Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Πατούλη με σάλ(τ)σα

Η καυτή εμφάνιση της συζύγου του δημάρχου Αμαρουσίου το Σάββατο σε λάτιν πάρτι

Dancing with the… star του Δήμου Πεύκης! Μετά την Αγγελική Ηλιάδη, την Ελενα Παπαβασιλείου και την Κατερίνα Στικούδη, ο Ηλίας Μπούτσης, επαγγελματίας χορευτής του δημοφιλούς σόου του ΑΝΤ1, ανέλαβε να εκπαιδεύσει στις latin φιγούρες τη Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη! Μη φανταστείτε όμως ότι η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη πρόκειται να διαγωνιστεί σε πιθανό επόμενο κύκλο της συγκεκριμένης εκπομπής.

Η λαμπερή δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πεύκης και Λυκόβρυσης, η οποία είναι και πρόεδρος του ΠΕΑΠ, ενός οργανισμού που αφορά δράσεις περιβάλλοντος, πολιτισμού και αθλητισμού στην περιοχή, οργάνωσε το περασμένο Σάββατο ένα κεφάτο πάρτι με latin χορούς.

To event έλαβε χώρα σε cafe γνωστής αλυσίδας στην Πεύκη και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν πολλοί οι δημότες που ανταποκρίθηκαν στο χορευτικό κάλεσμα της Μαρίνας και των συνεργατών της. Πρώτη και καλύτερη έσυρε εκείνη τον χορό με τη βοήθεια του Ηλία Μπούτση, ο οποίος κατάφερε πέρυσι με ντάμα του την Κατερίνα Στικούδη να φτάσει μέχρι τον τελικό του «Dancing with the stars 4», όπου νικήθηκε τελικά από τη συνάδελφό του Μαρία Αντιμισάρη και τον καβαλιέρο της Ησαΐα Ματιάμπα. Ο Ηλίας μετράει 17 χρόνια επαγγελματικής πορείας στον χορό και το 2006 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην επαγγελματική κατηγορία του «Five Dance Latin». Εχει επίσης χορογραφήσει θεατρικές παραστάσεις, ενώ διαθέτει πολυετή πείρα στη διδασκαλία.
54t233q 1
Με μίνι φόρεμα

Το τελευταίο φάνηκε και στη διάρκεια του latin πάρτι στην Πεύκη, καθώς μπόρεσε να μυήσει γρήγορα τους ενδιαφερομένους στα μυστικά του latin. Φυσικά ο χορός που τράβηξε τα φωτογραφικά φλας και τα βλέμματα όλων ήταν εκείνος της Μαρίνας και του Ηλία Μπούτση. Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο μίνι φόρεμα, η σύζυγος του δημάρχου ακολούθησε τις οδηγίες του καβαλιέρου της κερδίζοντας τις εντυπώσεις και θερμά χειροκροτήματα, καθώς, όπως αποδείχτηκε, ξέρει από salsa!

Να πούμε ότι ο Ηλίας του «Dancing» δεν ήταν ο μόνος επαγγελματίας χορευτής, χορογράφος και δάσκαλος που πήρε μέρος στην εκδήλωση. Συμμετείχαν επίσης οι Τάσος Λάσκαρης, Κέλυ Λεβέντη, Τζούλια Κοντογιάννη και Σαράντης Ρεΐσης, συμβάλλοντας με τη σειρά τους τα μέγιστα για τη συμμετοχή του κόσμου στα χορευτικά salsa, bachata και merengue. Το συγκεκριμένο ήταν το δεύτερο πάρτι χορού που οργανώνεται από την πρόεδρο του ΠΕΑΠ Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, ενώ έχει προγραμματιστεί ακόμη ένα στις 30 Απριλίου, που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Χορού.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...