Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

IN LOVE – Δούκισσα & Θεοδωρίδης

Η οικοδέσποινα του «Dancing with the stars» και ο γιος της Ελένης Κόκκαλη

f4w5tye4ty 1Είναι ερωτευμένη και αποφάσισε ανήμερα τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να κάνει τα… αποκαλυπτήρια! Η Δούκισσα Νομικού, η οποία δεν μας έχει συνηθίσει -η αλήθεια είναι- στις αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, πήρε την απόφαση να επιβεβαιώσει τον έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο γιος της Ελένης Κόκκαλη (από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη) πόζαραν για τον φακό του κινητού και το αποτέλεσμα αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της όμορφης Δούκισσας. «Yeeeeap, in love! Χρόνια πολλά!» έγραψε κάτω από το τρυφερό ενσταντανέ η πρώην Σταρ Ελλάς, η οποία πλέον μπορεί να χαίρεται ελεύθερα τη σχέση της με τον γοητευτικό νεαρό.

Να πούμε πως η Δούκισσα και ο Δημήτρης δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, γι’ αυτό η ανάρτηση της όμορφης παρουσιάστριας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τέτοια. Το ζευγάρι είχε θεαθεί πριν από περίπου δύο μήνες σε γνωστό αθλητικό κέντρο των νοτίων προαστίων, όπου έκανε τη γυμναστική του, από τότε όμως δεν τους είδαμε ξανά μαζί. Ετσι, η πρώην εστεμμένη βρήκε την ευκαιρία ανήμερα τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να λύσει την όποια απορία και να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Να πούμε, πάντως, πως η οικοδέσποινα του «Dancing with the stars», το οποίο τελείωσε πριν από λίγες μέρες, μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Χολίδη απέφευγε να ανοίξει τα χαρτιά της προσωπικής της ζωής. Είναι προφανές, λοιπόν, πως ο ο γοητευτικός Δημήτρης κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, γι’ αυτό εκείνη αισθάνθηκε ασφάλεια και αποκάλυψε το όμορφο μυστικό.

Ετσι, ακόμη και αν δεν είναι σίγουρο πως το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1 θα μπει στο πρόγραμμα και της επόμενης σεζόν ή αν θα της ανατεθεί κάποιο άλλο project, η Δούκισσα έχει πλέον κι άλλο λόγο για να είναι χαμογελαστή και ευτυχισμένη: τον έρωτά της για τον Δημήτρη.

Από την
Ελισσάβετ Κυρίτση 

Φουλ λουλούδια και καρδιές το Instagram του Βαλεντίνου

f4w5tye4ty 5Με μία τεράστια ανθοδέσμη εξέφρασε την αγάπη του στην Κατερίνα Καινούργιου ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα έφτασαν στο σπίτι της παρουσιάστριας νωρίς το απόγευμα. Εκείνη ενθουσιασμένη μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους: «Τίποτα πιο όμορφο από μια αγκαλιά λουλούδια».

f4w5tye4ty 3«Happy Valentine’s day!» αναφώνησε και η Μαριέττα Χρουσαλά όταν παρέλαβε μια μεγάλη αγκαλιά από τριαντάφυλλα, δώρο αγάπης του συζύγου της Λεό Πατίτσα. Η παρουσιάστρια, που θα γίνει εντός των επόμενων εβδομάδων δεύτερη φορά μανούλα, ενθουσιάστηκε πολύ με το δώρο του αγαπημένου της και τράβηξε selfie άβαφη αλλά χαμογελαστή!

f4w5tye4ty 4Με τη λέξη «έρωτας» και μία φωτογραφία του Ντέμη Νικολαΐδη έστειλε το μήνυμά της η Δέσποινα Βανδή στο facebook. Στο Ιnstagram σχημάτισε μια καρδιά με τα δάχτυλά της, με τη χωρισμένη Ντέμυ δίπλα της να τη μιμείται, μάλλον για να της φέρει γούρι ο άγιος της αγάπης.

f4w5tye4ty 6«Τον έρωτα σε όλες του τις μορφές», όπως έγραψε, αποκάλυψε στους χιλιάδες φαν του ο Σάκης Ρουβάς. «Ανέβασε» μία οικογενειακή φωτογραφία από καλοκαιρινές τους διακοπές στο Ιnstagram, με τον ίδιο χαμογελαστό, την αμακιγιάριστη -αλλά ευτυχισμένη- Κάτια Ζυγούλη και τα τρία παιδιά τους που ανέμιζαν τις ζωγραφιές τους.

f4w5tye4ty 7«Σέξι και όποιος αντέξει». Αυτό θα σκέφτηκε η Τάμτα όταν φωτογραφήθηκε επί τούτου με μπεζ ψηλοτάκουνες γόβες και κατακόκκινη καλτσοδέτα μπροστά στον καθρέφτη της. Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο προκάλεσε απανωτά «εγκεφαλικά» στους θαυμαστές της. Η ίδια ευχήθηκε «Happy Valentine’s» και τα like έπεσαν «βροχή» στα υπέροχα πόδια της.

f4w5tye4ty 9Στις χιονισμένες βουνοκορφές του Καϊμακτσαλάν γιόρτασαν την αγάπη τους η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο σύζυγός της, ο επιχειρηματίας Γιάννης Ακκάς. Ντύθηκαν στα λευκά, φόρεσαν τα πέδιλά τους και πήγαν μαζί βόλτες μακρινές, κάνοντας σκι ακόμα και στις πιο δύσκολες πίστες του χιονοδρομικού κέντρου. Η παρουσιάστρια ανέβασε μάλιστα και σχετικά βίντεο.

f4w5tye4ty 8Με μία φωτογραφία στην οποία φιλάει με πάθος στο στόμα τη γυναίκα του Δώρα και φόντο ένα εξωτικό νησί συμμετείχε στους εορτασμούς και ο Γιώργος Τσαλίκης. «Εμπορική γιορτή; Δες το σαν μια ευκαιρία να δείξεις με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο στον άνθρωπό σου πόσο τον αγαπάς» έγραψε ο… παθιάρης τραγουδιστής.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...