Χαρέμι από ερωμένες για τον Mr. Σγκάρμπι!

Ο κριτικός τέχνης έβαλε «φωτιά» με όσα είπε σε συνέντευξή του

Δεν μαζεύεται με τίποτα ο Βιτόριο Σγκάρμπι! Ο εκρηκτικός Ιταλός κριτικός τέχνης, πρώην βουλευτής και δήμαρχος, δήλωσε ότι έχει ολόκληρο χαρέμι από 58 ερωμένες. Συν μία, τη Σαμπρίνα Κόλε που αποκαλεί «επίσημη» σύντροφό του, με την οποία όμως, ισχυρίζεται ότι έχει μόνο πλατωνική σχέση.

Ο πρέσβης της έκθεσης Expo 2015 του Μιλάνου για τις καλές τέχνες προκάλεσε έντονη πολεμική με όσα είπε στη συνέντευξη στο περιοδικό «Di Più». Περισσότερο και από τότε που πέταξε νερό στο πρόσωπο άλλου καλεσμένου σε τηλεοπτική εκπομπή ή όταν έλουζε με «κοσμητικά» επίθετα όσους διαφωνούσαν με τις απόψεις του, πριν έρθει στα χέρια μαζί τους, πάντα σε απευθείας σύνδεση.

Τώρα όχι μόνο μίλησε για τις πολλές ερωμένες του, αλλά πρόσθεσε ότι τις έχει αριθμημένες, σαν να ήταν λιθογραφίες. Τις θεωρεί δηλαδή έργα τέχνης ζωγραφισμένα πάνω σε πέτρα, τα οποία εκείνος ως ειδικός στην τέχνη ξεχωρίζει μόνο από το νούμερό τους. «Αντικείμενα» δηλαδή, με λίγες πινελιές χρώματος…

Στο σεξιστικό του παραλήρημα ο Βιτόριο Σγκάρμπι πρόσθεσε ότι έχει επιβάλει αυστηρή ιεραρχία και κατανέμει ανάλογα τον χρόνο. Υπάρχουν αυτές με τις οποίες είναι πολύ δεμένος και επικοινωνεί καθημερινά. Βέβαια του πέφτουν πολλές και αναγκάζεται να παίρνει τηλέφωνο ή να στέλνει μήνυμα κάθε μισή ώρα. «Και έχω μόνο 24 ώρες στη διάθεσή μου» λέει. Με τις άλλες, για τις οποίες δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, μιλάει στο τηλέφωνο κάθε τρεις ημέρες.

Βασίλης Χονδρογιάννης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ