Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Η ανιψιά της sexy Χουντάλα στο Voice

Η Εύα Τσάχρα ερμήνευσε το «Always on the run» και έκανε περήφανη τη θεία της που είναι γνωστή χορεύτρια

Αφησε άφωνους και τους τέσσερις coaches του «The Voice 2» ερμηνεύοντας το «Always on the run» του Lenny Kravitz, επιλέγοντας τελικά τον έκπληκτο Μιχάλη Κουινέλη και την ομάδα Stavento. 4erq34rt34r 3Η Εύα Τσάχρα έκανε τη Δέσποινα Βανδή να σηκωθεί από τη θέση της και να λικνιστεί στον σέξι ρυθμό 4erq34rt34r 2του Lenny, ενώ Ρέμος και Ασλανίδου γύρισαν ταυτόχρονα τις περιστρεφόμενες καρέκλες τους για να δουν την 26χρονη με τον χείμαρρο από ξανθά μαλλιά και το δερμάτινο μπουφάν.

Αρκετά μέτρα έξω από το πλατό του λαμπερού talent show του ΑΝΤ1, μια άλλη καρδιά χτυπούσε δυνατά και αγωνιούσε για την εξέλιξη: ήταν εκείνη της θείας της Εβίτας Χουντάλα, γνωστής χορογράφου και χορεύτριας και μιας από τις πιο σέξι παρουσίες στον χώρο της showbiz. Η Εύα και η Εβίτα έφτασαν μαζί στο Κάπα Studios για τις «Blind Auditions», αφού οι δυο τους δεν αισθάνονται «ανιψιά και θεία», αλλά περισσότερο σαν αδερφές. Αλλωστε η Εβίτα ήταν εκείνη που κρατούσε τη μικρή Εύα στο σπίτι, όταν η μαμά της (και αδελφή της εκρηκτικής χορογράφου) έπρεπε να πάει για δουλειά.

Ούτε ο Γιώργος Λιάγκας πίστευε στα αυτιά του όταν η χορεύτρια με τα πολλά 4erq34rt34r 1καλλιτεχνικά «χιλιόμετρα» του αποκάλυψε ότι η ταλαντούχα κοπέλα που… έπαιρνε εκείνη την ώρα τα μυαλά των κριτών δεν είναι φίλη της, αλλά τις δύο γυναίκες δένει συγγενικός δεσμός. Ως πιο έμπειρη η Εβίτα είναι εκείνη που συμβουλεύει την 26χρονη Εύα και την παροτρύνει να «ανοίγει τα αυτιά και να κλείνει το στόμα», δηλαδή να ακούει πολλά και να λέει λίγα.

Οσο για την πανέμορφη κοπέλα με τη στιβαρή φωνή; Οι μουσικές ρίζες της οικογένειάς της την παρότρυναν να ασχοληθεί με τον χώρο από πολύ μικρή ηλικία. Αποφοίτησε από το Μουσικό Πειραματικό Λύκειο Παλλήνης και συνέχισε τις σπουδές της στο Ωδείο Αθηνών, ολοκληρώνοντας τις γνώσεις της στη θεωρία της μουσικής και στην αρμονία.

Διαθέτει δίπλωμα κλασικού τραγουδιού, ενώ σπούδασε με υποτροφία δίπλα στην εξαιρετική σοπράνο της
4erq34rt34r 6 Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ιουλία Τρούσσα. Παράλληλα με τη μουσική είναι φοιτήτρια της Θεολογικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν στην ιστορική ροκ σκηνή Το Ονομα του Ρόδου.

Ανάμεσα στις σπουδαίες συνεργασίες που έχει ξεχωρίσει είναι εκείνη με τον Γιάννη Πάριο στο Μέγαρο Μουσικής και το Ηρώδειο ως μέλος της χορωδίας του Κυριάκου Τσολάκη. Εχει κάνει φωνητικά στον τελευταίο δίσκο του Γιώργου Νταλάρα με τίτλο «Τι θα πει έτσι είναι», τον χειμώνα του 2013 συμμετείχε στο σχήμα «Τα παιδία παίζει» με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Λάκη Παπαδόπουλο, Μπάµπη Στόκα και Νίκο Ζιώγαλα στην Ακτή της οδού Πειραιώς. Εχει συνεργαστεί και με τον Χρήστο Δάντη, ενώ φέτος εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών, όπου τραγουδούν ο Νίκος Βέρτης και η Ελένη Φουρέιρα.
4erq34rt34r 5

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...