Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Οι σταρ που κερδίζουν πόντους με την… όπισθεν

Τα φλας εστιάζουν πλέον στους ζουμερούς γλουτούς που κλέβουν τη δόξα από το στήθος

Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό των σινιέ φορεμάτων που επιλέγουν τα τελευταία χρόνια οι κυρίες της showbiz προκειμένου να εμφανιστούν στο χαλί; Οι γραμμές που αναδεικνύουν τα ευμεγέθη μεν, καλοσχηματισμένα δε οπίσθιά τους, είναι η απάντηση.

re124tq3t43 3
Τώρα μάλιστα η σκηνοθετική προσέγγιση που ήθελε παλαιότερα την κάμερα να εστιάζει στο ντεκολτέ «πέφτει» πλέον πολύ πιο χαμηλά, κάνοντας τους γλουτούς πρωταγωνιστές!

re124tq3t43 7
Οταν λοιπόν ένα νέο trend σιλουέτας εδραιώνεται στο Χόλιγουντ, γίνεται παράδειγμα προς μίμηση που τροφοδοτεί μια ολόκληρη βιομηχανία από πλαστικούς χειρουργούς, αισθητικούς και γυμναστές που αμείβονται αδρά προκειμένου να σμιλέψουν σε κοινές θνητές γλουτούς σαν και αυτούς της Κιμ Καρντάσιαν, της Μπιγιονσέ ή της Νίκι Μινάζ. Αυτή η νέα μόδα δεν θα είχε συζητηθεί ενδεχομένως τόσο πολύ, αν δεν είχε προηγηθεί για πολλά χρόνια το ακριβώς αντίθετο.

re124tq3t43 2
«Πώς τα οπίσθια έκλεψαν την παράσταση από το στήθος» έγραψε πρόσφατα το περιοδικό «Hollywood Reporter», το οποίο ανάλυσε λεπτομερώς τη μετάβαση από τη «σιλουέτα-γλειφιτζούρι με μεγάλο στήθος» στη «σιλουέτα-κλεψύδρα, το κάτω μέρος της οποίας έχει μεγαλύτερη αξία».

Περιφέρεια

Κι εκεί όπου πριν από μερικά χρόνια ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα αναζήτησης στο Google ήταν πώς να επιτύχει κανείς μικρή περιφέρεια, τώρα βρίσκει κανείς αναζητήσεις για τα καλύτερα belfies, όπως λέγονται τα selfies που εστιάζουν στα οπίσθια. «Βασίλισσες» του είδους είναι αδιαμφισβήτητα οι αδερφές Καρντάσιαν που φλερτάρουν συχνά με το λουμπάγκο προκειμένου να πετύχουν τη σωστή γωνία λήψης.

re124tq3t43 1
Η αλλαγή όμως έχει συντελεστεί και σε επίπεδο κουλτούρας. Ενώ παλαιότερα περί οπισθίων άδοντες ήταν σχεδόν αποκλειστικά οι άνδρες -με εξαίρεση το «Bootylicious» των Destiny’s Child το 2001 και το «Hips don’t lie» της Σακίρα- τελευταία και οι γυναίκες έκαναν το θέμα δικό τους με τραγούδια όπως το «Booty» της Τζένιφερ Λόπεζ με την Ιγκι Αζαλέα, το «Ανακόντα» της Νίκι Μινάζ και το «All About that Bass» της Μέγκαν Τρέινορ.

re124tq3t43 6
Μετά ήρθε το διαβόητο twerking της όχι και τόσο προικισμένης σε επίπεδο οπισθίων Μάιλι Σάιρους στα βραβεία MTV το 2013 και το φαινόμενο απέκτησε εκρηκτικές διαστάσεις όταν η Καρντάσιαν στήριξε ποτήρι σαμπάνιας στα ολόγυμνα οπίσθιά της για το περιοδικό «Paper» και «έσπασε», όπως υποσχέθηκε, το ίντερνετ.

Νυστέρι για πλούσιες καμπύλες

ΣΥΜΦΩΝΑ με την αμερικανική εταιρία πλαστικών χειρουργών, η επιθυμία για μεγαλύτερα οπίσθια έχει οδηγήσει στη δημιουργία τεχνικών όπως το βραζιλιάνικο λίφτινγκ οπισθίων (Brazilian butt lift), κατά το οποίο το λίπος που αναρροφάται από άλλα σημεία του σώματος εγχύεται στους γλουτούς.

Καθόλου απλή ή φτηνή υπόθεση, αφού το κόστος ξεκινά από 9.500 δολάρια και η διαδικασία διαρκεί από τρεις έως έξι ώρες με τουλάχιστον δέκα ενέσεις σε κάθε γλουτό και τουλάχιστον δύο εβδομάδες αναγκαστικό ύπνο μπρούμυτα. Υπάρχουν όμως και φτηνότερες λύσεις όπως τα εσώρουχα με… ενίσχυση.

Η Λίζα Ρίσλερ που δημιούργησε τα εσώρουχα αυτά, τα οποία λανσάρισε πρώτη φορά το 2010, αποκαλύπτει ότι τώρα πουλάει με ενίσχυση που είναι 40% μεγαλύτερη από αυτήν που έβαζε όταν πρωτοξεκίνησε. «Παλιά, όταν ο σύζυγός σου σου έλεγε ότι ο πισινός σου δείχνει μεγάλος με το τζιν, ήταν προσβολή. Τώρα είναι κομπλιμέντο. Η δύναμη που έχουν οι celebrities στην εικόνα που θέλει να έχει μια γυναίκα για το σώμα της είναι τεράστια» σχολιάζει η δημιουργός του Booty Pop. Μεγάλο κεφάλαιο, τέλος, είναι και η γυμναστική σε συνδυασμό με κατάλληλη διατροφή. Η Κλόε Καρντάσιαν, για παράδειγμα, έχει κάνει το γυμναστήριο δεύτερο σπίτι της και τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...