Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Φούντωσαν» με τον Μαρινάκη

Εξαλλοι οι «πράσινοι» οπαδοί με την απόφαση του να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού

Eνα ντέρμπι που από ημέρες μύριζε μπαρούτι, πήρε, τελικά, φωτιά. Οι εικόνες του γηπέδου της Λεωφόρου, πριν από τη σέντρα του ντέρμπι, αλλά και στο τέλος του, με οπαδούς να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο εκσφενδονίζοντας αντικείμενα αλλά και φονικές βολίδες, και με τις δυνάμεις των ΜΑΤ παραταγμένες, έκαναν ήδη τον γύρο του κόσμου. Αλλά, τον κάθε «ανεγκέφαλο» αυτό είναι κάτι που ελάχιστα τον απασχολεί…

Από νωρίς ξεκίνησαν τα επεισόδια εντός του γηπέδου της Λεωφόρου, με τους θερμόαιμους οπαδούς του Παναθηναϊκού να αντιδρούν βίαια στη θέα του προέδρου του Ολυμπιακού, που, αντί να λειτουργήσει πυροσβεστικά, προτίμησε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του, κίνηση η οποία χαρακτηρίστηκε προκλητική από την πλευρά των «πράσινων», με τον Γιάννη Αλαφούζο να δηλώνει: «Ο Ολυμπιακός ήρθε γνωρίζοντας ότι έχει αγωνιστικές αδυναμίες. Το είχε δείξει με την ΑΕΚ, με την Ντνίπρο, ενώ είχε και θετική διαιτησία σήμερα (σ.σ.: προχτές). Φοβόταν να παίξει στα ίσα και έτσι ήθελε να προκαλέσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Είναι ηθικοί αυτουργοί». Ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού: «Ο κ. Μαρινάκης αποφάσισε να έρθει να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του. Πιστεύω πως έχει ξεπεράσει κάποια όρια» είπε, καταδικάζοντας τα επεισόδια: «Αυτά πρέπει να εκλείψουν από τα ελληνικά γήπεδα. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν προπηλακίζονται παίκτες και διοικήσεις αντιπάλων».

Από πλευράς επίσημου Ολυμπιακού γινόταν, παράλληλα, λόγος για «ζούγκλα»: «Ζήσαμε μία κτηνωδία. Αυτά που είδαμε δεν τα είχαμε φανταστεί ποτέ. Οτι με το που θα μπει η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο θα είχαμε εισβολή. Οσο για αντικείμενα; Από καρφιά μέχρι πέτρες και μπουκάλια. Αυτά τα βλέπαμε στο Ιράκ όταν το βομβάρδιζαν. Είναι ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αξίζουν μόνο συλλυπητήρια! Οι παίκτες μας υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαν να παίξουν. Τραυματίστηκε παίκτης μας. Ο προπονητής μας δεν μπορούσε να κάνει τακτική. Είναι ντροπή. Στο “Καραϊσκάκη” δεν θα γίνονταν ποτέ αυτά. Και αυτό διότι προστατεύουμε το ποδόσφαιρο».

«Δεν υπήρξε καμία ανοιχτή πόρτα στο γήπεδο. Και στο “Καραϊσκάκη” είχαν γίνει παρόμοια πράγματα. Δεν μπορείς να σταματήσεις έναν όχλο» επεσήμανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού (σχολιάζοντας την εισβολή εκατοντάδων οπαδών με full face από την εξέδρα των οργανωμένων), ενώ αναφέρθηκε και στα θέματα διαφθοράς: «Η Δικαιοσύνη και η πολιτεία έχουν μεγάλη ευθύνη, καθώς δεν ολοκληρώνεται η έρευνα που αφορά τη χειραγώγηση παιχνιδιών. Έτσι, όσο δεν επιβάλλει τους νόμους, έχουμε διάφορα θλιβερά συμβάντα».

Αρκετά πριν από τη σέντρα του ντέρμπι, στη διάρκεια των διαβουλεύσεων για το πού θα καθόταν τελικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, υπήρξε και μια αποκάλυψη. Οπως επισημαίνεται από πηγές του Παναθηναϊκού που επικαλούνται πολλούς μάρτυρες, ο παρατηρητής αναφέρθηκε στην παρουσία του κ. Αλαφούζου στο Φάληρο, στο ματς του α’ γύρου, και στο γεγονός ότι είχε κλειστεί για κάποια ώρα στο ασανσέρ. Η απάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού: «Τον είχαμε κλείσει για να βάλει μυαλό!» Το ελληνικό ποδόσφαιρο σε… κρίση!

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...