Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

«Ψυχώ» σε βίλα στη Βούλα με θύμα εκπαιδευτικό

Αφαντος ο 24χρονος γιος της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της με περισσότερες από τριάντα μαχαιριές

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες προκειμένου να εντοπίσουν τον 24χρονο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος εξαφανίστηκε λίγο προτού βρεθεί βάρβαρα κακοποιημένη η σορός της μητέρας του στην υπόγεια αποθήκη της πολυτελούς μεζονέτας τους στη Βούλα, θύμα ενός μακελειού που φέρνει στον νου τη χιτσκοκική «Ψυχώ». Την 60χρονη εκπαιδευτικό Ευσταθία Λέκκου βρήκε ο σύζυγός της, ιδιοκτήτης γνωστών εκπαιδευτηρίων στα νότια προάστια, ο οποίος υπέστη σοκ αντικρίζοντάς τη σφαγμένη με περισσότερες από 30 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, ενώ ο δράστης του άγριου φονικού είχε προσπαθήσει να κάψει το πτώμα!

Από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ως άνθρωπος-κλειδί ο νεαρός γιος του ζευγαριού, ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Σύμφωνα με μια μαρτυρία γειτόνων, την οποία έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, κάποιοι γείτονες είδαν τον 24χρονο να φεύγει αναστατωμένος από τη μεζονέτα το απόγευμα του Σαββάτου, να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να απομακρύνεται με ταχύτητα από το σημείο.

Επειδή πρόκειται για τον τελευταίο άνθρωπο που φέρεται ότι είδε ζωντανή την άτυχη μητέρα, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν επισταμένες αναζητήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να βρουν εγκαταλειμμένο το αυτοκίνητο του 24χρονου σε ερημικό σημείο της Νεμέας, στην Κορινθία! Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες με τη βοήθεια και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς (λόγω του ταραγμένου ψυχικού κόσμου του) υπάρχει φόβος ο νεαρός άνδρας να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του!

Το έγκλημα στην πολυτελή μονοκατοικία της Βούλας συνέβη μεσημέρι προς απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν η Ευσταθία Λέκκου βρέθηκε αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της, ο οποίος την αιφνιδίασε.

Το κίνητρο

Ιχνη παραβίασης δεν υπάρχουν στις πόρτες της μεζονέτας, όπως δεν βρέθηκαν και ίχνη έρευνας στο σπίτι, που να δίνουν ως κίνητρο τη ληστεία. Αυτό -κατά τους αστυνομικούς- σημαίνει ότι ο δολοφόνος είτε βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού είτε είχε πρόσβασή στη μεζονέτα με κλειδιά. Η άγρια δολοφονία έγινε στους πάνω ορόφους της πολυτελούς κατοικίας. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έκανε την αυτοψία, ο δολοφόνος χτύπησε αρχικά την εκπαιδευτικό με τα χέρια του στο κεφάλι και στη συνέχεια άρχισε να τη μαχαιρώνει ξανά και ξανά στην κοιλιά με ένα μαχαίρι που είχε πάρει από την κουζίνα του σπιτιού. Μάλιστα συνέχισε να το βυθίζει στο κορμί της με ιδιαίτερη μανία, ακόμη και όταν η 60χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, πεσμένη στο δάπεδο του δωματίου, από τα πρώτα χτυπήματα! Ηταν τέτοιο το μένος του, που κατάφερε πάνω από 30 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν βαθιές τομές στην κοιλιακή χώρα του θύματος. Στη συνέχεια ο δράστης έσυρε το αιματοβαμμένο πτώμα της άτυχης γυναίκας έως την υπόγεια αποθήκη του σπιτιού, όπου το περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και επιχείρησε να του βάλει φωτιά, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Λίγα λεπτά μετά την αποτρόπαια δολοφονία έφτασε στο γκαράζ του σπιτιού ανυποψίαστος ο σύζυγος της εκπαιδευτικού και ιδιοκτήτης γνωστών εκπαιδευτηρίων. Λίγα λεπτά προτού φτάσει στο σπίτι, ο 24χρονος γιος του είχε φύγει φανερά αναστατωμένος με το αυτοκίνητό του, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων.

Περγαμηνές
3eq24r 1
Μια από τις πιο γνωστές οικογένειες της Βούλας αλλά και του χώρου της ιδιωτικής εκπαίδευσης είναι η οικογένεια της άτυχης 60χρονης Ευσταθίας Λέκκου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο υπόγειο του σπιτιού της την περασμένη Παρασκευή. Ο σύζυγός της, που βρήκε τη γυναίκα του νεκρή μέσα στα αίματα στο υπόγειο της πολυτελούς μεζονέτας στην περιοχή της Βούλας, είναι ιδιοκτήτης γνωστών εκπαιδευτηρίων στην Αργυρούπολη και σε άλλες περιοχές των νοτίων προαστίων, τα οποία μάλιστα φέρουν και το επώνυμό του. Και το θύμα όμως ήταν εκπαιδευτικός με ιδιαίτερες περγαμηνές. Μάλιστα δίδασκε ακόμη, αν και παράλληλα είχε αναλάβει διοικητικά καθήκοντα στα εκπαιδευτήρια που διατηρεί ο σύζυγός της. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Οπως όλα δείχνουν, κλειδί για την εξιχνίαση του εγκλήματος αποτελεί ο τρίτος γιος της οικογένειας, ηλικίας 24 ετών, του οποίου όμως τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί από την Παρασκευή.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...