Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε πιο γρήγορα και συντονισμένα, καθώς μπορείτε συναισθηματικά να…

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε πιο γρήγορα και συντονισμένα, καθώς μπορείτε συναισθηματικά να βελτιώσετε αρκετά την κατάσταση, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο. Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική σας ζωή και μην αρκείστε στα ημίμετρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε τη θετική πλευρά ενός γεγονότος που θα διαφοροποιήσει τα επαγγελματικά σχέδιά σας, καθώς οι εξελίξεις στα οικονομικά και στις σχέσεις σας θα είναι ικανοποιητικές. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομα τον σύντροφο που σας ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εξελίξεις στις σχέσεις και στα οικονομικά σας θα είναι σημαντικές και σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητικές, αρκεί να βλέπετε τις θετικές πλευρές τους. Μια καινούργια συναισθηματική κατάσταση θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα πριν σταθεροποιηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις ικανότητές σας ρετουσάροντας τη δημόσια εικόνα σας, που και αυτή θα συμβάλει στην επιτυχία σας, χωρίς όμως να είστε απόλυτοι. Αποφασίστε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, χωρίς να αφήσετε αναξιοποίητες επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Είναι απαραίτητο να επαγρυπνείτε για την πορεία των σχεδίων σας, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνετε στον ρόλο της φιλικής συμπεριφοράς προς τους άλλους, είτε αυτοί είναι συνεργάτες σας είτε ανήκουν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε κάνει σε σχέση με τον επαγγελματικό τομέα σας, αλλά αποφύγετε τη σκληρή κριτική, την κακή συμπεριφορά ή τις γκρίνιες με τους συνεργάτες σας. Χειριστείτε χωρίς ρίσκο τα οικονομικά σας και οργανώστε σωστά τον χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ: Ισως νιώσετε άγχος και κούραση κάποιες στιγμές, αλλά επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θα επιτύχετε πολλά και αξιόλογα πράγματα. Προσαρμοστείτε στη νέα τάξη πραγμάτων με λιγότερο στρες, χωρίς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε να βοηθήσετε τα οικονομικά σας ή τις σχέσεις σας, είναι απαραίτητο να είστε πιο ανοιχτοί και κοινωνικοί, χωρίς να γίνεστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και πολλοί δύσκολοι συνεργάτες σας θα αλλάξουν γνώμη για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξισορροπήστε τις εσωτερικές παρορμήσεις σας και κάντε πιο ρεαλιστικά σχέδια για τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα προσπαθώντας παράλληλα να είστε πιο δοτικοί στον ερωτικό. Για να βγείτε αλώβητοι από εργασιακές μάχες πρέπει να πάρετε μέτρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δίνοντας περισσότερη σημασία στις ιδέες των συνεργατών σας θα προκύψει κάτι θετικό και σε αυτό δεν αποκλείεται να συμβάλλει και ο σύντροφός σας εκούσια ή ακούσια. Τολμήστε να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό χώρο σας και θα ανανεωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περάστε δυναμικά στη δράση ξεκινώντας από το να κάνετε γρήγορα έναν κατάλογο με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει. Εάν σπαταλάτε τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανούσια πράγματα, το αποτέλεσμα θα είναι να πέσετε ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή μια δόση υπερβολής θα σας συνοδεύει για αρκετό διάστημα, προχωρήστε μέχρι εκεί που μπορείτε δίνοντας σημασία στις οικονομικές σας ενέργειες. Προφυλάξτε τη σχέση σας και μην ταλαιπωρείστε με καταστάσεις που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...