Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σαββατοκύριακο 14-15/02/15

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά και δεν σας τα έχουν επιστρέψει ή ακόμα και…

ΚΡΙΟΣ: Από δω και πέρα το σκηνικό αλλάζει κι έτσι θα μπορέσετε να κάνετε μια αποτίμηση των συμβάντων και τις απαραίτητες διορθώσεις όπου κρίνετε εσείς αναγκαίο. Ισως αναζητήσετε σχέσεις που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας κάνουν να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας ενόχλησαν ή σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Ομως ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να αναπληρώσετε πλήρως τις συναισθηματικές σας ελλείψεις, θα μπορείτε να έχετε πιο «ανάλαφρες» απολαύσεις, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Χρειάζεται πάντως να θυμάστε πως δεν πρέπει να μπερδέψετε αισθήματα με συμφέροντα και χρήματα, γιατί αυτός ο συνδυασμός δεν πρόκειται να αποδώσει καρπούς. Κάντε περισσότερο συνειδητοποιημένες επιλογές και εργαστείτε για να καταφέρετε ένα καλύτερο και ξεκάθαρο επίπεδο σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε την υγεία αλλά και την ομορφιά σας ξεκινώντας τις σχετικές διαδικασίες. Οσοι από εσάς έχετε ένα πάγιο πρόβλημα, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε πιο σωστά. Επίσης πραγματοποιήστε ταξίδια ή αποφασίστε τις φετινές διακοπές σας που θα προσθέσουν ακόμα ένα συν στην ψυχολογία σας. Τα εργασιακά σας θέματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή με τους συνεργάτες σας, που μπορεί να προκαλέσει ρήξη μεταξύ σας. Η μεγάλη ενέργεια και η ζωντάνια που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να γίνετε περισσότερο τελειομανείς και απαιτητικοί, τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό, με σκοπό να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προτείνετε καινούργια σχέδια σε πρόσωπα με επιρροή μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να συνεχίσουν τα οικονομικά σας την ανοδική τους πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το βασικό είναι να καταφέρετε να μην μπερδέψετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν αυτόν τον μήνα. Κλείστε πάσης φύσεως πληγές με λιγότερο κόστος και μετά προωθήστε τα σχέδιά σας. Το θετικότερο όλων είναι ότι δεν θα σας λείψει η συμπαράσταση, αν και δεν θα σας έρθει απαραίτητα από εκεί που την περιμένατε. Σκεφτείτε με μεγαλύτερη άνεση και αποφασίστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς. Αν ανήκετε σε αυτούς που μπόρεσαν να λύσουν με επιτυχία ό,τι τους απασχολούσε τους προηγούμενους μήνες, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε. Ομως ακόμα κι αν δεν πετάτε από χαρά, σίγουρα μπορείτε να έχετε βελτιωμένη διάθεση και καλύτερες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας δημιουργήσουν μια αίσθηση ανικανοποίητου και αυτό θα είναι αρκετά καλό, αφού θα σας ωθήσει να πλησιάσετε ξανά τον σύντροφό σας με μεγαλύτερη κατανόηση και συμπάθεια. Διοχετεύστε τη διάθεση και τη ζωντάνια που έχετε στη σχέση σας κάνοντας την κάθε μέρα σας γιορτή. Μακριά πλέον από εντάσεις και ασυμφωνίες, η σχέση σας θα θυμίζει ήρεμη λίμνη μετά την καταιγίδα. Δημιουργήστε καλή ατμόσφαιρα, βελτιώστε την επικοινωνία σας με τον σύντροφό σας και ανοιχτείτε σε νέες δραστηριότητες που θα δίνουν και στους δυο σας χαρά. Μη χάσετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με ένα ταξιδάκι ή, αν τα οικονομικά σας είναι κοινά, να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας. Ρίξτε το έξω για να μπορέσουν να διορθωθούν και τα τελευταία κακώς κείμενα που έφερναν σύννεφα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Το να έχετε επιτέλους μια σχέση νορμάλ παύει να είναι όνειρο και είναι κάτι που εύκολα μπορείτε πια να το καταφέρετε. Οσοι είστε αδέσμευτοι υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει να κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Αφήστε το χαμόγελο να ζωγραφίσει στο πρόσωπό σας και επιτρέψτε στους άλλους να το δουν και να σας ερωτευτούν. Η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε τι σας λείπει ακόμα για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μέχρι στιγμής το πρόβλημά σας ήταν η αναβλητικότητα και οι ανατροπές που εμφανίζονταν συχνά στην καθημερινότητά σας, επομένως ήταν δικαιολογημένο το άγχος σας. Πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας, αλλά να αποβάλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας, καθώς σας κάνει να μην ακούτε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και τα ίδια, και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες. Καινούργια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνεται η κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες που στην αρχή τους δεν θα δείτε τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον. Δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά και παρορμητικά, καθώς οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη θα είναι πολύ πιθανά. Τα απρόοπτα ίσως να είναι πολύ περισσότερα απ’ ό,τι φανταζόσασταν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στον συναισθηματικό. Στη συνέχεια ηρεμούν κάπως τα πράγματα και η έμπνευσή σας αρχίζει να δουλεύει σε άριστο επίπεδο, ενώ μαζί με αυτήν μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας που έτσι κι αλλιώς δεν σας είχε εγκαταλείψει, απλώς είχε αποκοιμηθεί.

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί η υπερβολή θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει τις περισσότερες κινήσεις σας. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια υποθέσεις των προηγούμενων μηνών ή χρόνων που τις είχατε αφήσει ανοιχτές. Η επανεξέταση υλικών και κοινωνικών αξιών θα είναι η κινητήριος δύναμη που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον. Μη χάνεστε σε ψευδαισθήσεις που δεν σας βοηθούν να βρείτε τον προσανατολισμό σας ή σπαταλάτε τον χρόνο σας σε άστοχες συζητήσεις. Πιο ωφέλιμο για εσάς είναι να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των επιθυμιών και των στόχων σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει τα πραγματικά «πρέπει» και «θέλω» σας. Η εβδομάδα θα είναι καθοριστική και αποκαλυπτική για τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τη μία θα περνάτε στο μικροσκόπιο όλα τα μηνύματα που θα δέχεστε και θα τα φιλτράρετε, ενώ από την άλλη θα γίνεστε πιο ευαίσθητοι. Η ακτινογράφηση που θα κάνετε στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την αλήθεια που κρύβεται στο παρασκήνιο. Σε μερικά σημεία θα στενοχωρηθείτε και ίσως απογοητευτείτε, σε άλλα όμως θα εκπλαγείτε με ευχάριστο τρόπο. Οπως και να έχουν τα πράγματα, η αλήθεια θα σας απελευθερώσει από πολλά, καθώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε με πιο έξυπνες στρατηγικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Με τα άτομα της οικογένειάς σας θα αρχίσει να μπαίνει μια τάξη, ενώ θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον και οι ερωτικές σας σχέσεις. Παράλληλα, επειδή δεν θα σας λείψουν οι τάσεις ανεξαρτησίας, δεν θα σταματήσετε να έχετε ευχάριστες συναναστροφές με φίλους, αλλά και να συνάπτετε νέες φιλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη σας για ανανέωση γίνεται επιτακτική. Πάρτε γνωστούς και φίλους, και επισκεφτείτε μέρη που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα φέρουν σε ισορροπία την εξωτερική με την εσωτερική σας ομορφιά. Αν χρειαστεί να κάνετε ένα τσεκάπ για να ελέγξετε τη φυσική σας κατάσταση αλλά και γενικότερα τις αντοχές του οργανισμού σας, κλείστε ένα ραντεβού που θα σβήσει και τις τελευταίες σας ανησυχίες. Με χαμηλούς τόνους και ήρεμες κινήσεις τολμήστε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με τους συνεργάτες σας. Από κει και πέρα προσπαθήστε να εδραιώσετε τις όποιες συμφωνίες πετύχατε και να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, ώστε οι άλλοι να μπορούν να βασίζονται πάνω σας. Μην αλλάζετε γνώμη ανάλογα με τα κέφια σας και προπαντός μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων, ακόμα κι αν τους έχετε ανάγκη, γιατί κινδυνεύετε να κριθείτε αναξιόπιστοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά και δεν σας τα έχουν επιστρέψει ή ακόμα και ποσά που δεν περιμένατε να πάρετε στα χέρια σας. Η μάχη για τα συμφέροντα και την επικράτηση, ο ανταγωνισμός και οι ανακατατάξεις θα είναι στο προσκήνιο, όμως η τύχη δεν σας εγκαταλείπει. Με ψυχραιμία και προσοχή θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν. Εχετε ήδη ψαχτεί αρκετά και τώρα ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε και να εφαρμόσετε τα συμπεράσματά σας, αν θέλετε να θέσετε υπό έλεγχο τους κουραστικούς ρυθμούς, το άγχος και τη νευρικότητα. Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δεν θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εβδομάδα δεν είναι αρνητική για τις προσδοκίες σας, ειδικά αν τις διατηρείτε σε χαμηλό επίπεδο και δεν υπερβάλλετε. Για όσους από εσάς είστε δεσμευμένοι και έχετε μόνιμη σχέση τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να αποφασίσετε από κοινού να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξιδάκι, αφού θα δικαιωθούν πλήρως οι απαιτήσεις σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τη μεταξύ σας συνεννόηση και τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράζετε αυτά που θέλετε. Αφήστε τη λογική να πρυτανεύσει τώρα που οι ισορροπίες θα είναι κάπως λεπτές για να γλιτώσετε τις τρικλοποδιές. Αν πρέπει οπωσδήποτε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, προτιμήστε τον διάλογο. Ενα νέο πρόσωπο προβλέπεται να εξιτάρει ερωτικά τους αδέσμευτους και να τους κάνει να θέλουν να ζήσουν μαζί του έντονες εμπειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Πριν αποφασίσετε να επενδύσετε πάνω του μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, γιατί ίσως τα αρνητικά να υπερτερούν από τα θετικά και το μόνο που δεν σας χρειάζεται είναι να μπλέξετε σε μια σχέση που θα αναστατώσει τη ζωή σας χωρίς να σας προσφέρει στην ουσία τίποτα από αυτά που περιμένατε. Τα καλύτερα έπονται, γι’ αυτό μη χαντακώσετε τον εαυτό σας μόνο και μόνο για να έχετε κάποιον παρέα. Η καλύτερη συντροφιά για τις ώρες που δεν θέλετε να είστε μόνοι θα είναι τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, και όχι άτομα που περνούν περιστασιακά από τη ζωή σας. Φροντίστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα, απ’ όποιο χώρο κι αν προέρχονται, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι παροδικές και αν τους δώσετε συνέχεια, θα προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...