Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Ηταν party girl και όχι σκλάβα του σεξ»

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς διψούσε για χρήμα και απολάμβανε τις βραδιές με τον πρίγκιπα Αντριου, ενώ παρέσυρε κι άλλες κοπέλες, λένε οι πρώην της

3edwe4rtfserf 2Πεινασμένο για χρήμα γατάκι και όχι θύμα του Τζέφρι Επσταϊν ήταν, σύμφωνα με πρώην φίλους της, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η Αμερικανίδα που υποστηρίζει ότι μετείχε σε όργια με διάφορους ισχυρούς αλλά και σε καυτές βραδιές με τον πρίγκιπα Αντριου.

Η νεαρή τότε κοπέλα όχι μόνο απολάμβανε τις ερωτικές βραδιές στο νησί του Επσταϊν ή όπου αλλού την καλούσε, αλλά φρόντιζε να διαθέτει τα χρήματα που έπαιρνε για να ζει μέσα στη χλιδή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η 31χρονη Ρόμπερτς, που τότε ήταν μόλις 19, φρόντιζε να βρίσκει και να φέρνει κορίτσια στον χρηματιστή.

Η έπαυλη

«Ηταν σαν αρχιτσατσά» αποκαλύπτει στην εφημερίδα «New York Daily News» ο Φίλιπ Γκουντεριόν, που είχε ελεύθερη σχέση με τη Ρόμπερτς και εκτελούσε χρέη οδηγού της προς και από την έπαυλη του Επσταϊν στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Την ακολουθούσαν μάλιστα εννέα με δέκα κοπέλες στις επισκέψεις της. Οσο για τη χλιδή που επιδίωκε, την είχε, καθώς ψώνιζε ρούχα και αξεσουάρ διάσημων οίκων, ενώ κυκλοφορούσε συχνά με τη λιμουζίνα του Επσταϊν. «Ποτέ δεν φαινόταν να νιώθει σκλάβα. Τόσο εκείνη όσο και τα άλλα κορίτσια έβγαιναν χαμογελώντας από την έπαυλη, φορώντας μερικές φορές μόνο τα μαγιό τους. Τις πήγαινα για ψώνια ή για να φτιάξουν τα νύχια τους» προσθέτει ο Γκουντεριόν.

Party girl που δεν έλεγε όχι στο σεξ, αρκεί να έπαιρνε ανταλλάγματα, είναι η εικόνα που παρουσιάζει στη δική της αφήγηση η Κρίσταλ Φιγκουερόα, με τον αδελφό της οποίας η Ρόμπερτς είχε δεσμό. «Με ρωτούσε αν ήξερα κορίτσια για τον Επσταϊν» λέει. Το 2001, που είχε δεσμό με τον Αντονι Φιγκουερόα, η Ρόμπερτς πλήρωνε το ενοίκιο του σπιτιού στο οποίο έμεναν, ενώ είχαν και συγκάτοικο, έναν φίλο του ονόματι Αντον Βαγιαδάρες.

Ο τελευταίος λέει στην αμερικανική εφημερίδα ότι η Ρόμπερτς έφευγε από το σπίτι για μια-δυο μέρες λέγοντας πως πήγαινε στην έπαυλη του εκατομμυριούχου φίλου της.

3edwe4rtfserf 3Οσο για τη μητέρα του Φιγκουερόα, Μάρα είπε στη «New York Daily News» ότι η Ρόμπερτς ήταν καλό κορίτσι που δεν δημιουργούσε προβλήματα. Τέλος, ο «ενδιαφερόμενος» υποστήριξε ότι η νεαρή τότε αγαπημένη του ήθελε να ξεφύγει από αυτή την ιστορία, αλλά εθιζόταν ολοένα και περισσότερο.

Τι λένε οι δικηγόροι της

Αποφεύγοντας να μιλήσουν επί της ουσίας, οι συνήγοροι της Ρόμπερτς απαντούν στα όσα λένε οι φίλοι της ότι οι αποκαλύψεις τους δεν αλλάζουν το δεδομένο της θυματοποίησης της πελάτισσάς τους από έναν παιδόφιλο. «Το να πούμε ότι η κακοποίησή της δεν αποτελεί πρόβλημα επειδή πληρωνόταν δεν αναιρεί το γεγονός ότι υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τους ανηλίκους που πέφτουν θύμα κακοποίησης».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...