Οι μπίζνες της Λάσπα στο νησάκι του Αστέρα!

Επινοικίασε για 25 χρόνια την Υδρούσα που θα τη μετατρέψει σε…

«Ιδιοκτήτρια» νησιού με πέντε γράμματα; Λάσπα! Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος βρέθηκαν με δικό τους νησί, την όμορφη Υδρούσα, που βρίσκεται μια ανάσα από τον «Αστέρα Βουλιαγμένης». Ποιος να το ‘λεγε ότι η Κατερίνα Λάσπα θα συναγωνιζόταν τον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ του Σκορπιού αλλά και τον εμίρη του Κατάρ!

«Δεν αγοράσαμε νησί. Το νοικιάσαμε. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια!» δηλώνει με φανερή αγανάκτηση στην «Espresso» η γνωστή παρουσιάστρια. Η ίδια και ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος ζουν έναν εφιάλτη τις τελευταίες ημέρες, αφού καθημερινά πολιορκούνται από δημοσιογράφους που επιθυμούν να μάθουν πώς έβαλαν τα γυαλιά σε Αραβες και Ρώσους billionaires και κατόρθωσαν να αγοράσουν την Υδρούσα, το νησάκι του Σαρωνικού που βρίσκεται απέναντι από τον «Αστέρα» στη Βουλιαγμένη.

«Δεν κρύβεται κανένας Ρώσος μεγιστάνας πίσω μας, διότι πολύ απλά το επινοικιάσαμε για 25 χρόνια. Συμμετέχουμε μετοχικά στο εγχείρημα αξιοποίησης του νησιού συνδράμοντας με κεφάλαια τον πραγματικό του ιδιοκτήτη, τον Κώστα Σελίμη. Είναι γελοίο, άτοπο και ανόητο να πιστέψει κανείς πως εγώ και ο σύζυγός μου, που δουλεύουμε από τότε που γεννηθήκαμε για να ζήσουμε, μια ωραία ημέρα αγοράσαμε ένα νησί. Είμαι έξαλλη με τη διάσταση που πήρε το θέμα, διότι ο Νεκτάριος εργάζεται 23 ώρες την ημέρα και είναι αυτοδημιούργητος. Κοιμάται ακριβώς μία ώρα. Εγώ μεγαλώνω το παιδί μας, φροντίζω το σπίτι μας και τις ελάχιστες ελεύθερες ώρες ασχολούμαι με το site μου, το KL2» δηλώνει εκνευρισμένη η Κατερίνα Λάσπα και συνεχίζει:

Αθλια κατάσταση

«Οι εποχές είναι ταραγμένες. Με πήρε η μητέρα μου όταν το διάβασε και γελούσε. Οι γονείς μου μετράνε τα χρήματα της σύνταξης του πατέρα μου ευρώ ευρώ για να τα φέρουν βόλτα. Ηταν να μη γελάσει; Αλλά στην προέκτασή του ως θέμα δημιούργησε πρόβλημα στον Δήμο της Βούλας και “έσκασε” μέχρι και το ΣΔΟΕ».

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον αγώνα που έκανε το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια προκειμένου να πάρει άδεια από την Πολιτεία για την επιχειρηματική του κίνηση, με σκοπό την αξιοποίηση της Υδρούσας. Οταν με τον σύζυγό της βρέθηκαν πρώτη φορά πάνω στο νησί, σοκαρίστηκαν από την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Τώρα σκοπός τους είναι να αναπτυχθεί ένας νέος χώρος και ένας πνεύμονας πρασίνου. Πρόκειται για ένα μεγάλο πρότζεκτ, σύνθετο, που θα λειτουργήσει από την 1η Μαΐου.

«Δημιουργούνται αυτόν τον καιρό οι συνθήκες για να μεταφέρεται ο κόσμος από τη στεριά στην Υδρούσα. Δεν θα φτιάξουμε λιμάνια, ούτε θα αγοράσουμε αεροπλάνο, όπως έχω διαβάσει αυτές τις ημέρες. Εχουν αγοραστεί πλοιάρια που θα κάνουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και κυρίως μια όαση πρασίνου, που ήταν και το πρώτο μας μέλημα. Δεν πάμε να κάνουμε έναν lifestyle χώρο» αποκαλύπτει. H ίδια είναι άλλωστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα περιβαλλοντολογικά, αφού είναι πρέσβειρα του Ecocity και για δέκα συνεχή χρόνια παρουσιάζει τα οικολογικά βραβεία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στις εργασίες περιλαμβάνονται ο καθαρισμός του βυθού περιμετρικά του νησιού, με τη συνδρομή του Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ιχθυολόγων, ενώ θα δημιουργηθούν πίστες για mountain bike, εξαιρετικές παραλίες για μπάνιο, ανοιχτό θέατρο 500 θέσεων, θα φιλοξενούνται πολιτιστικές δράσεις, όπως και οικολογικές, και όλα αυτά με τη βοήθεια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το οποίο εκπόνησε τη μελέτη και επιφυλάσσει μια σπάνια ανάπλαση για τα ελληνικά δεδομένα.

Δήμητρα Δάρδα 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.