Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μιλάει ο «σκληρός» της Γαλακτοκομικής Σχολής!

«Δεν μπορώ να βγω από τη σχολή» λέει ο Π. Καραγκούνης και αρνείται ότι έκανε καψώνια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Τη σιωπή του σπάει αποκλειστικά στην «Espresso» και μιλά για όσα έζησε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και για τη συναναστροφή του με τον άτυχο νεαρό, ο φερόμενος ως σκληρός της παρέας σπουδαστών στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.
dferfgtwert 2Ο 19χρονος Παναγιώτης Καραγκούνης αρνείται κατηγορηματικά ότι πρωταγωνίστησε σε καψώνια και εκφοβισμούς, δηλώνει ότι στιγματίστηκε και φοβάται πλέον ακόμη και να βγει από τη σχολή.

«Εγώ τον έψαχνα στις καφετέριες την ημέρα που εξαφανίστηκε» υποστηρίζει, ανοίγοντας την καρδιά του, ο πρωτοετής σπουδαστής. «Δεν είμαστε καν παρέα Κρητικών! Εκτός από δύο, οι υπόλοιποι είμαστε από τα Καλάβρυτα, τις Σέρρες και το Κιλκίς» προσθέτει ο νεαρός και τονίζει ότι στη φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα… κόκκινα βελάκια που υποδεικνύουν τους υποτιθέμενους βασανιστές του Βαγγέλη έχουν αλλάξει τη ζωή του: «Με έχει στιγματίσει η συγκεκριμένη φωτογραφία που κάποιος δημοσίευσε σταμπάροντάς μας ως τους υπαιτίους για την αυτοκτονία του Βαγγέλη, ως αυτούς που έκαναν τη ζωή του κόλαση.

»Με δείχνουν με το δάχτυλο. Ψιθυρίζουν και με βρίζουν. Δεν μπορώ να πάω στο χωριό μου, μου έχουν κολλήσει τη ρετσινιά».

Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στις αρχές του χρόνου στο σινεμά. Ο Καλαβρυτινός σπουδαστής χαρακτηρίζει τον Βαγγέλη «παλικάρι χαμηλών τόνων, που όμως δεν κλεινόταν στο δωμάτιό του» και δεν είχε εκμυστηρευτεί ότι κάτι τον βασάνιζε: «Γνωριστήκαμε πριν από δύο μήνες. Εβγαινε και στην παρέα ήταν καλός, αλλά δεν είχε κάποιον κολλητό. Δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι και δεν μας είχε πει ότι κάποιος τον πειράζει. Στους δικούς του μπορεί να είχε πει. Σε εμάς, όχι. Ακουσα ότι τον έδεναν με ιμάντες και άλλα απίστευτα, τα οποία δεν είδα ποτέ» υποστηρίζει ο Παναγιώτης Καραγκούνης.

Εκείνη την Παρασκευή ο ίδιος άργησε να κατέβει στο εστιατόριο και δεν είδε τον Βαγγέλη που, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε γευματίσει προτού αυτοκτονήσει: «Είχε ανέβει στο δωμάτιό του, όταν κατέβηκα. dferfgtwert 5Εμαθα ότι έφαγε με τα άλλα παιδιά, με παρέα. Μετά έφυγε, δεν ξέρουμε τι ώρα, λένε κατά τις 2 παρά. Εμείς τον αναζητήσαμε πολύ αργότερα, κατά τις 18.00. Δεν τον είδε όμως κανείς να φεύγει γιατί τα μεσημέρια δεν κυκλοφορούν άτομα στη σχολή, κοιμούνται ή διαβάζουν.

»Είχαμε κανονίσει να πάμε το απόγευμα για καφέ τέσσερα πέντε άτομα και τον έψαχνα για να έρθει μαζί μας, αφού τον είχα χάσει το μεσημέρι, δεν είχαμε επικοινωνήσει. Οταν ανέβηκα στο δωμάτιό του και είδα, μαζί με τα άλλα παιδιά, όλα τα πράγματά του εκεί, ανησύχησα. Αμέσως βγήκαμε για να τον ψάξουμε. Εδειχνα στους περαστικούς και στους θαμώνες καφετεριών φωτογραφίες του Βαγγέλη που είχαμε στα κινητά μας, αλλά κανείς δεν τον είχε δει. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, όλα έμοιαζαν να είναι μια χαρά».

Η συζήτησή τους 

Ο ίδιος διηγείται την τελευταία συζήτησή του με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη για τους βαθμούς του στη σχολή: «Πέρυσι ήταν καλός μαθητής, όπως έμαθα. Ομως φέτος είχαν πέσει και αυτό τον είχε πειράξει, απ’ ό,τι μου είπε την τελευταία μέρα. Με ρώτησε “πώς τα πήγες;” και απάντησα “δεν τα πήγα πολύ καλά, εσύ;”. “Ούτε εγώ τα πήγα καλά” μου είπε. “Εντάξει, ρε Βαγγέλη, δεν πειράζει” απάντησα εγώ και δεν μου είπε τίποτα άλλο». Για την εισβολή διαδηλωτών στη σχολή, προχθές, ο Παναγιώτης αποκαλύπτει ότι οι σπουδαστές φοβήθηκαν και αναγκάστηκαν να κλειδωθούν μέσα, καθώς κάποιοι έσπασαν την πόρτα φωνάζοντας «Βγείτε έξω! Ανοίξτε τα στόματά σας! Δολοφόνοι»!

Τα ερωτήματα και οι κάμερες

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης αναμένεται να πάρει στα χέρια του τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Τότε θα δοθεί απάντηση στο αν υπήρχε ο παραμικρός προθανάτιος εσωτερικός τραυματισμός, δηλαδή εάν έχει ασκηθεί βία στον άτυχο 20χρονο προτού αφήσει την τελευταία του πνοή. Στο μεταξύ σήμερα ή από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. για τον σουγιά ο οποίος προκάλεσε το βαθύ τραύμα στο δεξί χέρι του σπουδαστή, τα ρούχα και τα δείγματα από τα νύχια του, που έχουν σταλεί με σκοπό να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλα γενετικά υλικά πλην του ιδίου. Για το μαχαίρι η Σήμανση δεν κατάφερε να βγάλει αποτυπώματα από τη λαβή του στο σημείο και θα ακολουθήσει πιο λεπτομερής εργαστηριακός έλεγχος στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τι κατέγραψαν

Στο μεταξύ, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς, από τα υλικά των κλειστών κυκλωμάτων που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. τα πιο αξιόπιστα είναι δύο. Το πρώτο είναι του βενζινάδικου απέναντι από την περίφραξη της Γαλακτοκομικής Σχολής, που στις 13.55 έχει καταγράψει τον Βαγγέλη, έντεκα λεπτά μετά έναν άντρα (ταυτοποιήθηκε ως κάτοικος της περιοχής) και ένα λεπτό μετά έναν δεύτερο νεαρό.

Λίγο πιο κάτω όμως από το κλειστό κύκλωμα εταιρίας security, που βρίσκεται μετά τη στροφή που έκανε ο 20χρονος για να βγει στον χωματόδρομο (λίγο πιο κάτω βρέθηκε το πτώμα του), έχει καταγραφεί ο δεύτερος και ο τρίτος άντρας, όχι όμως και ο Γιακουμάκης. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν τον ακολούθησε κανείς και πως είχε ήδη στρίψει.

dferfgtwert 3Το άγριο ξέσπασμα της οικογένειάς του: «Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν»

Να μην κλείσει ο φάκελος της αυτοκτονίας του παιδιού της και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατό του ζητεί η Μαρία Γιακουμάκη που πριν από μερικές μέρες συνόδευσε με λυγμούς τον γιο της στην τελευταία κατοικία του.

Η μητέρα του άτυχου Βαγγέλη ζητεί να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι «σκότωσαν» το παιδί της. «Να γίνει με ειρηνικό τρόπο, όπως ο Βαγγέλης διαχειρίστηκε όλη την κατάσταση» τονίζει η τραγική μητέρα.

dferfgtwert 4Η ίδια τονίζει πως στην οικογένεια δεν γνώριζαν για τα βασανιστήρια που βίωνε ο 20χρονος, ούτε ότι η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή. «Ο Βαγγέλης θα ζει για πάντα στην καρδιά μου» λέει η Μαρία Γιακουμάκη και περιγράφει πως κοιμάται με τη φωτογραφία του γιου της αγκαλιά.

Την ίδια στιγμή ξεσπά η αδελφή του αδικοχαμένου νεαρού, Ελένη, που ζούσε επί 37 ημέρες με την αγωνία να βρεθεί ο Βαγγέλης και κινητοποιούσε τον κόσμο μέσω του facebook.

Η αδελφή του

Στην τελευταία ανάρτησή της στο προσωπικό προφίλ της η Ελένη Γιακουμάκη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βρήκαμε τον Βαγγέλη μας… Τώρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!!!… Αυτοί που ευθύνονται θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!!… Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε αυτό τον αγώνα…!!!».

Συντετριμμένος είναι και ο μικρότερος αδελφός, ο Πέτρος, ο οποίος έβγαλε τη μαύρη εικόνα από το προφίλ του και ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τον Βαγγέλη, από τότε που ήταν μικρά παιδιά και γελούσαν ξέγνοιαστα.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...