Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Συνωστισμός «κομπάρσων» στο Κ. Παρτάλι

200 τυχεροί θαυμαστές της σειράς πήραν εισιτήριο για τη «μάχη» μεταξύ Θανάση και Ρουσουνέλου

Αυτή δεν είναι αγάπη, είναι Παρταλο-μανία! Δευτέρα 23 Μαρτίου, στις 11.00 το πρωί διακόσιοι νεαροί και νεαρές, μαθητές, φοιτητές, ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνεργοι, άλλοι από την Αθήνα, άλλοι από κάθε γωνιά της χώρας, καταφθάνουν στην αίθουσα πάλης του Ατλαντα Καλλιθέας «Παράσχος Μπόρας».

Ολοι τους ήταν έτοιμοι να υποδυθούν τους Κάτω Παρταλιώτες και τις Κάτω Παρταλιώτισσες της επιτυχημένης σειράς του Mega και του Λευτέρη Παπαπέτρου. Χαμογελώντας, έδιναν στους υπευθύνους του γραφείου δημοσίων σχέσεων του καναλιού το «πάσο» που βεβαίωνε ότι κέρδισαν στο «Παρταλόμετρο», τον διαγωνισμό που «έτρεχε» εδώ και αρκετό καιρό.

r5t3y 16
60.000 άτομα 

Ηταν οι διακόσιοι που επιλέχθηκαν από τα 60.000 άτομα που πήραν μέρος στον διαγωνισμό και στη συνέχεια από τους 1.500 οι οποίοι πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

Το «Παρταλόμετρο», το οποίο διεξήχθη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Mega, ήταν ένα κουίζ με είκοσι δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με το σίριαλ, που θα οδηγούσε διακόσιους φανατικούς θαυμαστές της σειράς στα γυρίσματα ως guests! d234r24rΕτσι, όλοι τους κλήθηκαν να παρευρεθούν -ως κομπάρσοι, κάτοικοι του μυστηριώδους χωριού- στον αγώνα πάλης ανάμεσα στον Θανάση (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) και τον Ρουσουνέλο (Ιβάν Σβιτάιλο) για τα μάτια της γλυκιάς Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη).

Ο σεναριογράφος της σειράς Λευτέρης Παπαπέτρου, πάντα ευγενικός και φιλόξενος, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, με πολύ ταλέντο και έμπνευση, καλωσόρισε και τους θαυμαστές της σειράς και την «Espresso» με μια αγκαλιά.

Οι πιρουέτες για ζέσταμα και η μάντισσα Φρειδερίκη

Οση ώρα ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου και η σκηνοθέτρια Αμαλία Γιαννίκου έδιναν οδηγίες στους ηθοποιούς, ο Ιβάν Σβιτάιλο, για να χαλαρώσει, έκανε πιρουέτες στο μπλε στρώμα της πάλης, αφήνοντας άφωνο τον Παντελή Καναράκη που του έλεγε r5t3y 1ότι είναι σπουδαίος χορευτής μπαλέτου.

«Για εμένα το “Κάτω Παρτάλι” είναι μια ευχάριστη στιγμή δημιουργίας. Ο Ρουσουνέλος είναι γεμάτος αντιθέσεις. Από τη μία σκληρός από τη δύναμη της εξουσίας και από την άλλη ρομαντικός για τον έρωτα της Βίβιαν. Στο “Κάτω Παρτάλι Stadium” θα τη διεκδικήσουμε με τα κορμιά μας, εγώ και ο Θανάσης. Οι Κάτω Παρταλιώτες έχουν χωριστεί στα δύο. Θα υπάρξει όμως νικητής;» λέει με νόημα ο Ιβάν.

Η γλυκύτατη Νάντια Κοντογεώργη εξομολογείται στην «Espresso» ότι το «Κάτω Παρτάλι» είναι γι’ αυτήν… η άνοιξη και η αγάπη του κόσμου το πιο ζεστό καλοκαίρι. «Η Βίβιαν είναι μια ηρωίδα που δοκιμάζει τα όριά της. Από τη νεόπλουτη ζωή της Αθήνας, στο χωριό. Πρέπει να αλλάξει για να επιβιώσει. Οι δυσκολίες την κάνουν πιο δυνατή» τονίζει. Για τον Μίνωα Θεοχάρη ο ρόλος του Μανώλη είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία στην έως τώρα πορεία του. «Τον Μανώλη τον αγαπάω, διότι βλέπει τη ζωή πάντα αισιόδοξα. Η χαρά μου σε αυτό το σίριαλ γίνεται μεγαλύτερη, καθώς παίζω με την αγαπημένη μου φίλη, τη Νάντια, την οποία γνωρίζω από το Εθνικό Θέατρο. Γι’ αυτό τον λόγο δεν θέλω να την κερδίσει κανένας, ούτε ο Θανάσης ούτε ο Ρούσος!» δηλώνει ο ταλαντούχος ηθοποιός.

«Το Κάτω Παρτάλι είναι μια παιδική χαρά. Το σκοτεινό στοιχείο είναι η μάντισσα Φρειδερίκη. Ως “υπάλληλος του Ρούσου” τον υποστηρίζει σθεναρά» λέει στο διάλειμμα των γυρισμάτων ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές περσόνες του σίριαλ και ενώ τον πειράζουν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Με το ίδιο πάθος υποστηρίζει τον Ρούσο και η Παναγιώταινα (Γιάννα Ζάννη): «Ο Θανάσης για εμάς είναι ξένος. Η Παναγιώταινα θέλει να κερδίσει ο πλούσιος του χωριού. Για εμένα το “Κάτω Παρτάλι” δεν ήταν μόνο μια μεγάλη ευκαιρία για αναγνωρισιμότητα, αλλά η αφετηρία για μια δουλειά με πολύ δημιουργικούς ανθρώπους» συμπληρώνει. «Με συγκινεί η αγάπη του κόσμου. Ο παπάς του χωριού προσπαθεί με το κήρυγμά του να φέρει την ειρήνη, σύρεται όμως και αυτός στον αγώνα πάλης θέλοντας και μη» δηλώνει ο Θωμάς Παλιούρας.

Η ενδυματολόγος που μεταμορφώνει τους ήρωεςr5t3y 2

Βρίσκεται συνεχώς πίσω από κάθε ήρωα, ώστε να φτιάξει έως και την τελευταία λεπτομέρεια στο ρούχο του. Η αεικίνητη ενδυματολόγος Κατερίνα Παπανικολάου (φωτό) έχει την ευθύνη όλων των ηθοποιών, όμως η ίδια δεν θέλει να πει πολλά. «Μιλάνε» βέβαια οι ήρωές της. «Με τον Λευτέρη Παπαπέτρου συνεργάζομαι από τα “Εγκλήματα”. Συνεχίσαμε στο “Είσαι το ταίρι μου” και τώρα στο “Κάτω Παρτάλι”. Τον εκτιμώ βαθύτατα ως δημιουργό και ως άνθρωπο. Με τη σκηνοθέτρια Αμαλία Γιαννίκου καταλήξαμε στις φιγούρες των ηρώων μας και τις τηρούμε πιστά. Είμαι υπερήφανη για τη μάντισσα Φρειδερίκη, καθώς είναι η βάση του σουρεαλισμού. Το “Κάτω Παρτάλι” δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σουρεαλιστικό παιχνίδι. Οσο για τη Βίβιαν, είναι από μόνη της ένας ρόλος. Ο,τι και να της φορέσω, είναι υπέροχη» λέει η Κατερίνα Παπανικολάου στην «Espresso».

Μαρία Ανδρέου 
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...