Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η στήριξη που θα λάβετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως δεν θα…

ΚΡΙΟΣ: Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες. Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλώς θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με τον χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τυπικά ή ουσιαστικά κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος όχι ιδιαίτερα εύκολος, στην πορεία του οποίου έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα ή τα ζητήματα που είχαν προκύψει. Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματά σας, αλλά παρά τις αντιξοότητες θα σας δοθεί η δυνατότητα να καθορίσετε εσείς τη ζωή σας και όχι οι άλλοι ή οι συγκυρίες. Υπηρετήστε κάποιες προτεραιότητες που μπορεί να μην είναι δικής σας επιλογής, αλλά πρέπει λόγω της γενικής κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σταματήσουν οι πολλές δυσκολίες, οι εκπλήξεις επιβάλλονται και θα περιοριστεί η αναστάτωση, αλλά έτσι κι αλλιώς βρίσκεστε σε μια φάση που αναγκαστικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που είχατε συνηθίσει.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας όπως παλιά και περισσότερο τολμηροί σε ό,τι θα αφορά το μέλλον σας. Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η στήριξη που θα λάβετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανεκτίμητη, όμως δεν θα είναι το μόνο άτομο που θα σας προσφέρει τη βοήθειά του, καθώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες προοπτικές, καινούργια δεδομένα, νέοι τρόποι και πρακτικές θα σας αναγκάσουν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Δημιουργούνται συνθήκες εκκαθαρίσεων και είναι πιθανό να συναντήσετε μερικές δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ρυθμίστε όλες τις ρευστές καταστάσεις, ώστε να δημιουργηθούν νέες, σταθερές δομές. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλώς να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επικοινωνήστε με τους άλλους και διαπραγματευτείτε λεπτομέρειες στις σχέσεις σας, για να βρείτε πού υπάρχουν αντιμαχόμενα συμφέροντα. Η δίκαιη κρίση και τα τεκμήρια είναι αυτά που θα σας δώσουν καλές και ίσως συμβιβαστικές λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε την αξία κάποιων δεσμεύσεων και την ανάγκη ορισμένων αποδεσμεύσεων. Ψάξτε μήπως υπάρχουν κακώς κείμενα για να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε ή να ανακαλύψετε κρυφές καλές πλευρές που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ