Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος

Ο «γόης» του Μενιδίου έστελνε την 24χρονη σε ροζ ραντεβού (αντί 200 €) με ηλικιωμένους

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πρωτοφανή υπόθεση δολοφονίας του 33χρονου «γόης» του Μενιδίου από τη Γαστούνη, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από την 24χρονη φίλη του, την οποία είχε παρασύρει στα μονοπάτια της πορνείας. Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στην απολογία της ότι το θύμα την ανάγκαζε να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες σε ηλικιωμένους με υψηλή αμοιβή, αλλά στην ίδια έδινε ψίχουλα!

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, η 24χρονη Ελένη υποστήριξε ότι ο 33χρονος είχε αρχικά ερωτικό δεσμό με την 20χρονη αδελφή της, από την οποία τον γνώρισε εκείνη. Οταν χώρισαν, ο νεαρός, που είχε τη φήμη του «όμορφου» της περιοχής, άρχισε να τη φλερτάρει πουλώντας της έρωτα. Εκείνη κολακεύτηκε και έπεσε στα «δίχτυα» του.

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι έκαναν και χρήση ναρκωτικών, που έφερνε εκείνος στα ραντεβού τους… Μετά τους πρώτους μήνες άρχισε να την προετοιμάζει να πηγαίνει σε ερωτικά ραντεβού, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της κοπέλας, της υποσχόταν ότι αυτό θα γινόταν πρόσκαιρα, ώσπου να μαζέψουν χρήματα για να ανοίξουν δικό τους νοικοκυριό! Οπως υποστηρίζει η Ελένη, στα δύο χρόνια της σχέσης τους ο 33χρονος την είχε «σπρώξει» σε αρκετούς πελάτες, κυρίως ηλικιωμένους κατοίκους Μενιδίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που πλήρωναν για ένα ραντεβού με τη μικροκαμωμένη κοπέλα. 

Η απολογία

Οπως η ίδια είπε στην απολογία της, το κάθε ραντεβού κόστιζε 200 ευρώ, τα οποία φέρεται ότι κρατούσε ο μαστροπός (δήθεν για το… κομπόδεμα της νέας τους ζωής), ενώ στην ίδια έδινε 20-30 ευρώ!

Η πίεση που ασκούσε ο 33χρονος στη νεαρή γυναίκα να δέχεται συνεχώς πελάτες την οδήγησε στη δολοφονία του επειδή, όπως υποστηρίζει, φοβόταν ότι και οι δύο μικρότερες αδελφές της θα είχαν την ίδια κατάληξη, να γίνουν δηλαδή πόρνες! Στις 4 Φεβρουαρίου ο 33χρονος είχε πάει έξω από το σπίτι της Ελένης και της πετούσε πέτρες στο παράθυρο για να βγει έξω… Της είπε πως έχει ανάγκη από χρήματα και ότι είχε κανονίσει ραντεβού και της έδωσε διορία δέκα λεπτών για να ετοιμαστεί και να τον συναντήσει στο νεκροταφείο Μενιδίου.

Εκεί λογομάχησαν και όταν ο 33χρονος πήρε τηλέφωνο τον πελάτη για να του πει ότι θα αργήσουν, του κατάφερε δύο μαχαιριές στην πλάτη! Η Ελένη πίστεψε ότι τον σκότωσε και έκανε να φύγει. Ομως εκείνος σηκώθηκε και την έπιασε από τα χέρια για να της πάρει το μαχαίρι. Η 24χρονη φοβήθηκε για τη ζωή της και του κατάφερε άλλες τρεις μαχαιριές στον θώρακα και στο πόδι, γράφοντας τον τραγικό επίλογο της εφιαλτικής σχέσης τους.

Μεσολάβησε ακόμα και ο θείος του 33χρονου

Ακόμη και συγγενείς του 33χρονου θύματος είχαν πιάσει άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον της 24χρονης δράστιδος προκειμένου να τον πείσουν να την αφήσει ήσυχη και να σταματήσει να την ενοχλεί και να την απειλεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ένας συγγενής της κοπέλας πήγε στο συνεργείο αλουμινοκατασκευών που διατηρεί στις Αχαρνές ένας θείος του 33χρονου, όπου και ο ίδιος απασχολούνταν κατά διαστήματα για να βγάζει μεροκάματο. Ο σκοπός της επίσκεψης δεν ήταν άλλος από το να πείσει ο θείος και περιστασιακός εργοδότης του τον 33χρονο να αφήσει ήσυχη την κοπέλα και να σταματήσει να απειλεί την οικογένειά της και την ίδια, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Θεοδόσης Π. Πάνου 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...