Ψάχνουν από αγγελίες δοκιμαστή «ροζ» οίκων

Θα κάνει επιτόπιους ελέγχους ασφάλειας της «πράξης» και των κανόνων υγιεινής

Εχετε πρακτική εμπειρία πολλαπλών επισκέψεων σε οίκους ανοχής; Σας αρέσει η ανθρώπινη επαφή και δεν πάσχετε από φοβίες; Τότε αυτή είναι η κατάλληλη δουλειά για εσάς. Το social network Kaufmich.com, που στα ελληνικά μεταφράζεται ως «Αγόρασέ με», αναζητεί δοκιμαστή οίκων ανοχής. Οι αρμοδιότητες είναι απλές.

Ο υπάλληλος θα πρέπει να αξιολογεί τους οίκους ανοχής που επισκέπτεται με κριτήρια τις προσφερόμενες υπηρεσίες, την τήρηση των κανόνων υγιεινής αλλά και την τήρηση των στάνταρ ασφαλείας κατά τη σεξουαλική πράξη. Η αγγελία δημοσιεύτηκε στην online πλατφόρμα Deutsche startups και παρά το γεγονός ότι αρχικά θεωρήθηκε φάρσα, εν συνεχεία αποδείχτηκε πραγματική, καθώς αφενός η ιστοσελίδα Kaufmich.com, αφετέρου ο product manager της εταιρίας επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα «Berliner Kurier» την ύπαρξη της συγκεκριμένης θέσης εργασίας.

Η εταιρία χαρακτηρίζεται στην αρχική σελίδα της ως social network για ιερόδουλες, συνοδούς, πελάτες, οίκους ανοχής και εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία του σεξ, ενώ ανήκει σε διεθνή όμιλο επιχειρήσεων με περισσότερους από 150 συνεργάτες σε Γερμανία, Κίνα και Ισπανία.

Φυσικά, δεν είναι όλοι κατάλληλοι για μια τέτοια δουλειά, καθώς η εταιρία έχει υψηλές απαιτήσεις. Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει απολυτήριο λυκείου και να έχει κάνει σπουδές επιχειρηματοοικονομικής κατεύθυνσης όπως, για παράδειγμα, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, να έχει περιποιημένη εμφάνιση, επικοινωνιακό χάρισμα, καλό χειρισμό της γερμανικής γλώσσας, ενώ ως δεύτερη γλώσσα επιθυμητή είναι η γαλλική.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ