Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Σαββατοκύριακο 28-29 Μαρτίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα δείγματα αγάπης, συμπάθειας ή ακόμη και μεταμέλειας από κάποια πρόσωπα πρέπει να εξεταστούν και να ληφθούν υπόψη. Επεκτείνετε τον…

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί θεωρητικά να δέχεστε σχεδόν τα πάντα, αλλά στην πράξη εξαντλείται γρήγορα η υπομονή σας. Στόχος σας είναι να κατανοήσετε τους άλλους για να μπορεί η τύχη να σας διευκολύνει στη συνέχεια με πολλούς και ποικίλους τρόπους. Μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές που σας δίνουν κι αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε όσο γρήγορα θα θέλατε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας ενοχλούν, εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση και να περιμένετε το γύρισμα των πραγμάτων. Για όσους από εσάς είστε ακόμα ελεύθεροι η αναζήτηση του συντρόφου θα είναι έντονη την επόμενη εβδομάδα, γι’ αυτό έστω και την τελευταία στιγμή προσπαθήστε. Η διάθεσή σας θα είναι ρομαντική και κτητική παράλληλα, κι αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Γι’ αυτό αν πραγματικά θέλετε, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αποκλείεται στην εσωτερική σας διάθεση να επέμβουν εξωτερικοί παράγοντες, εσείς όμως θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε όλες τις προσωπικές ανάγκες σας. Η συναισθηματική απραξία θα παραδώσει τη σκυτάλη κι έτσι δεν θα νιώθετε ότι βρίσκεστε εκτός παιχνιδιού. Φλερτάρετε ακόμα κι αν δεν έχετε τη διάθεση να συνεχίσετε. Δεχτείτε μια πραγματικά ουσιαστική σχέση και όταν αυτή εμφανιστεί, μην επιτρέψετε να χαθεί από τη ζωή σας. Η κοινωνική ζωή σας θα είναι έντονη (με διάθεση για ξενύχτια) και θα σας προκαλέσει να αποφασίσετε ποια από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα. Εξετάστε προσεκτικά τις παραμέτρους, ώστε να περάσετε όμορφα τις γιορτές. Το ίδιο διάστημα ίσως αναγκαστείτε να επιστρέψετε στη συναισθηματική σας ζωή, γιατί θα είστε υποχρεωμένοι να φροντίσετε τα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και τις άλλες υποχρεώσεις που έχετε και μην εγκαταλείψετε τον τομέα του έρωτα τόσο εύκολα θεωρώντας ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σας θαυμάζει και θα θέλει να μείνει μαζί σας. Οσοι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί ο σύντροφός σας δεν θα είναι έτοιμος να δεχτεί κάτι τέτοιο. Προτιμήστε να ανανεώσετε τη σχέση σας και φροντίστε τον περισσότερο, όχι για να τον πείσετε για τα συναισθήματα που τρέφετε για το πρόσωπό του, αλλά γιατί είναι αλήθεια ότι αυτή η σχέση έχει ακόμα να σας δώσει πολλά θετικά στοιχεία. Δεν θα σας λείψουν οι δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή με τον σύντροφό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε και φερθείτε απερίσκεπτα ή κινηθείτε αντιδραστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υπερεκτιμήσετε τις αντοχές σας, γιατί οι δυνάμεις σας θα είναι περιορισμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι στις εντάσεις που θα υπάρξουν αλλά και στη σωματική κόπωση. Φαίνεται πως οι σχέσεις σας θα έχουν αρκετές ανακατατάξεις, αφού τη μία θα είναι όλα καλά και την άλλη θα σας παραπλανούν. Ομως εσείς ευθύνεστε γι’ αυτό, αφού στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σοβαρές σχέσεις κάνατε πως δεν βλέπατε τα στραβά σημεία που είχαν. Τώρα λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε με ανώδυνο τρόπο και να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες. Τα άτομα που αυτή τη στιγμή συναναστρέφεστε έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους χωρίς συγκαλύψεις. Τώρα πρέπει να πράξετε το ίδιο κι εσείς και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πως θα σας κατηγορήσει κάποιος, αν εκφράσετε τις ευαισθησίες σας.

ΛΕΩΝ: Η προσπάθεια που θα κάνετε να βρείτε κοινό παρανομαστή στις πεποιθήσεις σας θα δημιουργήσει ένα κλίμα οικειότητας με τον σύντροφό σας, ενώ οι αντιθέσεις θα μπορέσουν να γεφυρωθούν με λίγη καλή θέληση και ευαισθησία. Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί περισσότερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν πολλές εναλλαγές, ενώ τα απρόοπτα και τα αιφνίδια γεγονότα θα γίνονται αφορμή για περιπέτειες. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ο τρόπος σκέψης και η οργάνωση χρόνου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά θα νιώθετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κακές σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αφήσει τον φόβο σας να πάρει έκταση μέσα σας, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την υγεία σας. Καλλωπιστείτε, γυμναστείτε και θα ασκήσετε έντονη γοητεία. Οι εξελίξεις στον εργασιακό χώρο θα είναι έντονες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες, με αλλαγές και νέες προτάσεις. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξακολουθούν να υφίστανται, αφού δεν προνοήσατε για την άμεση αντιμετώπισή τους, αλλά με σύνεση και υπομονή στη διαχείρισή τους θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις. Ο μόνος σας βασικός πονοκέφαλος θα είναι οι καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε να εισπράξετε. Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και αγορές, γιατί πριν κινηθείτε πρέπει να λάβετε υπόψη τους αστάθμητους παράγοντες. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και προνοητικοί, χωρίς να στηρίζεστε στην εύνοια της τύχης ή στη βοήθεια τρίτων. Επεξεργαστείτε τις απόψεις των άλλων πριν μιλήσετε και επωφεληθείτε από μια νέα γνωριμία, χωρίς να πάρετε ρίσκα ή να τολμήσετε παρακινδυνευμένες επενδύσεις. Βάλτε ως στόχο την ασφάλεια της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ: Τα γεγονότα που τρέχουν δεν ήταν σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμα από μέρους σας, άρα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν δυσκολίες στην πορεία της σχέσης σας, τις οποίες ίσως δεν θα υπολογίσετε εγκαίρως. Στη ζωή των περισσοτέρων από εσάς θα γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα και προς το τέλος του μήνα θα αρχίσει μια εποχή ερωτικής αποκατάστασης. Ομως πριν έρθει αυτή η στιγμή θα πρέπει να δοκιμαστούν η αντοχή, η ειλικρίνεια και η αλήθεια κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Ισως έχει έρθει η ώρα να σταματήσετε να είστε επίμονα σταθεροί στον έρωτά σας για κάποιο άτομο, ειδικά αν εκείνο έχει πάψει να σας αγαπά ή να σας είναι πιστό. Σε εσάς πέφτει λοιπόν το βάρος και η ευθύνη της μεγάλης απόφασης. Ούτως ή άλλως οι εξελίξεις είναι αναπόφευκτες και αργά ή γρήγορα είναι βέβαιο πως θα πρέπει να αντιδράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε πιο συντονισμένα για την πραγματοποίηση των στόχων σας και φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Οπως και να ‘χει, ο έρωτας θα βρίσκεται στο στόχαστρο μιας σκόπιμης διαδικασίας που έρχεται για να αλλάξει τη ροή της ζωής σας. Θα σας παιδέψει, θα σας ταράξει, αλλά στο τέλος θα σας δώσει την ποθητή ικανοποίηση. Οσα συμβούν τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σας, μακρόχρονης ή νέας, αλλά δυστυχώς δεν θα αποφύγετε να προβάλετε το εγώ σας, με σκοπό να προχωρήσετε σε κάτι που πηγάζει από μέσα σας και εκφράζει τις ενστικτώδεις ανάγκες σας στην αρένα του ερωτικού ανταγωνισμού. Οσοι αποφασίσετε να περιοριστείτε σε εφήμερες σχέσεις πάρτε μέτρα ασφαλείας από κάθε άποψη, καθώς η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δεσμευμένοι δεν είναι ανάγκη να φορτωθείτε στην πλάτη σας όλες τις έννοιες και τις ευθύνες, αλλά ούτε να τις αφήσετε στον σύντροφό σας. Φροντίστε να τις μοιραστείτε και να τις ξεπεράσετε μαζί. Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε και τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ξεδιαλύνοντας ό,τι δεν σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει, και κρατώντας ό,τι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε. Διατηρήστε το ήρεμο κλίμα, ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μην μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για κακή συμπεριφορά. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του τελευταίου καιρού ή και ακόμα πιο παλιά, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις. Η καλή επικοινωνία σας θα συντελέσει σε αυτή σας την προσπάθεια, ώστε να ατενίσετε το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ενισχυθεί απίστευτα η γοητεία σας, σε σημείο που θα κάνει κάποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν να ζηλέψουν. Αν γίνετε προκλητικοί απέναντί τους, θα αρχίσετε μια κόντρα που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα απολύτως και θα δώσετε αφορμές για αρνητικά σχόλια. Αφήστε τα χωρίς να απαντάτε στα χτυπήματά τους, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού και θα επανέλθει η ισορροπία. Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε ένα φαύλο κύκλο. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι συνοδός σας σε κάθε βήμα και ολοένα θα αυξάνεται. Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα που έρχεται για να βγείτε, να διασκεδάσετε, γενικώς να κάνετε ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει. Μέσα από δισταγμούς, κρίσεις, συγκρίσεις και αμφιταλαντεύσεις σχηματίσατε μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα δείγματα αγάπης, συμπάθειας ή ακόμη και μεταμέλειας από κάποια πρόσωπα πρέπει να εξεταστούν και να ληφθούν υπόψη. Επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας με νέες γνωριμίες και ευχάριστες συναναστροφές που θα είναι άπλετες αυτό τον μήνα. Αξιολογήστε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά να θυμάστε πως δεν είναι απαραίτητο να είστε πολύ αυστηροί. Ειδικά σε αυτούς που σας νοιάζονται και σας αγαπούν δώστε τον χρόνο να καταλάβουν και να κατανοήσουν την αλλαγή που έχει επέλθει μέσα σας. Βέβαια το φιλτράρισμα των ανθρώπων που κάνετε δεν θα σταματήσει, αλλά μην ξεχνάτε και το μοναδικό σας χιούμορ, το οποίο θα είναι σωτήριο, γιατί θα αποφορτίζει πολλές φορές την κατάσταση. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικρά αλλά ενοχλητικά χτυπήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή διανύετε μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να σκεφτείτε για πολλά και να αντιμετωπίσετε άλλα τόσα, καλό είναι να αναζητήσετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε για να μην επιβαρύνετε άλλο την υγεία σας με τα γνωστά ψυχοσωματικά που σας ταλαιπωρούν. Αποφύγετε να κλειστείτε στο σπίτι, γιατί η καλή συζήτηση βοηθά και ειδικά εσάς που μισείτε τη μοναξιά. Επιλέξτε ένα είδος διατροφής που θα προμηθεύει στον οργανισμό σας τα απαραίτητα συστατικά και μην πάρετε την απόφαση να αρχίσετε κάποια εξαντλητική δίαιτα. Με αλλαγή νοοτροπίας, καινούργιες ανησυχίες και πισωγυρίσματα σε παλιές επιλογές και τακτικές είναι αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστος ο επαγγελματικός τομέας σας. Γεφυρώστε διαφορές με συνεργάτες και ανωτέρους σας, προσελκύστε κόσμο και προσεγγίστε άτομα που θα σας βοηθήσουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...