Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο Mr TITAN, η Βαφειά και ο Βουράκης στο σανίδι!

Η αθηναϊκή high society ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

«Save the date! Ερχεται ο στόλος», αυτό είναι το μήνυμα που εστάλη στους ευαισθητοποιημένους επιχειρηματικούς και εφοπλιστικούς κύκλους της Αθήνας προκειμένου να δώσουν το «παρών» στις 29-30-31 Μαρτίου και 1-2 Απριλίου στο θέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου ACS, στις φετινές παραστάσεις (σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βλάσση) του θεατρικού έργου των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου «Ο 6ος αμερικανικός στόλος». Ενα έργο το οποίου η μεταφορά στον κινηματογράφο (η ταινία είναι το «Καλώς ήρθες, δολάριο») έγινε το 1967, με τον Γιώργο Κωνσταντίνου να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Με σύνθημα λοιπόν «το γέλιο είναι φάρμακο και η τέχνη φιλανθρωπία» η γνωστή ομάδα των ερασιτεχνών θεατρίνων -από τον βιομήχανο της οικογένειας των τσιμέντων ΤΙΤΑΝ Τάκη Κανελλόπουλο και τον γνωστό κοσμηματοπώλη της Βουκουρεστίου Αντώνη Βουράκη έως τη σύζυγο του εφοπλιστή Νίκου Βαφειά, Νινέττα Βαφειά, τη δυναμική αντιπροέδρο της Capital Link Ολγα Μπορνόζη, τη σύζυγο του πρώην πρύτανη του ΕΜΠ Κώστα Μουτζούρη, Δήμητρα Μουτζούρη, αλλά και πολλά ακόμη ονόματα της ναυτιλίας όπως ο Νίκος Φραγκίστας- βρίσκεται σε αδιάκοπες πρόβες μέρα νύχτα προκειμένου να είναι πανέτοιμη για να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου του ACS.

Οσοι έχουν δει τις πρόβες λένε πως την παράσταση αναμένεται να κλέψει φέτος ο πρωταγωνιστής του έργου, ο γοητευτικός βιομήχανος Τάκης Κανελλόπουλος, διευθυντής επενδυτικών σχέσεων του ομίλου ΤΙΤΑΝ, κάτοχος Β.Α. στα οικονομικά από το Brown University και ΜΒΑ από το New York University των ΗΠΑ. Οπως αποδεικνύεται, ο βιομήχανος διαθέτει καλλιτεχνικές ευαισθησίες και υποκριτικό ταλέντο. Φυσικά στην πρεμιέρα της παράστασης θα είναι εκεί για να τον θαυμάσουν και να τον χειροκροτήσουν τα παιδιά του, η σύζυγός του Θέμις Ζουγανέλη – Κανελλοπούλου, τα αδέρφια του Παύλος και Χρύσα Κανελλοπούλου, Νέλλος και Λη Κανελλοπούλου, καθώς και η μητέρα του Μαίρη Διαμαντοπούλου – Καρέλλα.

Η Ομάδα Θεάτρου 08, γνωστή και ως Θεατροπαρέα 08, που έχει ήδη στο ενεργητικό της έξι πετυχημένες θεατρικές παραγωγές έως σήμερα, είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για το θέατρο, οι οποίοι θέλησαν μέσω αυτής της δραστηριότητας όχι μόνο να διασκεδάσουν οι ίδιοι και να ψυχαγωγήσουν το κοινό, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρουν έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο. Γι’ αυτό και το σύνολο των εσόδων που θα προέλθουν από την είσπραξη των εισιτηρίων της φετινής παράστασης όσο και από τη στήριξη ευαισθητοποιημένων οικογενειών και χορηγών θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για κοινωφελείς σκοπούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...