Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Αναζητήστε ριζικές λύσεις για…

ΚΡΙΟΣ: Μην αμελήσετε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Οταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλώς αρνηθείτε. Οι σκέψεις σας για τα οικονομικά σας αρχίζουν να διαφοροποιούνται, αλλά δεν θα καταλήξετε σε σαφή συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας. Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική. Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας θα αποτελέσουν καινούργιες πηγές εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λόγω της υπέρμετρης καταναλωτικής μανίας σας θα επιδεινωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις. Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για κάθε σχέση και η δική σας φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε να εκτίθεστε σε χώρους τους οποίους δεν γνωρίζετε καλά.

ΛΕΩΝ: Μην επωμιστείτε τις συνέπειες αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τις οποίες εσείς δεν είστε σύμφωνοι. Εκφράστε στα οικογενειακά πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Αφήστε τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περάστε στην πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Αναζητήστε ριζικές λύσεις για τα εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις. Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ: Η καρδιά διαθέτει κατά κανόνα περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας λειτουργώντας περισσότερο συναισθηματικά. Ενας τρόπος για να νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά είναι να ανανεώσετε τον χώρο όπου ζείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εγκυμονεί κινδύνους το να υποστηρίζετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά. Οι περίεργες ψυχολογικές αλλαγές σας μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σχέση σας. Οταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δεν σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία τις έχετε παραμελήσει. Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ανακατατάξεις στον χώρο της εργασίας σας δεν πρέπει να σας τρομάξουν, ούτε χρειάζεται να επιτεθείτε σε όσους σάς κατηγορούν. Εχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Αν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε εύκολα στην επίτευξη των στόχων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθημερινά προβλήματά σας. Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούργιους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ