Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Νέα Κορυφαία Ακουστικά Βαρηκοΐας που θέτουν νέα στάνταρ στην Ευκρίνεια της Ομιλίας και στον Φυσικό Ήχο!

Η Akoustica Medica παρουσιάζει τη νέα σειρά ακουστικών, του πρωτοπόρου κατασκευαστή ακουστικών βαρηκοΐας Oticon Δανίας, που θέτει νέα δεδομένα στην κατανόηση την ομιλίας σε σύνθετες ακουστικές συνθήκες.

Η Akoustica Medica παρουσιάζει τη νέα σειρά ακουστικών, του πρωτοπόρου κατασκευαστή ακουστικών βαρηκοΐας Oticon Δανίας, που θέτει νέα δεδομένα στην κατανόηση την ομιλίας σε σύνθετες ακουστικές συνθήκες. Η νέα σειρά ακουστικών δημιουργήθηκε μετά από συνεχείς έρευνες και προσφέρει στους χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας την πιο φυσική ακουστική εμπειρία και ως εκ τούτου την ελευθερία να ζήσουν μία φυσιολογική, εξωστρεφή και ενεργή ζωή με μέγιστη ποιότητα ζωής και ελευθερία κινήσεων.
rq34wtqwe4 5Φυσικός ήχος

Η φωνή του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική όπως το δακτυλικό αποτύπωμα και περιέχει τόσες πολλές μοναδικές πληροφορίες σε σχέση με τον τόνο και την ένταση και για αυτό το λόγο μπορούμε να ξεχωρίσουμε έναν άνθρωπο μόνο από την ομιλία του.  Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που η Oticon ονομάζει Φυσικό ήχο καθώς οι χρήστες ακουστικών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ακοή τους όπως η φύση προορίζει.

Το μυστικό!

Το μυστικό που κρύβεται στη νέα σειρά ακουστικών  είναι η μοναδική αρχή του φυσικού ήχου. Η ιδανική λύση ακοής δεν πρέπει απλά να ενισχύει όλους τους ήχους, η ικανότητα βρίσκεται στο να μπορεί να ενισχύει τους ήχους χωρίς να τους παραμορφώνει ή να τους αλλοιώνει, διατηρώντας τους απαλούς και ανεπαίσθητους τόνους και ιδιαίτερα την ευκρίνεια των ήχων.rq34wtqwe4 1 Τότε ο εγκέφαλος θα λάβει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες έτσι ώστε εύκολα και αβίαστα θα καταλάβει την ομιλία, θα επεξεργαστεί τα μηνύματα και θα απαντήσει ανάλογα. Αυτό κάνει την νέα σειρά ακουστικών της Oticon να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα ακουστικά.

Εξατομικευμένος ήχος Βελτιώνει την Ικανοποίηση

Όλοι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον ήχο διαφορετικά , ενώ κάθε τρίτος χρήστης  που σταματά να φορά ακουστικά είναι γιατί η ποιότητα ήχου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Τι κάνουν τα νέα ακουστικά για να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα; Είναι τα Μοναδικά ακουστικά που μπορούν να ρυθμιστούν, έτσι ώστε να ταιριάζουν στις υποκειμενικές προτιμήσεις ή στο προσωπικό προφίλ, συμπληρωματικά στις ρυθμίσεις  των αντικειμενικών μετρήσεων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όχι απλά καταστέλλουν τον θόρυβο ή επικεντρώνονται σε έναν ομιλητή  αλλά το κάνουν σε τέτοιο βαθμό και ταχύτητα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες που εκφράζονται προσωπικά από τον κάθε χρήστη.

Μπορείτε σήμερα να ενημερωθείτε για την νέα σειρά ακουστικών της Oticon, να δοκιμάσετε τα σύγχρονα ακουστικά αλλά και να μάθετε τις μοναδικές παροχές που προσφέρει η Akoustica Medica. Καλέστε χωρίς χρέωση στο 800 11 65000 και προγραμματίστε τη δωρεάν συμβουλευτική επίσκεψη του ειδικού. 
rq34wtqwe4 4 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...