υπάρξουν, αποφύγετε να τα βάλετε με τον σύντροφό σας και μην αναζητήσετε ευθύνες από άλλους για πράγματα ή καταστάσεις για τις οποίες ευθύνεστε εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ την ανάγκη να απομονωθείτε, κάντε το χωρίς σκέψη, αφού κάποιες φορές είναι απαραίτητο προκειμένου να μπουν σε τάξη τα συναισθήματα ή να προληφθούν επικίνδυνες συναισθηματικές εξάρσεις. Να είστε σίγουροι πως η ηρεμία θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης. Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα στην υγεία σας, αλλά σίγουρα ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση για να είναι δυνατός και να μην έχει στο μέλλον ενοχλήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε τους ήρωες σε κανέναν και να δουλεύετε παραπάνω απ’ ό,τι μπορεί να αντέξει ένας ανθρώπινος οργανισμός. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση και βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την καθημερινότητα και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οι επιλογές που θα έχετε να κάνετε θα είναι σαφώς περισσότερες από άλλες φορές.

ΖΥΓΟΣ: ΘΑ ΣΑΣ δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε πιο άνετους ρυθμούς και να πετύχετε ουσιαστικές επαγγελματικές αναβαθμίσεις. Ομως προκειμένου να φτάσετε σε αυτό το στάδιο είναι απαραίτητη μια προεργασία που θα αφορά τη διαφήμιση των προσόντων σας και την προβολή της δουλειάς σας. Οι δυνατότητες που θα υπάρχουν να αυξήσετε τα οικονομικά σας θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες και απελευθερωθείτε ψυχικά και κατ’ επέκταση αναβαθμίστε και το επίπεδο της ζωής σας. Ξεχάστε τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι τις παλιές διαφωνίες σας, έτσι ώστε να μπορέσετε μαζί να προσπαθήσετε να ξαναφτιάξετε τα πράγματα από την αρχή. Αν θέλετε, κάντε το ίδιο και με τους επαγγελματικούς συνεργάτες σας προκειμένου να πετύχετε πολλές διορθωτικές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ εργασία και οικονομικά, μαθαίνοντας να είστε πιο παρατηρητικοί προκειμένου να φτιάξετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις. Αποκαλύψτε κρυφά σημεία του εαυτού σας, ώστε να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας συμμεριστεί. Οι επεμβάσεις φίλων ή συγγενών πάνω στη σχέση σας κάποιες φορές θα είναι εκνευριστικές, αλλά δεν χρειάζεται να αντιδράσετε έντονα και να χαλάσετε τη σχέση σας, εκτός αν ανήκετε σε εκείνους που ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία προκειμένου να απαλλαγούν από τον σύντροφό τους. Αν όμως δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μη ρίξετε περισσότερο λάδι στη φωτιά, αλλά κρατήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Μην υποκύψετε σε ερωτικές περιπέτειες που θα φιλοδοξούν να πάρουν από εσάς πράγματα, αλλά διαλέξτε για σύντροφο ένα άτομο που θα σας καταλαβαίνει και θα σας στηρίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ σας πρέπει να είναι δύο: είτε θα επιστρέψετε στις μοναχικές συνήθειές σας είτε θα βρείτε έναν θερμό σύντροφο. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις που θα σας κουράσουν και θα σας φτάνουν σε αδιέξοδα. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να τα παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή και όχι ως κανόνες που πρέπει να τους τηρείτε και να τους επαναλαμβάνετε. Φροντίστε την κοινωνική σας ζωή και φλερτάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τη διάθεσή σας για λεκτικά παιχνίδια. Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα είναι προκλητική και πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, καθώς αυτή θα καθορίσει τις σχέσεις σας. Τα ξεκαθαρίσματα που είχατε αρχίσει εδώ και καιρό φτάνουν στο τέλος τους, καθώς πλέον έχετε κάνει όλες τις επανεκτιμήσεις που χρειάζονταν και έχετε βγάλει τελικά συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ΕΥΚΟΛΗ έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον τομέα της επικοινωνίας. Οι γενικές προοπτικές στον τομέα του έρωτα κάθε άλλο παρά αρνητικές είναι, γι’ αυτό μη ρίξετε την ψυχολογία σας. Ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε τη μέρα προκειμένου να κάνετε ένα ταξιδάκι, οι πρώτοι για να αφήσετε τον εαυτό σας να δράσει ανενόχλητο μακριά από τα συνηθισμένα και να βρείτε μια καινούργια σχέση, ενώ οι δεύτεροι για να ανανεώσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν και αλλάξτε τη ροή της καθημερινότητάς σας προς το καλύτερο. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν στο έπακρο να καταφέρετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πολλά από τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΜΠΟΡΕΙ να μην αλλάζει ο χαρακτήρας σας, αλλά αλλάζει η γενική συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε έντονη τη διάθεση να δοκιμάσετε τα δικά σας όρια, όπως και των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεστε. Η ανάγκη να ξεπεράσετε τα κλισέ του παρελθόντος και να αναζητήσετε μια καινούργια ταυτότητα θα σας ωθήσει σε νέες επιλογές και δρόμους. Μπορεί να μην είναι εύκολη δουλειά, αλλά σίγουρα είναι ένα ακόμη βήμα προς την ωριμότητα και την αυτογνωσία. Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές στον επαγγελματικό χώρο να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο παραγωγικές. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ να απασχολείστε πιο έντονα με τον συναισθηματικό τομέα και να ψάχνετε τρόπους να τον βελτιώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά τονισμένη, κάτι που θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα και μόνοι σας. Η ερωτική διάθεσή σας θα φτάνει στα ύψη, ενώ πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε να επιβεβαιώσετε τη φιλαρέσκειά σας σε πολλές πλευρές. Καινούργιες ιδέες και σκέψεις θα ανανεώνουν την καθημερινότητά σας και οι επιλογές σας θα γίνονται με κίνητρο τη δική σας ευχαρίστηση. Οι γλύκες και οι φιλοφρονήσεις δεν ήταν στα φόρτε τους τον τελευταίο καιρό και τα συναισθήματά σας ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τη λογική ή να συμπορευτούν με τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...