Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση απέναντί σας. Παρά τις πιέσεις που θα δέχεστε…

ΚΡΙΟΣ: Τι να πούμε για εσάς που αυτή την εποχή τρέχετε για να τα προλάβετε όλα; Από τη μία προσπαθείτε να ενισχύσετε αρκετούς από τους τομείς της ζωής σας και από την άλλη θα σας βάζουν τρικλοποδιές. Βέβαια εσείς στα δύσκολα γίνεστε περισσότερο μαχητικοί, δραστικοί και παραγωγικοί, οπότε τα εμπόδια που θα εμφανίζονται δεν θα είναι ικανά να κάμψουν το ηθικό σας. Οι ευθύνες και οι περιορισμοί που θα δεχτείτε θα είναι ισόποσοι με τις επιτυχίες που θα έχετε κι έτσι δεν θα χάσετε τις ισορροπίες σας. Παρά τις γενικές δυσκολίες που θα προκύψουν, με προνοητικότητα τα προβλήματα θα βρίσκουν τη λύση τους, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο. Ασχοληθείτε εντατικότερα με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα οικογενειακά θέματα που θα ανακύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανανέωση, οπότε βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε, όσο κι αν δεν το επιτρέπουν οι ανειλημμένες υποχρεώσεις σας. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να αποφασίσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Παρότι θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας, η συναισθηματική ζωή σας θα βελτιωθεί αισθητά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα είναι και πολύ ικανοποιητική. Καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για κανέναν τομέα της ζωής σας, ούτε να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις. Πολλά πράγματα στη ζωή σας θα αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις σας χωρίς φόβο. Θα γεμίσετε διλήμματα ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι στην καλύτερη φάση τους, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να γίνονται βασανιστικές. Θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Αν υπάρχουν κάποιες σχέσεις σας που ευνοούνται, αυτές είναι οι κοινωνικές και οι ερωτικές. Οι αιφνίδιες ανατροπές θα αντικαταστήσουν παλιά πρόσωπα με καινούργια και ενδέχεται να μείνει ένα κενό, που όμως θα είναι για λίγο. Δεν αποκλείεται να αντιδράσετε, καθώς θα υποπτευτείτε πως υπάρχουν σκοπιμότητες και θα πρέπει να δώσετε μάχη προκειμένου να αιτιολογήσετε την αποχή σας ή να προκαλέσετε. Ισως συγκρουστείτε με ανθρώπους που σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον σας, όμως, παρότι οι άλλοι θα έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, από εσάς θα εξαρτηθεί η σύσφιξη των σχέσεών σας ή η οριστική τους διάλυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση απέναντί σας. Παρά τις πιέσεις που θα δέχεστε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, τα θέματα της υγείας σας θα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Αν καταφέρετε να κοιμάστε περισσότερο και να αγχώνεστε λιγότερο, είναι σίγουρο πως θα ξανανιώσετε. Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας βρείτε αυτά που σας χαλάνε τη διάθεση, ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Ισως η επίτευξη κάποιου σκοπού που έχετε βάλει στη ζωή σας να είναι η κινητήριος δύναμη για να επιδιώξετε να συμφιλιώσετε πνεύμα και ψυχή με το σώμα σας. Επαγγελματικά η εβδομάδα κρίνεται σημαντική, γι’ αυτό αποφασίστε να εργαστείτε σκληρά και συντονισμένα, χωρίς να διστάσετε να κάνετε κάποιους καινούργιους συνδυασμούς.

ΛΕΩΝ: Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχετε τα σχέδιά σας θα είναι η αυτοπειθαρχία που πρέπει να τηρήσετε και οι χαμηλοί τόνοι. Προηγούμενες προσπάθειές ή επενδύσεις σας θα αρχίσουν να αποδίδουν, αν ασχοληθείτε εκ νέου με αυτές. Ο κίνδυνος να υπάρξουν λάθη σε συμφωνίες ή σε συμβόλαια θα υπάρχει, αλλά θα είναι αρκετά μειωμένος. Κυρίως θα είστε απασχολημένοι με τις σχέσεις σας. Θα υποχρεωθείτε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς σε αρκετά σημεία η κατάσταση θα είναι εμπόλεμη. Οι συνεργασίες σας θα προχωρούν, κάποιες συνομιλίες σας θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος και από εκεί που δεν το περιμένατε θα έρθει αιφνίδια οικονομική βοήθεια. Στηρίξτε κάποια όνειρά σας σε γερές βάσεις και στη συνέχεια υπερασπίστε τις σχέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδείξτε έμπρακτα πόσο αγαπάτε τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι ο σύντροφός σας στη ζωή, γιατί και εκείνος πλέον έχει αρχίσει να ζητάει αποδείξεις και όχι μόνο λόγια. Η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιο γενναιόδωρη στα ζητήματα καρδιάς, ώστε να αλλάξει η διάθεσή σας και να βελτιωθεί η επικοινωνία με το έτερόν σας ήμισυ. Να είστε και να δείχνετε πιο πρόθυμοι να περάσετε περισσότερες ώρες μαζί, ακόμα κι όταν θα αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι από τα θέματα που αφορούν τον χώρο της εργασίας σας, γιατί μέσα από τη σχέση σας θα βρείτε βαθιά ικανοποίηση και απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασανίζουν. Παράλληλα, η βελτίωση των οικονομικών σας θα σας επιτρέψει να ξοδέψετε πιο άνετα για να πάτε ένα ταξιδάκι οι δυο σας ή να πραγματοποιήσετε αγορές που θέλετε από κοινού.

ΖΥΓΟΣ: Οσοι είστε μόνοι η διάθεσή σας να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να βγείτε και να δείξετε ότι είστε διαθέσιμοι θα είναι έντονη. Απαλλαγείτε μια κι έξω από τις εντάσεις που θα παρουσιαστούν για να είναι πιο ξεκάθαρα τα μηνύματα που θα στέλνετε. Χρειάζεται να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να αλλάξετε τη ζωή σας ποικιλοτρόπως. Οσοι έχετε μια ικανοποιητική σχέση που σας γεμίζει και σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι πάρτε την απόφαση να κάνετε το μεγάλο βήμα και να την επισημοποιήσετε, ενώ όσοι διατηρείτε μια σχέση που έχει δείξει από πολύ νωρίς σημάδια αδυναμίας δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε άλλο να βρείτε μια οριστική λύση. Σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι καλύτερα να χωρίσετε για να έχετε περιθώρια ανάκαμψης, παρά να διαιωνίζετε καταστάσεις που φθείρουν τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε σε μια γενική αναθεώρηση των προτεραιοτήτων σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας για να είστε ξεκαθαρισμένοι εσωτερικά αλλά και πιο έτοιμοι να στρέψετε το δυναμικό σας σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, σε νέα πρόσωπα και σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά. Εχετε αλλάξει αρκετά τον τελευταίο καιρό και η διαύγεια μυαλού σας θα συμβάλει στο να μοιραστείτε πιο σωστά ανάμεσα σε αυτά που αγαπάτε και αυτά που πρέπει να γίνουν. Η καθαρότητα του μυαλού σας θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν και να βρείτε τρόπους να τις αντιμετωπίσετε καλύτερα και με μικρότερο δυνατό κόστος. Θα έρθει στην επιφάνεια σωρεία συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών τόσο στον επαγγελματικό χώρο σας όσο και σε προσωπικό επίπεδο, γεγονός που θα σας κρατά απασχολημένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και είναι ευκαιρία τώρα που θα έχετε καλή ψυχολογία να αποφασίσετε να πάτε διακοπές -αν ακόμα δεν έχετε πάει-, είτε με τον σύντροφό σας είτε για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό όσοι είστε ελεύθεροι. Απογειώστε τη φαντασία σας, αναδείξτε τα ταλέντα σας και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. Πρέπει να αποβάλετε τελείως κακές μνήμες, λοξοδρομήσεις, απογοητεύσεις και αποτυχίες που υποσκάπτουν το ηθικό και την αποφασιστικότητά σας. Το θάρρος και η δύναμη είναι το αντίτιμο που ζητάει από εσάς η ζωή για να προχωρήσετε και δεν πρέπει να αφήσετε να σας χαθούν. Η βεβαιότητα που θα νιώσετε για τη γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να έχετε καλύτερα αποτελέσματα τόσο στον επαγγελματικό χώρο και στα οικονομικά σας όσο και στις σχέσεις σας θα είναι μεγαλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει απαραιτήτως να εργαστείτε πάνω στο ξεκαθάρισμα και την ποιότητα των σχέσεών σας, καθώς η κοινωνικότητα, η συντροφικότητα και ο αλληλοσεβασμός θα γίνουν τα βασικά σας κριτήρια. Οσοι έχετε αφήσει πίσω μια σχέση θα μπορέσετε να ανακάμψετε ψυχικά και πρακτικά, γιατί εκκρεμότητες που είχαν προκύψει θα τακτοποιηθούν. Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν για να υπάρξει ομαλή συνέχεια. Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, αποδεχθείτε τις δικές σας ελλείψεις και λάθη και όπου είναι απαραίτητο χαμηλώστε τους τόνους. Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη για να νικήσετε οποιονδήποτε αντίπαλο μπορεί να έχετε. Οι προσδοκίες σας παίρνουν σάρκα και οστά, και οι επόμενες μέρες θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα σε κάθε είδους σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε κόσμο για να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας και πείτε τη γνώμη σας χωρίς να γίνεστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Πλησιάστε τους και αφήστε τους λίγο χρόνο προκειμένου να κάνουν με τη σειρά τους τη δική τους κίνηση. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το παραμικρό που γίνεται, εκτός αν θέλετε κάθε μέρα να υποφέρετε από τους γνωστούς σας πονοκεφάλους. Αφήστε και τους άλλους που σας περιβάλλουν να προβληματιστούν και να αναζητήσουν λύσεις, αφού έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας πιέζουν είναι δικά τους και καθόλου δικά σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε πάντα τη λύση για τα λάθη των άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δεν θα τρέξουν, όπως τρέχετε εσείς γι’ αυτούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε την επανάστασή σας στον εργασιακό τομέα, καθώς μπορείτε ακόμα και με λίγες απλές κινήσεις να αλλάξετε τον τρόπο εργασίας σας, να γίνετε πιο μεθοδικοί και να κινηθείτε αποφασιστικά προς την κορυφή. Εξάλλου οι πρωτοβουλίες σας θα έχουν την αποδοχή των γύρω σας. Κάντε τα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και παράλληλα περιορίστε τα έξοδά σας, που είναι πολύ αυξημένα το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες αγορές που είχατε προγραμματίσει, αλλά δεν τις έχετε πραγματοποιήσει ακόμα. Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να αποδείξετε τις ικανότητές σας, οπότε εργαστείτε για την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών σας. Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως η τύχη λειτουργεί με το μέρος σας και ακόμα και στα πιο δύσκολα φροντίζει να έχετε θετικό αποτέλεσμα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...