Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Απόδραση αρχηγών για Ανάσταση και οβελία!

Πού και με ποιους θα πουν οι πολιτικοί το «Χριστός Ανέστη» και θα τσουγκρίσουν τα αβγά το φετινό Πάσχα.

Ιδιαίτερα μικρής διάρκειας θα είναι οι φετινές πασχαλινές διακοπές για τους πολιτικούς αρχηγούς της τρικομματικής κυβέρνησης, λόγω των σημαντικών εκκρεμοτήτων που θα πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Από την άλλη πλευρά, οι πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της αντιπολίτευσης έχουν την πολυτέλεια να καθίσουν μία ημέρα παραπάνω. Αλλωστε κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει από την Αθήνα εδώ και δύο ημέρες, από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Κατ’ αρχάς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει αποδράσει μονάχα για το τριήμερο. Σήμερα αναμενόταν να βρίσκεται στη γραφική πόλη του Ναυπλίου, απ’ όπου έλκει την καταγωγή της η σύζυγός του Γεωργία. Θα κάνει Ανάσταση στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, εκεί όπου θα βρει ακόμη μία χρονιά τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τον επίσης τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Ανδριανό. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γευτεί την παραδοσιακή μαγειρίτσα σε γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στην παραλία, μαζί με την οικογένειά του.  

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα κάνει Ανάσταση στην Κρήτη και ειδικότερα στα Χανιά. Μαζί του είναι η σύζυγός του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά. Εννοείται πως μαζί του έχει πάρει και το iPad προκειμένου να σερφάρει ξέγνοιαστος και να ενημερώνεται για τις πάσης φύσεως εξελίξεις. Η οικογενειακή αναχώρηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δεν αλλάζει συνήθειες. Για άλλο ένα Πάσχα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αλλωστε εκεί εκλέγεται τόσα χρόνια και εκεί έχει το σπίτι του. Οπως μας τονίζουν συνεργάτες του, θα επιστρέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα ή την Τρίτη. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τον ορισμό της ημέρας συνάντησης που θα έχει στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό και τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ.

Εκτός Αθηνών βρίσκεται από τη Μεγάλη Πέμπτη και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Οπως μας λένε οι συνεργάτες του, κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεται οικογενειακώς στο Γαλαξίδι και θα επιστρέψει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο γενικός γραμματέας του λαϊκού συνδέσμου της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος φέτος θα περάσει το Πάσχα του «παραδοσιακά, όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο, στη Μάνη», όπως μας δηλώνουν συνεργάτες του. Μαζί του θα βρίσκεται βέβαια και η βουλευτής σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια.

Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα παραμείνει στο κλεινόν άστυ. Θα καθίσει στο σπίτι του, στην Κυψέλη και θα κάνει Ανάσταση σε κοντινό ιερό ναό οικογενειακώς.

Τέλος, στην Αθήνα βρίσκεται και η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Είναι άλλωστε το πρώτο Πάσχα ύστερα από είκοσι δύο χρόνια που δεν φέρει την ιδιότητα της γενικής γραμματέως του κόμματος. Εχει όμως τακτική επικοινωνία με τον αντικαταστάτη της Δημήτρη Κουτσούμπα που επίσης βρίσκεται στην Αθήνα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....