Η φιλάνθρωπη Πάολα και η πίστη στον Θεό!

Η τραγουδίστρια αθόρυβα και διακριτικά βοηθάει μια οικογένεια στη Χαλκιδική.

Οι περισσότεροι τη θαυμάζουν στη σκηνή για τα προσόντα της, τόσο τα φωνητικά όσο και τα σωματικά. Λίγοι όμως γνωρίζουν πόσο ευαίσθητη και φιλάνθρωπη είναι. Ο λόγος για την Πάολα που αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά της αφού στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη γίνεται πανικός. Η Πάολα είναι πολύ δεμένη με τον τόπο της, που δεν είναι άλλος από την περιοχή Συκιά της Χαλκιδικής όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα δεμένη με τους κατοίκους της περιοχής και πολύ συχνά βρίσκεται κοντά τους.

Το μυαλό της Πάολας βρίσκεται καθημερινά σε μια οικογένεια που ζει μόνιμα εκεί και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η τραγουδίστρια αθόρυβα και διακριτικά κάθε μήνα τους βοηθάει οικονομικά, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν και μπορεί να φανεί χρήσιμη. Η τραγουδίστρια σε καμία περίπτωση δεν μιλάει για την πράξη αυτή και δεν επιθυμεί δημοσιότητα. Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της, το κάνει μέσα από την καρδιά της, χωρίς να θέλει να κερδίσει δημοσιότητα από αυτή την πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Γενικότερα η Πάολα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, πιστεύει πολύ στον Θεό. Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι το καμαρίνι της είναι γεμάτο εικόνες αγίων; Μάλιστα η τραγουδίστρια τις φιλάει λίγο προτού ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει! Στην πατρίδα της έχουν όλοι να λένε μια καλή κουβέντα και είναι υπερήφανοι, γιατί μετά από πολλά χρόνια και σκληρή δουλειά κατάφερε να είναι μία από τις πιο hot και αγαπημένες τραγουδίστριες. Μάλιστα προσπαθεί να μαθαίνει και στην κόρη της, την Παολίνα, να μοιράζεται και να προσφέρει όπου μπορεί.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ