Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αναμμένο φιτίλι στην κορυφή

Η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟ για την αφαίρεση τριών βαθμών ίσως αλλάξει τα δεδομένα

Από τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) αναμένουν τα… μαντάτα οι ποδοσφαιρόφιλοι αλλά και οι υποψήφιοι πρωταθλητές!

Ολυμπιακός ή… Παναθηναϊκός, η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέχρι αύριο (το αργότερο, πάντως, έως την Τετάρτη), με την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να παίρνει την απόφασή της, που θα είναι οριστική: Γίνεται άραγε δεκτή η έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (είχε πάρει προθεσμία μέχρι αύριο, στις 12 το μεσημέρι, ώστε να κατέθετε το σχετικό με την υπόθεση υπόμνημα), ή παραμένει ως έχει η τιμωρία της αφαίρεσης των τριών βαθμών σε συνδυασμό με το βαρύ χρηματικό πρόστιμο που έχει επιβληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας;

(Βέβαια, το τελευταίο, είναι το λιγότερο που μπορεί να ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τους «πράσινους», που έχουν «φορτωθεί» και τον… Εκι Γκονζάλες, επτά χρόνια μετά τη φυγή του, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία τού επιδίκασε το ποσό, συνολικά, των 1.200.000 ευρώ, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να έχει προχωρήσει σε έφεση και να περιμένει…).

Τέλος στην αγωνία 

Η τύχη των δυο «αιωνίων» σε ό,τι έχει να κάνει με την πορεία τους στον φετινό μαραθώνιο των τόσων προβλημάτων, των συνεχόμενων διακοπών αλλά και των… μεταφερόμενων αγωνιστικών (Τετάρτη και Πέμπτη διεξάγεται μία ακόμη εμβόλιμη, η 26η…) θα προκύψει μέσα από τα… γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδή και την ετυμηγορία της, που θα βάλει τέλος και σε κάθε σενάριο. Συγχρόνως, θα δώσει τέλος και στην αγωνία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ιδιαίτερα, στις δηλώσεις των οποίων είναι σαφής η σύγχυση που (λογικά) επικρατεί. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις Μπεργκ και Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη. «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Ολα είναι πιθανά.

»Η διαφορά των έξι βαθμών είναι σημαντική, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες και να διατηρήσουμε την πίεση στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο Σουηδός, θεωρώντας δεδομένη την αφαίρεση των τριών βαθμών.

«Την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν τελικώς θα μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο, πόσω μάλλον όταν ξέρεις ότι μπορεί να ισχύσει η τιμωρία» είπε ο προπονητής…

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται μαζί αυτή τη στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας, έχοντας από 61 βαθμούς, με τους Πειραιώτες, πάντως, να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο, εκείνο με τον Πανθρακικό, συνάντηση που αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλόλητας του γηπέδου της Κομοτηνής, μια εβδομάδα πριν (ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι υπερτερούν των αντιπάλων τους στην ισοβαθμία).

Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη αγωνίζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ ο Ολυμπιακός, μια ημέρα μετά, φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης. Την επόμενη αγωνιστική (το Σαββατοκύριακο, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν προκύψει καμία νέα αλλαγή στο πρόγραμμα…), οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στη Βέροια για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο φαληρικό γήπεδο την Κέρκυρα.

Βαγγέλης Μελέκογλου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...