Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Από το στούντιο στο μαιευτήριο!

Ενα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία έπιασαν οι πόνοι λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία χθες έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Θα τη βαπτίσουμε Παναγιώτα, αλλά μάλλον θα τη φωνάζουμε Νάγια» έχει δηλώσει η Σταματίνα σε συνέντευξή της, αφού η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας της που της έχει μεγάλη αδυναμία. Η παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να βγει στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1, όμως την έπιασαν οι πόνοι και βρέθηκε στο μαιευτήριο!

«Κατά τις 10.00 το πρωί τής έσπασαν τα νερά, με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο μαιευτήριο μέσα σε δέκα λεπτά. Διαπιστώσαμε ότι όντως είχαν σπάσει τα νερά (μόλις έμπαινε στον μήνα της) και λόγω ανώριμων συνθηκών για φυσιολογικό τοκετό πραγματοποιήθηκε καισαρική τομή. Στις δώδεκα παρά γεννήθηκε το κοριτσάκι, που ζυγίζει 2.700 γραμμάρια, είναι αρτιμελές και υγιέστατο. Μοιάζει πολύ στον πατέρα της τον Θέμη. Η Σταματίνα είναι πολύ καλά στη υγεία της και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη»  δήλωσε ο μαιευτήρας – γυναικολόγος της παρουσιάστριας Βαγγέλης Δεδούλης.

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε χθες τα χαρμόσυνα νέα μέσα από την εκπομπή του. Ο παρουσιαστής είπε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατευθύνεται προς το μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Ανέφερε μάλιστα ότι η παρουσιάστρια ήταν στον ΑΝΤ1 και προετοιμαζόταν για την εκπομπή της, όταν έσπασαν τα νερά. «Την ώρα που προετοιμαζόταν για να έρθει να μας αντικαταστήσει, έσπασαν τα νερά! Ηταν με την κοιλιά στο στόμα! Μέχρι τελευταία στιγμή ήταν εδώ! Με ένα πόνο! Να γίνει ένας σοφός, όνομα και πράγμα!» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό mou» αποκάλυψε πως ο Θέμης Σοφός του έστειλε μήνυμα για το ευχάριστο γεγονός! Την ώρα που η Φαίη Σκορδά και ο Ακης Πετρετζίκης ήταν στην κουζίνα και έφτιαχναν το παγωτό του Πάσχα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Γεννάει η Σταματίνα! Μου έστειλε τώρα μήνυμα ο Θέμης Σοφός ότι σπάσανε τα νερά! “Με το καλό” να ευχηθούμε!» τόνισε ο παρουσιαστής και η Φαίη πρόσθεσε: «Με το καλό! Με το καλό! Με έναν πόνο!»

Φυσικά φωτιά πήρε και το Τwitter, αφού πολλά πρόσωπα της σοουμπίζ έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους στη μανούλα Σταματίνα! «Κορίτσι μουυυυυ, να σας ζήσει!» έγραψε η Μαρία Μπεκατώρου στην καλή της φίλη και στο ίδιο πνεύμα και η Νίκη Κάρτσωνα. «Με το καλό… Ερχεται η μεγαλύτερη και ωραιότερη αλλαγή στη ζωή σας! Ερχεται η απόλυτη ευτυχία» έγραψε. «Μπράβο, παιδιά! Να σας ζήσει και ό,τι επιθυμείτε. Τα καλύτερα έρχονται, να το ξέρετε. Υγεία και πολλή τύχη στη μικρή σας» ευχήθηκε μέσω Twitter η Μαρέττα Χρουσαλά. Τις ευχές της έστειλε και η Χριστίνα Λαμπίρη, που έγραψε: «Συγχαρητήρια! Υγεία και Τύχη». Τέλος, η Ευγενία Μανωλίδου έγραψε: «Πασχαλιάτικο το κοριτσάκι μας! Με το καλό!»

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...