Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Οργή κατά διαιτητή και ΕΠΟ!

«Βράζουν» στον ΠΑΟ για τον Δασκαλόπουλο και την οριστική αφαίρεση των τριών βαθμών

Η απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού, που ρίχνει ακόμη πιο κάτω στον βαθμολογικό πίνακα το «τριφύλλι» (κατεβαίνει στους 58 β.), ήταν κάτι που αναμενόταν. Ωστόσο, αυτό που από χτες έχει προκαλέσει αναστάτωση και αποτελεί το κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις των «πράσινων» είναι η καταγγελία του Τάσου Λαγού πως τον έβρισε ο διαιτητής Δασκαλόπουλος στη διάρκεια του ματς με τον Ατρόμητο!

Σύμφωνα με τον διεθνή μέσο, μετά τη διαμαρτυρία του για μια κίτρινη κάρτα που δέχτηκε, ο Δασκαλόπουλος, αφού κάλυψε το στόμα του για να μην καταγραφεί από την κάμερα, τον έβρισε χυδαία. Οπως έλεγε ο Λαγός στους συμπαίκτες του, επειδή δεν πίστευε αυτά που άκουσε, γύρισε να ρωτήσει τον διαιτητή σε ποιον απευθύνεται, ζητώντας του να τα επαναλάβει χωρίς να κρύβει το στόμα του, για να πάρει νέα, υβριστική απάντηση!

Ο Ζέκα, που ήταν αυτήκοος μάρτυς, κατευθύνθηκε αμέσως στον Λαγό για να τον συγκρατήσει και να τον απομακρύνει (η εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου).

Ανακοίνωση

Ο Αναστασίου, παράλληλα, έχοντας αντιληφθεί πως κάποιο πρόβλημα υπάρχει, και φοβούμενος μήπως ο παίκτης του αποβληθεί, προχώρησε στην αλλαγή του άμεσα.

Με αφορμή τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου (ο οποίος, εκτός των άλλων, υπέδειξε και ένα ανύπαρκτο πέναλτι), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση, κάνοντας λόγο για νοσηρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι λιτή: «Η χθεσινή διαιτητική απόδοση επιβεβαιώνει τη νοσηρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την οποία μόνον η ελληνική Δικαιοσύνη και η Πολιτεία δύνανται και οφείλουν να εξαλείψουν άμεσα».

Αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, οι «πράσινοι» είναι η αλήθεια πως δεν περίμεναν κάτι καλύτερο. Η απόρριψη της έφεσης κατά της πρωτόδικης ποινής που είχε επιβάλει η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για όλα όσα είχαν συμβεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σημαίνει ότι παραμένει η αφαίρεση των τριών βαθμών από τον πίνακα, όπως και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ, ενώ ισχύει και η διεξαγωγή δύο αγώνων «κεκλεισμένων των θυρών» (θα εκτίσει με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη). Ο Παναθηναϊκός θα παίξει ξανά μπροστά στο κοινό του την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αναστασίου πριν από την προπόνηση μίλησε στους παίκτες του για όσα έκαναν αλλά και όσα… δεν έκαναν στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ζητώντας τους να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. «Ξέρω πώς νιώθετε, αλλά πρέπει να ηρεμήσετε. Εχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και δεν πρέπει να χαλάσουμε όσα χτίζουμε τόσο καιρό» είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, και πρόσθεσε: «Αυτοί (;) ας κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά εμείς δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω, και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». Ο εκνευρισμός, πάντως, ήταν εμφανής και διάχυτος στις τάξεις των παικτών αλλά και στην τεχνική ηγεσία, στη διαπίστωση ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει στην ελληνική διαιτησία!

Ρεπορτάζ
Βαγγέλης Μελέκογλου  

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...