Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα ξέρετε καλά με ποιον τρόπο να διορθώσετε αυτά που σας ενοχλούν και έτσι…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε παιχνίδια κυριαρχίας, ακόμη και αν έχει αυξηθεί η επιρροή που ασκείτε στο περιβάλλον σας. Σας συμφέρει να δείξετε σεμνότητα και ότι θέλετε να βοηθήσετε. Θα παρουσιαστούν νέοι ορίζοντες για μια παλιά υπόθεσή σας την οποία θεωρούσατε χαμένη.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας σε ό,τι αποδίδει και μην αναλώνεστε σε άχρηστα πράγματα. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές εκεί που χρειάζεται. Φαίνεται ότι η σημερινή ημέρα δεν θα είναι τόσο κατάλληλη για να εκφράσετε τις ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ερωτική ζωή σας αρχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά, όπως και να έχει, αυτήν την περίοδο προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες σας και όχι οι επιθυμίες σας. Για να σπάσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας κάντε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά συνήθως δεν τολμάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχει σημασία να απαλλαγείτε από παράγοντες που σας προκαλούν στρες, οπότε αρχίστε επαναστατώντας απέναντι στην καταναλωτική μανία σας που αδειάζει την τσέπη σας. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

ΛΕΩΝ: Για να αποδείξετε ότι διαθέτετε ικανότητες, τώρα που θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, κάντε τις προσφορές σας να φαίνονται πιο ελκυστικές. Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δεν θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε ανωτερότητα και μην κολλάτε σε ευτελή πράγματα. Οι σωστές διασυνδέσεις θα έχουν για εσάς ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι.

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να βρείτε άτομα να σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας. Τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα σας που κρατούσατε κρυμμένα. Πρέπει πρώτα να ηρεμήσετε για να τακτοποιήσετε χωρίς άγχος τις υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε απόλυτη αρμονία θα βρίσκονται αυτό το διάστημα η λογική και το συναίσθημα. Μια και θα έχετε αυτοπειθαρχία, τολμήστε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο προκειμένου να κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε προτεραιότητες και πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα έχετε πολλές δημιουργικές εμπνεύσεις, γι’ αυτό μη σκορπάτε τις δυνάμεις σας εκεί που δεν πρέπει. Εάν στηριχτείτε στο ένστικτό σας, θα μπορέσετε να αποφύγετε κακοτοπιές και τρικλοποδιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα ξέρετε καλά με ποιον τρόπο να διορθώσετε αυτά που σας ενοχλούν και έτσι δεν σας χρειάζονται άλλοι πειραματισμοί. Για ό,τι δεν διορθώνεται, κάντε το πιο ανεκτικό. Μην αφήσετε τη ρομαντική διάθεσή σας να σας παρασύρει σε παρορμητικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα σάς εμπνέει, σας δυναμώνει και σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις, γιατί με διπλωματία θα τα καταφέρετε καλύτερα. Οι συνεχόμενοι καβγάδες και οι γκρίνιες δεν θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν, αλλά βρείτε θάρρος να ενεργήσετε με πρωτοτυπία. Κάτι πολύ ενδιαφέρον θα αναπτυχτεί στη συναισθηματική σας ζωή. Διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή χρήματα που δεν ανήκουν σε εσάς, προτού έρθει η στιγμή να λογοδοτήσετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...