Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Πάρτι με μαστίγια και sex toys σε κλαμπ της Αθήνας

Ποιοι celebrities έζησαν από κοντά τις «50 αποχρώσεις του γκρι» σε κλαμπ της Αθήνας

4r324tw45ety 3Μάσκες, μαστίγια και live σεμινάρια… bondage, όλα για χάρη του Mr Christian Grey. Celebrities και μη βρέθηκαν στο πάρτι που έγινε σε γνωστό prive club στο κέντρο της Αθήνας εν όψει της αυριανής πρεμιέρας της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι» της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, που βασίζεται στο μπεστ σέλερ της Ε.Λ. Τζέιμς.

Οι κυρίες που έφταναν στο κλαμπ παραλάμβαναν στην πόρτα τις δαντελένιες μάσκες τους, ενώ οι κύριοι τα μαστίγιά τους, για να μπουν στο πνεύμα του event. Η διακόσμηση του χώρου ήταν ανάλογη, με χειροπέδες και άλλα sex toys να «πρωταγωνιστούν», ενώ η πρώτη έκπληξη της βραδιάς ήταν το… κόκκινο δωμάτιο, όπου ο… Christian Grey περίμενε τις εκλεκτές καλεσμένες του. Ο Κωνσταντίνος Ανάγνου, βολεϊμπολίστας στην ομάδα του Οδυσσέα Αμαρουσίου και μοντέλο, φορώντας ένα τζιν παντελόνι και μόνο μια… γκρι γραβάτα υποδεχόταν τις κυρίες και φωτογραφιζόταν μαζί τους. Ομως και οι κύριοι δεν έμειναν παραπονεμένοι, αφού στον ίδιο χώρο υπήρχε και μια κοπέλα με σέξι κόκκινα εσώρουχα και μάσκα. Τα βλέμματα όλων τράβηξε όμως το ζευγάρι που παρουσίασε το… bondage, την τέχνη του δεσίματος, για όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν πιο πικάντικη την ερωτική ζωή τους.

Κοστούμι

Ενας ειδικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στο ταβάνι, ώστε ο άνδρας με το κοστούμι να μπορέσει να δέσει με μαεστρία την παρτενέρ του που φορούσε μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Προηγήθηκε ένα αισθησιακό tango, το οποίο και αυτό κατέληξε σε… δέσιμο.

Ανάμεσα στους επωνύμους που απόλαυσαν την… kinky βραδιά ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που φορούσε σούπερ μίνι φούστα και sexy γυαλιά και έκανε αμέσως «πηγαδάκι» με τους Παύλο Σταματόπουλο και Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αλλωστε ο πρώτος είναι ο άμεσος συνεργάτης της στην εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ ο δεύτερος, αν και μέλος του πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη νεαρή παρουσιάστρια.
4r324tw45ety 4Με κομψό αλλά αισθησιακό φόρεμα εμφανίστηκε η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία φωτογραφήθηκε για το Instagram παρέα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Και οι δύο φορούσαν το απαραίτητο αξεσουάρ του event, τις μάσκες τους. Εκεί βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη σύντροφό του Χριστίνα Κοντοβά, αλλά και η Αντωνία Καλλιμούκου. Παρών στο πάρτι και ο «αιώνιος έφηβος» του σινεμά και του θεάτρου Κώστας Βουτσάς με τη σύντροφό του Αλίκη Κατσαβού και την κόρη του Σάντρα. Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τις δύο ξεχωριστές γυναίκες της ζωής του κρατώντας το δικό του… μαστίγιο!

Στο «κόκκινο» το ενδιαφέρον

Είναι ίσως η πολυαναμενόμενη ταινία της σεζόν, αφού εκατομμύρια -αναγνώστριες κυρίως του βιβλίου- ανά τον κόσμο περιμένουν να δουν επί της οθόνης τον σαδιστή πολυεκατομμυριούχο Christian Grey να πολιορκεί -και όχι μόνο- την αθώα και άβγαλτη Anastasia.

H ταινία έχει όντως άκρως αισθησιακές σκηνές, με την Dakota Johnson να «βγάζει» ένα μεγάλο μέρος του φιλμ γυμνή, ενώ ο Jamie Dornan που ενσαρκώνει τον sexy Grey απέφυγε τελικά το full frontal, απογοητεύοντας τις θαυμάστριές του. Μία από τις πιο προκλητικές σκηνές είναι εκείνη που η Anastasia διαβάζει τους όρους του συμβολαίου που της παρέχει ο ιδιαίτερος Christian και απορρίπτει εκείνους με τους οποίους δεν συμφωνεί. Ωστόσο, όπως της λέει, «τα όρια αντοχής του πόνου τα ορίζει η υποτακτική» και προκειμένου να βρει το σημείο μέχρι το οποίο εκείνη αντέχει, τη χτυπάει έξι φορές με τη ζώνη του σε ευαίσθητο σημείο του κορμιού της. Το αποτέλεσμα πάντως είναι μάλλον soft σε σχέση με όσα μπορεί να έχουν φανταστεί οι φαν και σε καμία περίπτωση η ταινία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πορνό.

Αντιδράσεις σε Βρεατανία, Μαλαισία, ΗΠΑ 

Η Μαλαισία έκανε την αρχή απαγορεύοντας την προβολή της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι», ωστόσο ηχηρές είναι οι αντιδράσεις τόσο στη Βρετανία όσο και στις ΗΠΑ, με  θρησκευτικές οργανώσεις και οργανώσεις κατά της οικογενειακής βίας να αποτρέπουν το κοινό από τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οπως έγραψε η εφημερίδα «Guardian», ακτιβιστές κατά της πορνογραφίας και κατά της κακοποίησης χρησιμοποίησαν το hashtag #50dollarsnot50shades (50 δολάρια, όχι 50 αποχρώσεις), καλώντας τους θεατές μέσω του twitter να διαθέσουν τα χρήματά τους στο να κάνουν δωρεές σε καταφύγια κακοποιημένων γυναικών αντί να δουν την ταινία. Ετοιμάζεται δε άλλη μια καμπάνια, με τίτλο «50 Αποχρώσεις Οικογενειακής Βίας». Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού την αντίθεσή της στις ερωτικές σκηνές του φιλμ εξέφρασε η οργάνωση Ενωση Αμερικανικής Οικογένειας, ενώ αναμένονται περαιτέρω αντιδράσεις – κυρίως από υπερσυντηρητικές χώρες.

Τεριάννα Παππά

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...