Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Σήμερα οι ιστολογικές του Βαγγέλη

Δύο νέες καταθέσεις αλλάζουν τα δεδομένα για τη σκοτεινή υπόθεση. Ο φίλος του από τη Βραζιλία και το πρόσωπο-κλειδί

Δύο νέες καταθέσεις από συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη βάζουν φωτιά στην έρευνα για τη συγκλονιστική υπόθεση του άτυχου σπουδαστή, ενώ σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα αποκαλύψουν αν υπήρξαν εσωτερικά τραύματα από χτυπήματα προτού ξεψυχήσει!

Η μία κατάθεση έγινε από έναν 21χρονο απόφοιτο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, που ήρθε εσπευσμένα από τη Βραζιλία για να πει στις διωκτικές Αρχές όσα είχε δει και ακούσει στον ένα χρόνο που σπούδαζε μαζί με τον Βαγγέλη.

Περιγραφή

Ο νεαρός φέρεται ότι ξέρει και άλλους (σπουδαστές) που γνωρίζουν πρόσωπα και συγκεκριμένες καταστάσεις, αλλά ακόμη δεν έχουν σπάσει τη σιωπή τους! Κατά πληροφορίες, ύστερα από συνεννόηση που είχε με τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη, ο νεαρός πέρασε προχθές το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και περιέγραψε αυτά που -κατά δήλωσή του- είχε καταγγείλει πριν από ένα χρόνο και στον διευθυντή της σχολής προκειμένου να προστατεύσει τον πρωτοετή τότε Γιακουμάκη.

«Είχα ενημερώσει ότι ο Βαγγέλης υφίσταται άσχημα πειράγματα και πως η κατάσταση είχε αρχίσει να βγαίνει εκτός ορίων. Ηταν καλό παιδί, μοναχικό και πολλές φορές απομονωμένο. Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι ήταν στενοχωρημένος και όταν τον ρώτησα τι συμβαίνει, μου είχε απαντήσει “τίποτα”», φέρεται ότι είπε ο 21χρονος για να προσθέσει: «Πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι έπεφτε θύμα bullying από μερίδα συμφοιτητών του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος (θα μείνει στην Ελλάδα μόνιμα) είναι διατεθειμένος να συνδράμει περισσότερο στις έρευνες για το τι ακριβώς συνέβαινε στον Βαγγέλη και τελικά τι τον οδήγησε στον θάνατο. Επιπλέον τις επόμενες ημέρες -ίσως και σήμερα- αναμένεται να μιλήσει ακόμα ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο φαίνεται ότι γνωρίζει πολλά.

«Δεν μπορώ να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω τίποτα στην προκειμένη περίπτωση. rqwerfqwerf 2Αυτό που έχω να πω είναι πως είναι πολλοί αυτοί που ξέρουν για τον Βαγγέλη κι ακόμη δεν έχουν μιλήσει. Ηδη έκανα ένα ταξίδι σε επαρχιακή πόλη και συναντήθηκα με κάποιους, σε μια προσπάθεια να τους πείσω και αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθώ με ακόμα ένα πρόσωπο-κλειδί» αποκάλυψε στην «Espresso» ο κ. Τσούκαλης.

Στο μεταξύ, ταυτόχρονα αναμένεται να σταλούν στην Αστυνομία το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής που έχει διενεργήσει ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, το πόρισμα των ιστολογικών εξετάσεων και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για αποτυπώματα και DNA.

Πέρυσι, την ημέρα της γιορτής του Βαγγέλη, η μητέρα του Μαρία Γιακουμάκη είχε ανοίξει το σπίτι της και είχε ετοιμάσει φιλέματα για τους επισκέπτες. Φέτος όμως όλοι ήταν μαυροντυμένοι και με σφιγμένο το στομάχι, όταν έμπαιναν στο σπίτι…

Και η Νατέλα (του Αλεξ) στη συγκέντρωση της Κυριακής

Το «παρών» στη συγκέντρωση που προγραμματίζουν για την Κυριακή στο Σύνταγμα οι φίλοι του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη αναμένεται να δώσει η Νατέλα Ιτσουαΐτζε, μητέρα του άτυχου Αλεξ, που έπεσε θύμα buylling το 2006 στη Βέροια και το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ. rqwerfqwerf 1Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ο διοργανωτής της συγκέντρωσης Μάριος Παπαθανασίου και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης (είχε αναλάβει τις έρευνες για τον μικρό Αλεξ) ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Νατέλα και της ζήτησαν να είναι ανάμεσά τους στις 10.00 το πρωί της Κυριακής.

«Θα συγκεντρωθούμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Βαγγέλη, θα μοιραστούν φωτοτυπίες με τους στίχους του τραγουδιού “Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια” και ο βασικός λόγος είναι να ακουστεί ένα ηχηρό “γιατί συνέβη αυτό στον Βαγγέλη”. Θα ανάψουμε κεριά στη μνήμη του. Θέλουμε να είναι μια συγκέντρωση φίλων του, ανθρώπων που ακόμη και αν δεν τον γνώρισαν, τον έβαλαν στην καρδιά τους» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Μάριος Παπαθανασίου.

Εύα Παπαδάτου
Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...