Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Το αμόρε μιας «Ηρωίδας»

Ο Τζεφ Γκονζάλες από τον Αγιο Δομίνικο έχει κλέψει την… καρδιά της γλυκιάς Μεγγρέλη

Υποδύεται την ευαίσθητη Μιμή, που από τη μία θέλει τη σιγουριά μιας σχέσης, από την άλλη όμως πέφτει στην παγίδα του ανεκπλήρωτου έρωτα. Η μία από τις «Ηρωίδες» του Mega ζει τον έρωτα στο πλευρό του Μάρκου, αλλά ποθεί και τις καυτές νύχτες με το απαγορευμένο αντικείμενο του πόθου της, τον Αυτό. 3eq34wt3g 3Στην πραγματική ζωή όμως η Ελενα Μεγγρέλη είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Τζεφ Γκονζάλες, ενός καλλιτέχνη που αφήνει εδώ και λίγα χρόνια το μουσικό στίγμα του στη νυχτερινή Αθήνα.

Η ηθοποιός -είναι κόρη του δημοσιογράφου Νίκου Μεγγρέλη- και ο μουσικός παρακολούθησαν πριν από λίγες μέρες την πρεμιέρα της παράστασης «Εντα Γκάμπλερ» στο θέατρο Σημείο. Το ζευγάρι προτίμησε να σταθεί διακριτικά σε κάποια γωνιά του φουαγιέ, ώστε να μην αποτελεί στόχο για φωτογράφους και κάμερες. Οι δυο τους ήταν διακριτικοί, ενώ η γλυκιά Ελενα έλαμπε στο πλευρό του Τζεφ. Είναι μαζί αρκετό καιρό, ωστόσο κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Φέτος όμως που η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός έγινε πιο γνωστή λόγω της συμμετοχής της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω της. Αυτό βέβαια δεν την εμποδίζει να είναι παρούσα στις μουσικές βραδιές του αγαπημένου της.

Σπουδές στη μουσική

Ο Τζεφ, με καλλιτεχνικό όνομα Ochi Gonzales, έχει καταγωγή από το Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας, σπούδασε μουσική στην Ολλανδία, παίζει κρουστά, αλλά είναι και MC, που σημαίνει ότι αρκετές βραδιές παίζει αγαπημένα κομμάτια του σε αθηναϊκά μπαρ.

3eq34wt3g 2Επίσης έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες της house και funk σκηνής, ενώ συμμετέχει σε δουλειές και ως ηχολήπτης. Επίσης είναι ο ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Cast-a-Blast, η οποία συγκεντρώνει νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες που μοιράζονται το πάθος για τη μουσική. Οσο για την Ελενα; Παράλληλα με τη σχέση της, απολαμβάνει τη φετινή επιτυχία του σίριαλ που υπογράφουν σεναριακά η Αλεξάνδρα Κ* και σκηνοθετικά ο Στέφανος Μπλάτσος.

Ο ρόλος της έχει χαρακτηριστεί από πολλούς «τολμηρός», αφού η ηρωίδα της, η Μιμή, εμφανίζεται σε αρκετές ερωτικές σκηνές. Βέβαια ο στόχος της σειράς έχει επιτευχθεί, αφού το νεανικό κοινό την τιμά ιδιαίτερα. Αλλωστε ασχολείται με τη σημερινή γενιά των τριαντάρηδων και τα προβλήματα -οικονομικά, προσωπικά, οικογενειακά, επαγγελματικά- που αντιμετωπίζουν λόγω κρίσης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...