Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Τον σκότωσα γιατί με έβγαλε στην πορνεία»

Οι αποκαλύψεις της 24χρονης που δολοφόνησε με πέντε μαχαιριές τον φίλο της: «Βίασε και τις αδελφές μου»

Με πέντε μαχαιριές έβαλε τέλος στον εφιάλτη που υποστηρίζει ότι ζούσε εδώ και δύο χρόνια στα χέρια ενός μαστροπού, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να βιάσει και τις δύο μικρότερες αδελφές της, ηλικίας 20 και 22 χρόνων, με σκοπό να τις εξωθήσει και αυτές στην πορνεία στο μέλλον!

Αυτά ισχυρίστηκε στην ομολογία της η 24χρονη φίλη του 33χρονου «σκληρού» της περιοχής, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στις 4 Φεβρουαρίου έξω από το νεκροταφείο των Αχαρνών, δίνοντας συγκλονιστική εξέλιξη στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Μας απειλούσε»

«Με είχε βγάλει στην πορνεία, με βίαζε και με έδινε σε πελάτες εισπράττοντας ο ίδιος τα χρήματα. Είχε βιάσει και τις δύο μου αδελφές, ενώ τρομοκρατούσε και απειλούσε την οικογένειά μου» υποστήριξε -μεταξύ άλλων- η 24χρονη στην απολογία που έδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Οπως είπε η 24χρονη όταν «έσπασε» και ομολόγησε το έγκλημα, είχε προσπαθήσει να κόψει τις σχέσεις της με τον 33χρονο φίλο της, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ και ο ίδιος ήταν χρήστης: «Είχα προσπαθήσει να φύγω από τα χέρια του, αλλά αυτός με τρομοκρατούσε, με απειλούσε και με ξυλοκοπούσε, ενώ παράλληλα απειλούσε ακόμα τον πατέρα μου και τις αδελφές μου» υποστήριξε στην ομολογία της η νεαρή γυναίκα.

Η επίσκεψη

Το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου ο ψηλός -είχε 1,85 μ. ύψος- και σωματώδης άντρας πήγε στο σπίτι της κοπέλας στο Μενίδι και χτύπησε την πόρτα. Ο λόγος της επίσκεψής του ήταν να «επαναφέρει» την 24χρονη στα σκοτεινά μονοπάτια της πορνείας που ο ίδιος την είχε υποχρεώσει να ακολουθεί, όπως είπε στην κατάθεσή της η δράστις.

Οπως ισχυρίζεται η κοπέλα, ο φερόμενος ως μαστροπός τής είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα και ότι έχει βρει έναν πελάτη που πλήρωνε καλά για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της. Ετσι της έδωσε ραντεβού σε 10 λεπτά στη μάντρα του νεκροταφείου για να τη μεταφέρει στο ερωτικό ραντεβού, απειλώντας τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της στην περίπτωση που δεν εμφανιζόταν.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, όταν συναντήθηκαν έξω από τον περίβολο του κοιμητηρίου, ο 33χρονος την ξυλοκόπησε για να τη «συνετίσει» και να την οδηγήσει πειθήνια στον πελάτη. Εκείνη τη στιγμή η 24χρονη του κατάφερε αρχικά δύο χτυπήματα στην πλάτη με ένα μαχαίρι που είχε πάρει από το σπίτι της και το είχε κρύψει στην τσέπη της, και στη συνέχεια άλλα δύο στη θωρακική χώρα και ένα τελευταίο ψηλά στον μηρό, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο χώμα, όπου άφησε την τελευταία πνοή.

Εφιάλτης δίχως τέλος για όλη την οικογένεια

Απειλές, ξυλοδαρμοί, βιασμοί και στο τέλος ο δρόμος της πορνείας συνέθεταν τη σχέση που διατηρούσε η 24χρονη με τον 33χρονο από τη Γαστούνη, τον οποίο τελικά σκότωσε τον περασμένο Φεβρουάριο δίπλα στον μαντρότοιχο του νεκροταφείου στις Αχαρνές. Η κοπέλα προέρχεται από ιδιαίτερα φτωχή οικογένεια και, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πατέρας και η μητέρα της με δυσκολία τα βγάζουν πέρα, παλεύοντας νυχθημερόν για να θρέψουν τα τέσσερα παιδιά τους και τα τρία εγγόνια τους.

Οταν πριν από περίπου δύο χρόνια ο «σκληρός» της περιοχής έδειξε ενδιαφέρον για την 24χρονη και τη φλέρταρε, η νεαρή γυναίκα κολακεύτηκε και σύντομα έπεσε στα δίχτυα του έρωτά του, χωρίς όμως να φαντάζεται την εφιαλτική εξέλιξη που θα είχε ο δεσμός τους.

Τους πρώτους έξι μήνες η κοπέλα πίστευε πως είχε βρει τον άνδρα της ζωής της, αν και περιστασιακά την υποχρέωνε να κάνουν μαζί χρήση ναρκωτικών. Επειτα άρχισε ο εφιάλτης…

Οπως υποστήριξε στην ομολογία της, ο φίλος της άρχισε να την ξυλοκοπά και να την εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της, προκειμένου να την προετοιμάσει για τον δρόμο της πορνείας.

Η αντίδραση του πατέρα

Οταν η κοπέλα αντέδρασε ο 33χρονος από τη Γαστούνη έφθασε στο σημείο να βιάσει τις δύο αδελφές της, 20 και 22 χρόνων αντίστοιχα, με αποτέλεσμα το μαρτύριό της να πάρει εφιαλτικές διαστάσεις. Οπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών που τη συνέλαβαν, ακόμα και ο πατέρας της προσπάθησε να τη σώσει από τα χέρια του 33χρονου, αλλά αυτό είχε αποτέλεσμα εκείνος να απειλήσει ολόκληρη την οικογένειά της:

«Το θύμα ήταν ένας σωματώδης άνδρας και αυτό έπαιξε ρόλο, καθώς δύσκολα μπορούσε κάποιος να τον εκφοβίσει για να σταματήσει όσα έκανε…» λέει στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών. Από ένα διάστημα και έπειτα η 24χρονη προσπαθούσε να τον αποφεύγει, όσο αυτό ήταν δυνατό. Ομως, όπως υποστηρίζει, εκείνος δεν την άφηνε σε ησυχία.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...