Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

«Ευχαριστώ» στον Μάρκο της καρδιάς

Συγκινητική επιστολή από 31 παιδιά (ΑμεΑ) προς τον Σεφερλή και τη Νένα Χρονοπούλου

Το μεγάλο… μυστικό του Μάρκου Σεφερλή αποκαλύπτει μια επιστολή που φέρνει στο φως αποκλειστικά η «Espresso» και ξεδιπλώνει μία άγνωστη πτυχή του κωμικού ηθοποιού. Τριάντα ένα παιδιά ΑμεΑ ευχαριστούν τον παρουσιαστή του «Mega με μία» για την ευαισθησία του, την ανθρωπιά και την προσφορά του.

Με μια πολύ συγκινητική επιστολή τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχεύσεων και Νεφροπαθών Αθλητών «Λέοντες» του Πειραιά μιλούν για τον «Μάρκο της καρδιάς τους». «Ο Μάρκος Σεφερλής, ο Μάρκος της καρδιάς μας, που μας προσφέρει τόσα χρόνια γέλιο, άνοιξε την αγκαλιά του και την πόρτα του θεάτρου Περοκέ την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2015 και φιλοξένησε 31 (αιμοκαθαρούμενα) παιδιά, και η συμπεριφορά του ήταν κάτι παραπάνω από ανθρώπινη. Μάρκο, σε ευχαριστούμε και σε ξεχωρίζουμε, γιατί πραγματικά το αξίζεις».

4re245634wtg 1Η πρωτοβουλία στη μεγάλη προσπάθεια και τον αγώνα του συλλόγου ανήκει στη Νένα Χρονοπούλου. Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τις ευπαθείς ομάδες, αφού ο γιος της Χρήστος, που γεννήθηκε πολύ πρόωρα και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. «Οταν το πρόβλημα το έχεις μέσα στο σπίτι σου και δεν το θεωρείς πρόβλημα, είναι λογικό να βλέπεις με άλλο μάτι ανθρώπους που έχουν το ίδιο με εσένα. Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για τα παιδιά μας και για τους ίδιους τους εαυτούς μας, και να βοηθάμε να γίνει η αυτοαποκάλυψη, να τους παίρνουμε αγκαλιά και να προχωράμε μαζί τους» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

«Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε» αναφέρει η επιστολή «και τη Νένα Χρονοπούλου, ηθοποιό αλλά και γνήσια Πειραιώτισσα, γιατί με τη δική της μεσολάβηση η παραπάνω δράση επιτεύχθηκε. Αξίζει να πούμε ότι είναι πραγματικά δίπλα σε ανθρώπους με αναπηρία και συμπαρίσταται με όποιον τρόπο μπορεί».

«Το κάνω με την καρδιά μου και βοηθάω μέσω μιας δημοτικής σχολικής επιτροπής τα παιδιά ΑμεΑ. Αλλά δεν έχω λόγια να περιγράψω την προσφορά αγάπης του Μάρκου Σεφερλή. Εκείνος ποτέ δεν θα δημοσιοποιούσε κάτι τέτοιο και καταλαβαίνω το γιατί. Ας με συγχωρήσει που το κάνω, είναι κάτι που το νιώθω» λέει συγκινημένη η ηθοποιός μιλώντας στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Ο Μάρκος είναι δίπλα στις “ευαίσθητες ομάδες ανθρώπων” χρόνια τώρα. Παρά την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει στην καριέρα του ως ηθοποιού και παρουσιαστή, θαυμάζω ότι παρέμεινε ο ίδιος και δεν μεταλλάχθηκε, όπως έπαθαν αρκετοί συνάδελφοί μας. Η ηθική και η ευαισθησία του τον οδηγούν σε παραδειγματικές κινήσεις, όπως πρόσφατα να δεχτεί 31 παιδιά με τα αδέρφια τους και τους γονείς τους αφιλοκερδώς στο Περοκέ. Ο αριθμός των “ειδικών παιδιών” που φιλοξενεί στο θέατρο αλλά και στον παιδότοπό του σχεδόν κάθε εβδομάδα είναι πολύ μεγάλος».

Ομως η Νένα δεν σταματά εκεί: «Είναι ο μόνος ηθοποιός, θεατρώνης και επιχειρηματίας που μας έχει πει “ό,τι θέλετε είμαι εδώ”. Ευχαριστώ προσωπικά από την καρδιά μου τον συνάδελφο, τον φίλο, τον επιχειρηματία, τον πατέρα, αλλά πάνω απ’ όλα τον ευαίσθητο και αληθινό καλλιτέχνη με την ανοιχτή αγκαλιά» επισημαίνει.

Μια φιλία που κρατάει χρόνια31234rd

Η φιλία της Νένας Χρονοπούλου με τον Μάρκο Σεφερλή μετράει αρκετά χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση «Απάτα τον πλησίον σου», το θεατρικό με τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία, αφού την τελευταία δεκαετία προβάλλεται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο. Αλλά και με την Ελενα Τσαβαλιά έχει παίξει στο θέατρο, στη «Γιάφκα Πορτοκάλι», στον θίασο του Χάρρυ Κλυνν. «Ας μην ξεχνάμε πως πίσω από έναν πετυχημένο άντρα κρύβεται πάντα μία έξυπνη γυναίκα. Δεν θα μπορούσα να μην αναγνωρίσω τη συμβολή της Ελενας στη στάση ζωής αλλά και στις επιλογές του Μάρκου. Ας είναι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι μαζί με τον μικρό τους πρίγκιπα, τον Χάρη» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...