Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Ο παλιός είναι αλλιώς και στην πασαρέλα!

Τρεις ώριμοι και άκρως γοητευτικοί άντρες τα βασικά μοντέλα στους οίκους μόδας Dolce & Gabbana, Balenciaga και Desigual

Τρεις πενηντάρηδες βάλθηκαν να ανατρέψουν το κλισέ που θέλει μόνο τους «νέους και ωραίους» στις πασαρέλες. Μπορεί ο Γιόργκε Τζελάτι, ο Γιαρόν Φινκ και ο Τόνι Γουάρντ να έχουν αρκετά χρόνια στην πλάτη τους, διαθέτουν όμως και μπόλικη γοητεία, οπότε εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο την εκδοχή του ώριμου άντρα που αρέσει στις γυναίκες όλων των ηλικιών. Γι’ αυτό και κορυφαίοι στιλίστες, όπως οι Dolce & Gabbana και ο Balenciaga, αλλά και η εταιρία Desigual, τους επέλεξαν στις πρόσφατες παρουσιάσεις των δημιουργιών τους στις αντρικές κολεξιόν σε Μιλάνο, Παρίσι και Ισπανία.

Η επιβίωσή τους στη βιομηχανία του μόντελινγκ κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς οι περισσότεροι σχεδιαστές προτιμούν νεαρά μοντέλα. Οι δουλειές είναι πολύ λιγότερες και κακοπληρωμένες, με αποτέλεσμα πολλοί συνομήλικοι συνάδελφοί τους να τα έχουν παρατήσει από καιρό. Οι τρεις άντρες όμως δεν το βάζουν κάτω. Φροντίζουν το σώμα τους, έχουν επίγνωση της γοητείας τους και συνεχίζουν να κυνηγούν το όνειρο στις πασαρέλες. Για να τα βγάλουν πέρα οικονομικά το έχουν γυρίσει στις τηλεοπτικές διαφημίσεις, στις φωτογραφίσεις και όταν υπάρχει ευκαιρία, στον κινηματογράφο. Παράλληλα κάνουν και άλλες δουλειές, που δεν έχουν σχέση με τη μόδα.

Ο Βραζιλιάνος που ζει στη Σουηδία
e1243rw3q4f 3
Ανέβηκε στις πασαρέλες της Βραζιλίας πρώτη φορά στα 24 του. O 49χρονος Βραζιλιάνος μετακόμισε για 15χρόνια στο Παρίσι και μετά στη Σουηδία, όπου ζει με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους. Ετοιμάζει πρωινό στις 6.30 το πρωί και πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο. Κάνει μαθήματα σουηδικών, τα απογεύματα εργάζεται στον υπολογιστή και 3-4 φορές την εβδομάδα πηγαίνει στο γυμναστήριο. Οταν όμως καλείται για μόντελινγκ, αλλάζει ρυθμούς και κάνει ταξίδια. Με τους νεαρούς συναδέλφους του τα πάει καλά, μόνο που τους βρίσκει πολύ αδυνάτους, καθώς στην εποχή του μεσουρανούσαν οι αθλητικοί τύποι.

Ο χορτοφάγος
e1243rw3q4f 1Γοητευτικός, όπως ο Τζελάτι, αλλά πιο ώριμος είναι ο 54χρονος Ισραηλινός. Δεν φοβάται να διατηρεί λευκή γενειάδα και σε ιστοσελίδες τον έχουν αξιολογήσει ως «τοπ μοντέλο διεθνώς». Λέει ότι δεν αισθάνεται ανταγωνισμό από τους νεότερους και έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο. Ομως εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται κυρίως με την Ολιστική Ιατρική. Εχει ιδρύσει κλινική στο Τορόντο, όπου κάνει και βελονισμό. Η ημέρα του ξεκινάει με ασκήσεις που μιμούνται πολεμικές τέχνες και ακολουθεί διαλογισμός. Προσέχει τη διατροφή του, αν και δεν είναι αυστηρά χορτοφάγος.

Ο πολύτεκνος
e1243rw3q4f 4Αν και οι ρίζες του είναι στην Καλιφόρνια, ο 51χρονος Γουάρντ διαθέτει μεσογειακή γοητεία. Πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα τρία μεγαλύτερα από προηγούμενο γάμο, κάθε πρωί πηγαίνει τον 4χρονο Βενιαμίν του στο σχολείο και ακολουθεί το γυμναστήριο. Εχει λάβει μέρος σε ταινίες και το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί νέα πρόταση. Η διατροφή του περιέχει τα πάντα, αλλά φροντίζει να καταναλώνει μικρές μερίδες έχοντας στόχο να βγάλει από τη διατροφή του το κρέας. Ο Γουάρντ είχε σχέση με τη Μαντόνα στις αρχές του ’90.

Κάτια Γιαπαλάκη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...