Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Με «άγγελο» τον Γεωργιάδη!

Ο πρώην διεθνής μέσος αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ για τρίτη φορά ως υπηρεσιακός τεχνικός

«Hταν μια δύσκολη απόφαση. Δεν γινόταν όμως αλλιώς. Θέλω να το καταλάβεις. Σ’ ευχαριστούμε…». Μe αυτά τα λόγια ο Ιάκωβος Αγγελίδης ανακοίνωσε χτες στον Αγγελο Αναστασιάδη την απόλυσή του!

Οταν ο 61χρονος τεχνικός κλήθηκε νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Το γνώριζε και ο ίδιος. Λίγο αργότερα αποχαιρετούσε τους παίκτες: «Θα προσεύχομαι για εσάς» τους είπε. Δεν πρόλαβε όμως να συναντήσει τον διάδοχο του. Ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τον τίτλο του υπηρεσιακού, αναλαμβάνει για τρίτη φορά (!) το χρέος να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η δήλωση του Αναστασιάδη μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα: «Είμαι ικανοποιημένος, δεν κινδυνεύσαμε» είπε, δίνοντας την εντύπωση ότι αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα. Είχε προηγηθεί η παροιμιώδης αποκάλυψή του την περασμένη εβδομάδα ότι «ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο το χτίσιμο της νέας ομάδας». Η υπομονή του Ιβάν Σαββίδη, που τον στήριζε ανθρώπινα, είχε μπει σε σκληρή δοκιμασία. Οπως φαίνεται, δεν άντεξε.

«Σας πιστεύω»

Από την Τούμπα ο Αναστασιάδης πήγε στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας. Ζήτησε να μιλήσει για τελευταία φορά στους παίκτες: «Σας πιστεύω. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μη σκύβετε το κεφάλι» ήταν το περιεχόμενο των λόγων του. Ηταν πραγματικό ράκος. Λίγο αργότερα, η σύζυγός του, Βιβή, μετέφερε στην ιστοσελίδα της ένα απόσπασμα από το ποίημα «Οι πόνοι της Παναγιάς» του Κώστα Βάρναλη: «”Θεριά οι ανθρώποι δεν μπορούν / το φως να το σηκώσουν […] Χίλιες φορές να γεννηθείς / τόσες, τόσες θα σε σταυρώσουν”. Ακόμη μια φορά, Αγγελε μου!!! Δεν φτάνει επιτέλους;;;».

Τον Γιώργο Γεωργιάδη παρουσίασαν το απόγευμα στους παίκτες ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Γιώργος Σαββίδης. Τα λόγια του Γεωργιάδη πριν τους οδηγήσει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για προπόνηση ήταν μετρημένα: «Αυτά που δείξατε στο πρώτο μισό της χρονιάς μπορείτε να τα καταφέρετε και πάλι. Εχετε την εμπιστοσύνη μου, και είμαι σίγουρος ότι, αν δουλέψουμε ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε» τους είπε.

Λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου: «Το πρωί μού τηλεφώνησε ο πρόεδρος και με ενημέρωσε για την επιλογή του να επιστρέψω στην ομάδα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Οταν αλλάζει ένας προπονητής, κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και να δουλέψουμε για να το αλλάξουμε. Είναι δύσκολο, και όχι συνηθισμένο, που αναλαμβάνω για τρίτη φορά σε αυτή την κατάσταση την ομάδα, αλλά και τιμητικό, γιατί αναγνωρίστηκε η προσπάθειά μου τις δύο προηγούμενες φορές. Στόχος είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Παίκτες καλοί υπάρχουν, το ρόστερ είναι καλό. Αρκεί να τους δείξουμε εμπιστοσύνη όλοι μας» ήταν η τοποθέτησή του.

Με την έλευση του Γεωργιάδη αλλάζει και το τεχνικό τιμ. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Μούσιαρης, νέος γυμναστής ο Δημήτρης Δανιηλίδης (παρών τις προηγούμενες δύο φορές με τον Γεωργιάδη), ενώ σκάουτερ θα αναλάβει ο Γιάννης Βλάχος. Στη θέση του γενικού αρχηγού επιστρέφει ο Κώστας Ιωσηφίδης, τον οποίο είχε απομακρύνει ο Αναστασιάδης.

Ρεπορτάζ
Γιώργος Μπούζος 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...