Συνέλαβαν 33χρονη στο σινεμά για αυτοϊκανοποίηση με τις «50 αποχρώσεις»

Την έβγαλαν με χειροπέδες από κινηματογραφική αίθουσα…

Την έβγαλαν με χειροπέδες από κινηματογραφική αίθουσα στη μεξικανική πόλη Σιναλόα, ενώ έβλεπε την ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» και πρόθεσή τους δεν ήταν να την κάνουν να νιώσει κάτι από τη σαδομαζοχιστική ατμόσφαιρα της ταινίας.

Μια 33χρονη, συνελήφθη από την αστυνομία καθώς, όπως κατήγγειλαν οι υπόλοιποι θεατές, άρχισε να αυτοϊκανοποιείται, παρασυρμένη προφανώς από την «πλοκή» και αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είχε κοινό! Η εφημερίδα «La Verdad» αποκαλύπτει ότι η ανεξέλεγκτης λίμπιντο «σινεφίλ» είχε φροντίσει να κλείσει πολύ καλή θέση, στη δωδέκατη σειρά της κινηματογραφικής αίθουσας, δύο μέρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας, η οποία χαρακτηρίστηκε μάλλον αδιάφορη και καθόλου πορνό από τους κριτικούς κινηματογράφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.