Προβλέψεις για 2/5

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας για επικοινωνία είναι έντονη και το ότι θα μιλήσετε με άτομα που έχετε καιρό να δείτε θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας. Αν νιώσετε την τάση να κάνετε κάτι διαφορετικό προχωρήστε άφοβα, καθώς θα εμπλουτίσετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Αποφύγετε όμως τις παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Εντονη κινητικότητα σας χαρακτηρίζει, καθώς προσπαθείτε να τα συνδυάσετε όλα σήμερα. Απαιτούνται όμως προγραμματισμός και μεθοδικότητα για να μην πελαγώσετε. Στον επαγγελματικό τομέα κάποιες εξελίξεις μπορεί προς το παρόν να καθυστερούν, έχετε όμως υπόψη πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράζοντας ελεύθερα τα συναισθήματά σας θα κερδίσετε τη συμπάθεια των γύρων σας. Στα αισθηματικά σας μια τέτοια πρωτοβουλία θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω, καθώς θα αισθανθείτε πως βαδίζετε σε ασφαλές μονοπάτι. Βασιστείτε στη διαίσθησή σας για να κερδίσετε πολλά περισσότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και η αλήθεια είναι πως από εκεί που δεν το περιμένετε θα δοθούν οι ευκαιρίες να φτάσετε πιο εύκολα στους στόχους σας, κυρίως στην εργασία. Αν βασιστείτε στη γλυκύτητα και την κατανόηση που σας διακρίνουν, θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μην παρασύρεστε από την επιφάνεια των πραγμάτων, γιατί αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά θα ανακαλύψετε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Κρατήστε όσο είναι δυνατόν κρυφές τις σκέψεις σας και τα σχέδια που κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύκολα κερδίζετε τις εντυπώσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον, καθώς οι άνθρωποι γύρω σας νιώθουν πως μπορούν να βασιστούν πάνω σας σε όλα τα ζητήματα. Κι εσείς όμως δείχνοντας την ανάλογη κατανόηση να περιμένετε βοήθεια στα σχέδιά σας, και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα συναντήσετε αρκετές προκλήσεις, καθώς οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σας θα είναι υπερβολικές. Κι εσείς όμως είστε περισσότερο ευάλωτοι, με αποτέλεσμα να δίνετε μεγάλη σημασία σε γεγονότα που θα έπρεπε να προσπερνάτε. Προσπαθήστε με τη λογική να τιθασεύσετε τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ολα συνηγορούν στο να κρατήσετε τη διάθεσή σας ανεβασμένη και την αισιοδοξία σας τονωμένη. Οποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, θα τους πετύχετε με μεγάλη ευκολία. Προσπαθήστε να μην απασχολείστε με γεγονότα του παρελθόντος. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία για μια καινούργια πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διορατικότητά σας ιδιαίτερα ενισχυμένη, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις των άλλων και να εισχωρείτε στο βάθος των γεγονότων. Μια ενδοσκόπηση και σε εσάς τους ίδιους θα αποβεί ιδιαίτερα ωφέλιμη, καθώς θα δείτε τι θέλετε πραγματικά, όπως και τον τρόπο για να το αποκτήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά σας, καθώς ένα κλίμα ασυνεννοησίας από την πλευρά του συντρόφου σας θα σας θορυβήσει. Να είσαστε έτοιμοι λοιπόν να κάνετε υποχωρήσεις, αν χρειαστεί. Η υπομονή και η διαλλακτικότητα είναι τα ισχυρά σας εφόδια για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ενεργητικότητα αλλά και η αποδοτικότητά σας στην εργασία σας δημιουργούν πολύ θετικές προϋποθέσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Εχετε την ικανότητα να βλέπετε μακροπρόθεσμα. Αξιοποιήστε λοιπόν το χάρισμά σας και θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με ό,τι σας εκφράζει αληθινά και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Θα συναντήσετε πολύ μεγάλη αποδοχή, ειδικά αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Και στους υπόλοιπους τομείς η τύχη σάς ευνοεί, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να διακρίνετε τις ευκαιρίες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ