Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

«Ο Αδωνις έστειλε τη μητέρα μου στο νοσοκομείο»

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στο «Τσαντίρι» και η επίθεση που εξαπέλυσε στον τέως υπουργό

Είχε τα κέφια του ο Λάκης ως Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά είχε και τα νεύρα του με τον Αδωνι Γεωργιάδη! Με όλα αυτά το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» είχε το πιο εκρηκτικό υλικό γέλιου!31ty24y4t

Με κίτρινο παλτό και μπορντό παντελόνι -όπως ακριβώς είχε εμφανιστεί η πρόεδρος της Βουλής στην ορκωμοσία της κυβέρνησης Τσίπρα- έκανε comeback ο Λάκης και το «Τσαντίρι» της Τρίτης πήρε… φωτιά. «Μωρέ, θα χρεοκοπήσουμε μες στη χαρά. Και με τους άλλους θα χρεοκοπούσαμε, αλλά δυστυχισμένοι. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρανε που χαίρεσαι να χρεοκοπήσεις. Σαν τον Χορό του Ζαλόγγου» είπε ο δημιουργός στην αρχή της εκπομπής του και το κοινό στο θέατρο Βέμπο ξεκαρδίστηκε.

Τι είπε για Γεωργιάδη

O Λαζόπουλος όμως τα «έβαλε» και με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη, που «προκάλεσε» διάφορα προβλήματα υγείας στη μητέρα του!

«Λίγο πριν από τις γιορτές η μάνα μου -που “κολλάει” στην τηλεόραση και της λέω “φύγε από εκεί, δεν κάνει καλό”- άκουσε τον Aδωνι να φωνάζει ότι θα μπω είκοσι χρόνια φυλακή επειδή είδα το DVD του Χαϊκάλη» είπε χαρακτηριστικά στο κοινό και στους τηλεθεατές ο Λάκης. Ο ίδιος τόνισε ότι από εκείνη την ημέρα η κυρία Ριρίκα εμφάνισε προβλήματα υγείας. «Ξεκίνησαν οι πόνοι και ο έρπης ζωστήρας, οδηγηθήκαμε στο θεραπευτήριο Υγεία, γιατί εκεί είναι οι γιατροί της, και εκεί ακόμη είμαστε» τόνισε και συνέχισε «ευχαριστώντας» τον Γεωργιάδη! «Και ξαφνικά της ήρθε έμφραγμα και ανακαλύψαμε ότι πρέπει να μπει να κάνει εγχείρηση καρδιάς. Κάπου μέσα μου ευχαρίστησα τον Αδωνι, γιατί είπα “για καλό έγινε όλο αυτό”. Καμιά φορά το κακό μπορεί να γίνεται για καλό. Ο Αδωνις τάραξε τη μαμά μου, την οδήγησε στο νοσοκομείο, έπαθε έμφραγμα και επειδή ήταν εκεί σώθηκε, από το να ήταν στο σπίτι» είπε ο δημιουργός.

Τηλεθέαση: Εκτόξευση στο 49,5%

Την παντοδυναμία του Λάκη Λαζόπουλου το βράδυ της Τρίτης ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα εξωφρενικά νούμερα τηλεθέασης, που… εκτοξεύτηκαν στο 49,5% τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στα δυναμικά κοινά.

Με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» συντονίστηκαν 2.447.876 τηλεθεατές, οι οποίοι γέλασαν με την καρδιά τους. Να σημειωθεί ότι υπήρχε τέταρτο (από τις 22.00 μέχρι και τις 22.15) κατά το οποίο η σατιρική εκπομπή εκτινάχθηκε στο 53,4%, ποσοστό «αστρονομικό» για τον δημοφιλή δημιουργό. Οι γυναίκες έδωσαν μία ακόμη φορά την υψηλότερη θέση στον πίνακα θεαματικότητας, αφού σε αυτή την κατηγορία η τηλεθέαση άγγιξε το 55,1%.

Ο Λάκης έκλεισε νέο ραντεβού με το κοινό του στις 3 Μαρτίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να πάει με το «Τσαντίρι» του στην περιφέρεια.

Μαρία Ανδρέου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...