Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Πως συνέλαβαν τον 54χρονο με 13χρονη

Ο εφιάλτης της 13χρονης με τον 54χρονο παιδόφιλο και η ομολογία στους δικούς της που οδήγησε στη σύλληψη

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψει για όσα φρικιαστικά έζησε ένα κοριτσάκι από χωριό της Μεσσηνίας, στο άγουρο κορμάκι της οποίας κατηγορείται ότι ασελγούσε επί επτά μήνες ένας 54χρονος συγγενής της. Ο παιδόφιλος (είναι πολύτεκνος!) συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που είχε αναγκάσει την 13χρονη να στέκεται μπροστά του γυμνή, ενώ εκείνος αυτοϊκανοποιούνταν!

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τις Αρχές, βίωνε εφιαλτικές στιγμές από τον Αύγουστο του 2014 στα χέρια ενός ανθρώπου στον οποίο ο πατέρας και η μητέρα έδειχναν εμπιστοσύνη και τον έβαζαν μέσα στο σπίτι τους, στο χωριό Μερόπη της Οιχαλίας. Ολους αυτούς τους μήνες -ίσως από φόβο ή ντροπή- δεν μιλούσε σε κανέναν για το δράμα που βίωνε και μόνο πριν από λίγες εβδομάδες συντάραξε τη μητέρα του λέγοντάς της: «Θα αυτοκτονήσω και θα πάρω ένα μυστικό μαζί μου»!

Ευτυχώς οι γονείς της κατόρθωσαν μόλις πριν από λίγες ημέρες να εκμαιεύσουν το ανατριχιαστικό μυστικό που έκρυβε η ανήλικη, η οποία έγινε 13 ετών πριν από λίγες ημέρες. Ο 54χρονος κατηγορούμενος, που ζει με την οικογένειά του στην Καλαμάτα, είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, εργάζεται στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Μεσσηνίας και είναι ξάδερφος της μητέρας της μικρής. Οι γονείς τού εμπιστεύονταν συχνά τη μοναχοκόρη τους κι έτσι μερικές φορές την έπαιρνε μαζί του στο σπίτι του στην Καλαμάτα ή έμενε αυτός στο σπίτι της οικογένειας στο χωριό, δήθεν για να την προσέχει.

Τον περασμένο Αύγουστο ο άντρας άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά τη μικρή και μάλιστα μία φορά προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά την τελευταία στιγμή σταμάτησε! Το αποκορύφωμα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Θάρρος», ήταν την Καθαρά Δευτέρα, όταν προσπάθησε να τη βιάσει παρά φύσει, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί η μικρή ξέφυγε.

Επιχείρηση της Αστυνομίας

Οι γονείς κατήγγειλαν τα πάντα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και αμέσως στήθηκε επιχείρηση, στην οποία η μικρή πείστηκε να συνεργαστεί. Το βράδυ της Τρίτης κάλεσε τον θείο στο σπίτι, επειδή οι γονείς της θα έλειπαν. Ομως σε άλλο χώρο ήταν κρυμμένοι αστυνομικοί, οι οποίοι αιφνιδίασαν τον 54χρονο όταν τον βρήκαν να αυτοϊκανοποιείται έχοντας γδύσει το κοριτσάκι από τη μέση και κάτω. Οταν τους αντιλήφθηκε, προσπάθησε μάταια να διαφύγει.

Η ιατροδικαστική εξέταση στη 13χρονη έδειξε ότι δεν είχε υποστεί βιασμό. Ο αδίστακτος θείος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και υπό την επιβαρυντική περίσταση ότι ο δράστης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του θύματος. Επίσης του απήγγειλε την κατηγορία της αποπλάνησης κατ’ εξακολούθηση παιδιού που δεν έχει υπερβεί το 13ο έτος της ηλικίας του.

Εύα Παπαδάτου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...