Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο διατηρήστε την ψυχραιμία σας και…

ΚΡΙΟΣ: Μια και τα οικονομικά προβλήματα ό,τι και να κάνετε δεν πρόκειται να επιλυθούν σύντομα, βρείτε και πάλι τη διάθεση να φλερτάρετε και να νιώσετε όμορφα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε ό,τι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στα ερωτικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που έχετε. Επαναστατήστε και καταργήστε ό,τι είναι πλέον ρουτίνα για εσάς. Αναδιοργανώστε το καθημερινό πρόγραμμά σας για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ό,τι επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή στο παρελθόν έχετε στηρίξει κάποια άτομα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε πως θα βοηθηθείτε από αυτά. Θυμηθείτε ότι ο καθένας πάει με το μέρος του ισχυροτέρου. Οι ιδεαλιστικές απόψεις σας συνήθως επηρεάζουν τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο πανικός και η ένταση δεν σας βοηθούν, αντίθετα σας σπρώχνουν σε επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις που θα πλήξουν τον οικονομικό τομέα σας. Ζυγίστε τις προσδοκίες σας για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΛΕΩΝ: Αντί να μπείτε σε μια διαδικασία ανταγωνισμού με τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας με την εργασία σας. Για να πετύχετε δεν φτάνει μόνο να έχετε την ιδέα, πρέπει να μπορείτε και να την εφαρμόσετε στην πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντονα θα ασχοληθείτε με τον αισθηματικό τομέα, γιατί δεν έχετε κατασταλάξει αν πρέπει να δώσετε τέλος σε μια σχέση που κρατάει χρόνια και είχε αρκετές καλές στιγμές. Λόγω της έντασης που θα έχετε δεν θα μπορείτε να εισπράξετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων.

ΖΥΓΟΣ: Οι προβληματισμοί που έχετε στα επαγγελματικά σας θέματα έχουν καταντήσει μονότονοι και ανιαροί, και θα πρέπει να βρείτε διεξόδους πριν να είναι πολύ αργά. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν αλλάζουν κάθε τόσο τα σχέδιά σας, μην εκνευρίζεστε και τα βάζετε με λάθος άτομα. Ηρεμήστε για να δείτε τις ανάγκες των άλλων, που τους υποχρεώνουν σε περίεργες συμπεριφορές. Με σωστή οικονομική διαχείριση θα μπορέσετε να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελέγξτε προσεκτικά μια πληροφορία που θα πάρετε για να μη γίνει η αιτία να καταστραφεί μια φιλική σχέση σας και προσέξτε την υγεία σας, γιατί το άγχος σάς έχει εξαντλήσει. Μη βιαστείτε να παραιτηθείτε από κάποια σχέδιά σας, τα οποία τώρα αρχίζουν να αναπτύσσονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τις αντιρρήσεις των άλλων σε κάποιες επιλογές σας χωρίς να έχετε επιθετική διάθεση απέναντί τους. Μην αφήνετε τη διαίσθησή σας να σας σπρώχνει στην απαισιοδοξία, αν θέλετε να πάρετε απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε πώς θα μπορέσετε να μειώσετε τη ζημιά. Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε την αναβλητικότητά σας, όμως τώρα πρέπει να δράσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά περίεργη, γι’ αυτό αποφασίστε ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς τις υποχρεώσεις σας και μάχιμοι. Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας για να ανοίξετε νέους δρόμους για το μέλλον σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...