«Εξυπνος» καθρέφτης για ιδανικό μακιγιάζ!

Το ModiFace «σκανάρει» το δέρμα της γυναίκας και προτείνει ακόμη και συνδυασμούς ρούχου – κραγιόν

Θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα στο μακιγιάζ. όμως βαριέστε τη διαδικασία «βάψου ξεβάψου», η οποία ταλαιπωρεί και το δέρμα; Λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει ο καθρέφτης ModiFace. Μπορεί να εγκατασταθεί στο iPad και με τη βοήθεια τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου δημιουργεί έναν ψηφιακό τρισδιάστατο αντικατοπτρισμό του προσώπου του χρήστη. 34rfge56ruth 1Με αυτόν τον τρόπο, στο εικονικό πρόσωπο μπορούν να δοκιμαστούν χιλιάδες προϊόντα. Μπορεί δηλαδή μια γυναίκα να σκρολάρει σε μια πολύ μεγάλη γκάμα από αποχρώσεις κραγιόν και να δοκιμάζει όποια θέλει αμέσως. Η οθόνη μπορεί να χωριστεί στα δύο για να γίνουν και συγκρίσεις πριν και μετά, ώστε να μπορέσει η ενδιαφερόμενη να επιλέξει σε περίπτωση διλήμματος. Περισσότερο διασκεδαστική είναι η παλέτα επιλογής μακιγιάζ για τα μάτια, αφού, εκτός από τις διαφορετικές αποχρώσεις και τα χρώματα, υπάρχει η δυνατότητα και επιλογής διαφορετικής τεχνοτροπίας, για παράδειγμα, smokey ή cat eye.

Ο ψηφιακός καθρέφτης ModiFace, τέλος, διαθέτει «σύστημα ταιριάσματος αποχρώσεων». Μπορεί να σκανάρει το δέρμα και να προτείνει τα κατάλληλα χρώματα μεϊκάπ ή ακόμη να προτείνει και τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχου και απόχρωσης κραγιόν!

Η εντυπωσιακών δυνατοτήτων εφαρμογή αποτελεί στην ουσία έναν χρωματικό στιλίστα που μπορεί να σώσει πολλές γυναίκες από αστοχίες που τις κάνουν να θυμίζουν κλόουν. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ